Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

canım bide mesela muhasebe 1-10 üniteleri ya 10 dahil değil dimi 9.ünitenin sonuna kadar sadece ?

hayır cnm sınavlarım nisanda ve haziranda

canım bide mesela muhasebe 1-10 üniteleri ya 10 dahil değil dimi 9.ünitenin sonuna kadar sadece ?

o zaman sizinki kredili sistemde değil iyi ya:)
kredili sistemde olanlara haftaya cumartesi pazar sınava giriyorlar
1-10 dediğine göre 10.üniteyi de çalışacaksın
tabi ya öyle öyle ben de şaşırttım bi an:)maalesef 1-10 yazıyorsa 10.üniteyi de çalışıyorsun canım

Merhaba

benim bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim

ben kamu yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim geççen yıl sadece ilk taksiti yatırdım bu yıl kaydımı yeniletmeyi düşünmüyorum

bu durumda bu yılki taksitleri yatırmayacağım fakat geçen yılki 2. taksiti yatırmamam bir sorun yatarmı seneye ilk taksitle beraber bu 2. taksiti ödesem olurmu

Merhaba kafamı karıştıran bir durum var :) Halkla ilişkiler okuyorum bu yıl 2 dersten kalarak 2.sınıfa geçtim.Fakat 1.sınıf 2.dönem harcını yatırmadım.2.sınıfın 1.dönem harcını da yatırmazsam kaydım donuyor değil mi silinmiyor?Peki bahar döneminde harçları yatırıp devam edebilir miyim?Kaydım silinsin istemiyorum ameliyatlı olduğum için ve maddi durumum elvermediği için yatıramadım 1.sınıfın 2.taksidini şimdide 2.sınıf 1.taksidini yatıramıyorum.Acaba şubataki harç dönemlerinde yatırabilirmiyim?Yada 2.sınıfın 1.harcını yatırıp kaydımı yeniletip 1.sınıfın 2.hrcını bu yılın bahar dönemindeki ödemelerde gerçekletirebilirmiyim Bir çok yerde sordum ama soruma cevap alamadım lüfen yardımmmm

kızlar bi bakar mısınız lütfennnn
ben gecen sene işletme 1 sınıf ta 3 dersten kaldım kaydımı yenilemek için bankaya gittim harçları atmden alıyolarmış nese gittim tüm taksitleri ödediim geçmiş dönem 2. ve yeni dönemin 1 taksit olarak toplam 300 üstü bişe yatırdım şuan hatırlamıyorum dekont olarak fişi de bulamıyorum... Daha sonra telefonuma msjlar geliyo kayıdınızı yenilenmesi için borcunuzu ödeyin internetten baktım ödenmemiş gözüküyo 23ü son gün diyo bugün gittim tekrar 1.taksit 195 diye borç gözüküyo hiç bişe anlamadım bu işten mağdurummm

canım acaba bankamatikten yanlış işlem falanmı yaptın ben de yatırdığımda bi kaç üniversitenin harçları gözüküyodu bankayla görüştünmü içerden

kızlar yardımcı olurmusunuz bana yarın harcın son günü ve tam olarak bilgi alamadım

şimdi ben 3.sınıfın derslerinin hepsini verdim ama 2.sınıftan 1 dersim olduğundan 4.sınıfa geçemedim

gelecek sene kredili sisteme geçilecekmiş pek fazla anlamadım nasıl bir sistem olduğunu..şöyle bir olay yapabilirmiyim bu sene dondursam gelecek sene hem 2.sınıfın tek dersini verip hemde 4. sınıfın derslerinden alıp bitirebilirmiyim ? tek bir harç yatırılacak sanırım gelecek sene bu şekilde oluyormu kızlar bilgi verir misiniz ? aöf danışma hattını aradım olur dediler ama güvenemedim yarın harcın son günü çok çelişkide kaldım..

