- 22 Mart 2012
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.621
Merhaba arkadaşlar,ben aöf işletme son sınıf öğrencisiyim sınav giriş yerleri açıklanmış şimdi baktım 3.sınıftan maliyet muhasebesi dersim var alttan aldığım onun sınav saati 09.30 4. sınıf derslerim de 14.30 da ikisi de farklı farklı okullarda bu normal bir durum mu neden böyle ben hiç birşey anlamadım:26:
benimde öyle canım ne yazıkki..
nasıl yetişecğiz kim bilir
Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler
arkadaşlar 2.harcı yatırmadım buna rağmen sınavlara girebiliyomuyum bilen varmı ???
ya bişey daha sorcam ben öğrenci kimliğimide alamadım doğum yaptım o zmna denk geldi şimdi eşimi göndersem verirlermi bilginiz varmı
sınavlar arasında ara veriyolarmı nasıl oluyo bide kaç saat sürüyo bebeğime ona göre süt bırakcam yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bana bugün aöf onur belgesi diye bi zarf geldi güz dönemindeki başarımdan dolayıymış bu herkesemi geliyor anlamadım halbuki iktisatı kıl payı verdim bunu başka alan varmı aranızda
Okul öncesi öğretmenliği için Kız Meslek Lisesi çocuk gelişimi bölümünden mezun olma şartı var artık...merhabalar, ben işletme fakültesi mezunuyum, okul öncesi öğretmenliği bölümüne kayıt olabilir miyim? bu mümkün mü?