Ben de istanbul ünv. de okurken,aöfde işletmeye yazılmıştım şimdi okulum bitti aöf'e devam ediyorum ama şöyle söyliyeyim sana kendi derslerime çalıştığımın çeyreği kadar bile çalışmıyorum sınavlara bence yaparsın zor değil...
bende böyle yapmayı düşünüyorumm.konuştugum insanlar çokta zor olmadıgını söyulüyor ama bakalım artıkyerimseniben ben kimya okuyacagım sen hangi bölüm okuycaksın??
bende böyle yapmayı düşünüyorumm.konuştugum insanlar çokta zor olmadıgını söyulüyor ama bakalım artıkyerimseniben ben kimya okuyacagım sen hangi bölüm okuycaksın??
internetten başvurcaz daha var zatende ne kadar yatırıldıgı hakkında bir fikrim yok önceden başvuranlara sormak gerek!!kendi üniverstende hangi bölümü okuyacaksın life18? kızlar bileniniz varsa bir söyleyin ne kadar yatırıyoruz parayı kitaplar ne kadar?????
harç parası ne kadar bilmiyorum ama önce netten kayıt yapıcaz, sonra açıköğretim bürosuna gidicez. ıstedikleri evraklarda neler bilmiyorum anadolu üni. sitesinden bakabilirsiniz.
açıköğretim bürosunuda aradım onlarında hiç bişeyden haberi yok
ben kaydımı dondurduğum için bana öğrenci belgesi vermediler tabi diplomamda okulda nası kayıt olcam hiç bilmiyorum
life18 sorunu yeni gördüm kusura bakma,ilk sınıfta matematik var mesela biz cd den çalışmıştık çok zevkliydi orda anlatıordu her şeyi ama sen az biraz matematik biliyorsan senin için sorun olmaz ben yabanci dil öğrencisiydim o yüzden matematik bilgim hiç yoktu ama notlarım 80den aşağı düşmemişti,zaten genel olarak yorum ve bilgi soruları var 50 alınca geçiorsun yarı yarıya yapman yeterli yani...
benimde ikinci üni. işletme okuorm ben de dilciyim ama mattada hiç zorlanmadım yıl içinde derslerimi yetiştiremediğim için onu direk büt.e bırakmıştım ve kendimden beklemeyeceğim bi başarıyla hepsini doğru yapmışım,sevdim işletmeyi de :))