Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

merhaba. ben düz liseden mezunum aöf den okul öncesi öğretmenlik okumak istiyorum.Gerekli puanı aldıktan sonra hemen alırlar mı yoksa önceden yapmm gereken birşey var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,ben aöf işletme son sınıf öğrencisiyim sınav giriş yerleri açıklanmış şimdi baktım 3.sınıftan maliyet muhasebesi dersim var alttan aldığım onun sınav saati 09.30 4. sınıf derslerim de 14.30 da ikisi de farklı farklı okullarda bu normal bir durum mu neden böyle ben hiç birşey anlamadım:KK50::26:

Merhaba arkadaşlar,ben aöf işletme son sınıf öğrencisiyim sınav giriş yerleri açıklanmış şimdi baktım 3.sınıftan maliyet muhasebesi dersim var alttan aldığım onun sınav saati 09.30 4. sınıf derslerim de 14.30 da ikisi de farklı farklı okullarda bu normal bir durum mu neden böyle ben hiç birşey anlamadım:KK50::26:

benimde öyle canım ne yazıkki..
nasıl yetişecğiz kim bilir
:KK37:

açıköğretim okumayı düşünüyorum 2 yıllık önlisans mezunuyum bilgisayar programcılığı sizce han bölüm okumalıyım

Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler

selam güzelim.
ben de ambulans ve acil bakım teknikerliği mezunuyum.sorunun cevabını yanlış yerde aramışsın,ama yine de cevaplayayım.
bu bölüm açıköğretim değil ,örgün eğitim.
sağlık meslek liseleri,acil tıp teknisyenliği bölümü mezunları bulunduğu bölgedeki paramediklik bölümlerinden sınavsız geçişle yararlanmakta
,diğerleri,
daha çok okul birincileri(yine sml acil tıp teknisyenliği bölümü)başka bölgeden olmalarına rağmen tercih edebilmekteler.
düz lise çıkışlı oldğundan,bu seçeneklere sana uygun değil,sınava girdikten sonra özel üniversiteleri tercih edersen,acil bakım teknikerliğini bitirebilirsin.başka da bir alternatif yok gibi.
meslek garantili bir iş olduğu için,(devlet tayinin okul biter bitmez hazır oluyor)özel üniversiteye ödediğin parayı 1 yıl içinde çıkartırsın.
diğer sağlık bölümleri konusunda yardımcı olamayacağım.

ya bişey daha sorcam ben öğrenci kimliğimide alamadım doğum yaptım o zmna denk geldi şimdi eşimi göndersem verirlermi bilginiz varmı

sınavlar arasında ara veriyolarmı nasıl oluyo bide kaç saat sürüyo bebeğime ona göre süt bırakcam yardımcı olursanız sevinirim

ya bişey daha sorcam ben öğrenci kimliğimide alamadım doğum yaptım o zmna denk geldi şimdi eşimi göndersem verirlermi bilginiz varmı

sınavlar arasında ara veriyolarmı nasıl oluyo bide kaç saat sürüyo bebeğime ona göre süt bırakcam yardımcı olursanız sevinirim

Öğrenci kimliginle aldırabilirsin diye hatırlıyorum ben, yine de aöf bürolarına sorabilirsin..

Hayır sınav da ara yok.

merhaba, açıköğretim fakültesinde hangi bölümler var? ben radyo tv bölümü olduğunu duymuştum doğru mu? ve kaç yıllık bu bölüm. uygulamalımı yoksa sadece evde çalışıp sınavlaramı giriyoruz.?

Cevaplar yayınlandı arkadaşlar,ben 2 dersten girmiştim 70 ve üstü alıyorum çok şükür:)İnşallah sizde iyi notlar alırsınız

kızlar bana bugün aöf onur belgesi diye bi zarf geldi güz dönemindeki başarımdan dolayıymış bu herkesemi geliyor anlamadım halbuki iktisatı kıl payı verdim bunu başka alan varmı aranızda:KK37::KK37:

kızlar bana bugün aöf onur belgesi diye bi zarf geldi güz dönemindeki başarımdan dolayıymış bu herkesemi geliyor anlamadım halbuki iktisatı kıl payı verdim bunu başka alan varmı aranızda:KK37::KK37:

Dün aldım ben de. Benim de kıl payı verdiğim dersler var ama diğer derslerin ortalaması ve önceki yılların genel ortalamasının yüksek olması okuduğunuz dönemin not ortalamasına yansıyor.

merhabalar, ben işletme fakültesi mezunuyum, okul öncesi öğretmenliği bölümüne kayıt olabilir miyim? bu mümkün mü?
Okul öncesi öğretmenliği için Kız Meslek Lisesi çocuk gelişimi bölümünden mezun olma şartı var artık...
Önlisans ya da lisans mezunları sınavsız olarak, açıköğretim fakültesinin kontenjan sınırlaması olmayan bölümlerine kayıt yaptırabiliyorlar sadece. Okul öncesi öğretmenliği kontenjanlı bir bölüm.

X