-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.721
atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesi düşünüyorsun sanırım cnm hiç tavsiye etmem o iş zorya birde çalışıyorsan vay haline kitap vermiyorlar sınavlar online oluyor zor işler ben alışmışım elime kitapı alıp gömülmeye::))) bn son anda vazgeçtimbu internetten sınavlar nasıl oluyor? olur da net giderse, pc donarsa, elektrikler kesilirse ... bu durumlarda noluyor?
atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesi düşünüyorsun sanırım cnm hiç tavsiye etmem o iş zorya birde çalışıyorsan vay haline kitap vermiyorlar sınavlar online oluyor zor işler ben alışmışım elime kitapı alıp gömülmeye::))) bn son anda vazgeçtim2.üniversite okuyacaksan eğer aöfde okumanı tavsiye ederim
kitap veriyorlarsa hiç sorun değil yaparsın ama netten yayınlıyorlarsa hiç okumanı tavsiye etmemmarmarada lisans ögrencisiyim o yüzden istanbul ü. düşünüyorum ama o da ilk sınavları interntten yapıyormuş.
Arkadaşlar..ben geçmiş yıllarda A.Ö.F İktisata girdim ama bitirmedim.Şimdi Muhasebe ye girmek istiyorum.Sınavsız girilebiliyor dediler.Bilgisi olan var mı yada nasıl öğrenebilirim..
arkadaşlar ben büro yönetimi sekreterlik aöfden geçen sene mezun oldum şimdi aöf işletmeye üçüncü sınıftan devam edip okuyabilirmiyim lisansa tamamlamak için bilgisi olan yardım edebilirmi
Arkadaşlar..ben geçmiş yıllarda A.Ö.F İktisata girdim ama bitirmedim.Şimdi Muhasebe ye girmek istiyorum.Sınavsız girilebiliyor dediler.Bilgisi olan var mı yada nasıl öğrenebilirim..
kızlarrr.... kız kardeşim aöf de uluslararası ilişkiler okuyor fakat bölümünü değiştirmek istiyor :26: bu mümkünmü bu sene başlamıştı (geçtiğimiz sene) kaldı da şimdi sınıfta.......
birde ben varım (bilgisar prg. çıkışlıyım fakat) işletme okuyorum geçen sene hazırlık okudum 2 ders alttan kaldı geçtim... şimdi 3.sınıftanda dersim kaldı geçen seneden 1 tane şimdiden 5 tane (hiçbirini geçememeyi bekliyordum nasıl oldu anlamadım) üst sınıfa geçebiliyor muyum nasıl olacak....
arkadaşlar ben büro yönetimi sekreterlik aöfden geçen sene mezun oldum şimdi aöf işletmeye üçüncü sınıftan devam edip okuyabilirmiyim lisansa tamamlamak için bilgisi olan yardım edebilirmi
tşk ederim cnm alalh razı olsunevet tüm 4 yıllık bölümlere geçiş yapabiliyormuşsun internetten araştırdım
uluslararası ilişkiler de okuyabilirsin
kaydın silinmez sadece sınıfta kalmış olursun kaldığın dersleri tekrar alırsın o kadar... ama kaydn silinmez merak etmeArkadaşlar mrb..!ben açıköğretim 2. sınıftayım ara sınav ve yılsonu sınavlarına girdim fakat şuan 8 aylık hamile olduğum için bütünlemelere girmeyi düşünmüyorum,sınavlar da bu haftasonu acaba girmesem kaydım silinirmi?yani önümüzdeki dönem için kayıt yaptırabilirmiyim yeniden?
kaydın silinmez sadece sınıfta kalmış olursun kaldığın dersleri tekrar alırsın o kadar... ama kaydn silinmez merak etme
bebeğin de hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
merhaba canım ya açıköğretim okul öncesi kapanıyor dendi böyle bir durum var mı
açık öğretimde sağlık bölümü var mı ben 4
yıllık fakülte mezunuyum