bende bişi sorcam sımdı kızlar bn gectığımız snenın harcını odemedım yanı ara harclarını unuttum . yenı kayıt yaptırmam için hepsını odemem mı lazım

kızlar ben meslek lısesı mezunuyum.açık öğpretım unıv.okumak ıstıyorum.
ılk olarak ne yapmam lazım nerden basvurucam nasıl oluyo bu ısler yardımcı olurmusunz.:26:

selamlar ben 1.sınıfım bu sene..İngilizceden hiçbir zaman anlamadım halada anlamıyorum ne yapacaığımı şaşrdım bu ders için diğer derslerden vakit ayırıpta kafa patlatamıyorum maalsef.Aöf de ingilizceyi kolayca öğrenmek için var mıdır bilidğiniz püf noktalar.en azından neye fazla yoğunlaşıp neye yoğunlaşmayacağımı bilmek istiyorum :/ vizeden 43 almışım :/ Yardıımm

merhabalar, dikey geçişle bu yıl işletme 3.sınıfa geçtim, birkaç sorum olacak
-2.harcımı yatırırken açıklama olarak ilk taksidi yartırıken belirttiğim gibi dikey geçiş/işletme diye belirrmelimiyim
-harç yattıktan sonra kaydımın yenilendiğini nereden takip edeceğim
-öğrenci kimlik kartımı almaya benim yerime bir başkası nüfus cüzdanım ile gitse teslim ederlermi
-ayrıca diğer yıllarda ya da dönemlerde öğrenci kartımı bandrol yapıştırarakmı yetiletiyoruz teşekkürler şimdiden özelden mesaj atarsan çok sevinirim sağol

arkadaşlar lütfen bilgi istiyorum..

açık lise genel kültür mezunuyum..ilahiyat önlisans veya aöf kamu yönetimi yazmak istiyorum..kamu için kaç puan gereklidir?Muhasebe bilmiyorum zor mudur?Matematik dersi var mı?

Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?

cnm böle bi topic açtığın için çok teşekkürederm.. inş. benm de soruma cvp verrsn.. cnm ben önlisans mezunuyum açıktan lisanssa başladım iktisat fakültesi iktisat okuyorm. 3. sınfm.. ben bişi duydum senn bilgn var mı bilmiorumda .. biz,,,,, iktisat örgün mezunlarınn kpss terch kodlaryla terch edemiomuşuz.. :84:Bunu bi forum sitesinde duydum ne derece doğru bilmiorum herkese soruorum kimse bilmio...:26: cnm mesela ben iktisat açık mezunu olunca benm kpss terch kodum 4102 olcakmş ve ben arattım internette 4102 ile hiç yerleştrme yok :84: şu linke bi bak cnm
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4102

bi de cnm örgün iktisat mezunu olarak baktım,örgün iktsat kod u 4421 miş onunla bakınca bi sürü yer ççıkıo:44:
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4421

biz kpss de hangi kodlarla tercih yapıcaz cnm yardmcı olursan çok sevinirim

arkadaşlar aöf öğrenci kimlik kartını ne zaman alabilirim yanlış bakmadıysam 24ocak ile 28 şubat arasında alabilirsiniz diyo ama yanlışta olabilir 28 şubattan sonra da alınamaz mı

açıköğretime 03/10/97 yılında kayıt yaptırmışım
27/11/2000 de öğrenci belgesi almışım bir sebepten dolayı şimdi buldum da bi an sevindim fakat sınavlardan birine girememiştim sonra da devam etmedim bölümümü halkla ilişkilerdi.Acaba kayıdım silinmiş midir ? (aslında eminim silinmiştir de bir umut işte :26: )

Kızlar lütfennn acil cevap verin, suan cok endişeliyim cünkü..
Banka ve Sigorta 2 yıllık okuyorum.. ve harcın 2 taksidini yatırmayı unutmusum subat sonuymus galiba, sınava girebilirim dimi bir sorun olmazzzzzzzzz, nasıl atladım ben bunuuuuuuu :18:

Kızlar sağlık memurluğu bölümü hakkında bilgisi olan var mı ?
Bu bölümden sadece sağlık meslek lisesi mezunu arkadaşlar kendilerini geliştirmek açısından faydalanmak için mi hazrlanmış bir bölüm ?

Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…