Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

meraba ben işletme 1.sınıftan 3 dersten kalmış durumdayım şimdiii sınıf tekrarı mı olucak :KK43: kayıt yenilemek için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar merhaba. adalet bölümüne ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptıran var mı?
http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ikinciuniv_liste.asp?no=3&sid=5e0e783e4aa618c91c35a915500556e5
burada adalet yer almıyor o yüzden soruyorum :KK43:

Eki Görüntüle 266845 Eki Görüntüle 266845

rica ederim ne demek:KK16:
yok ince değil ama sadece önemli olan kısımlar anlatılıyor yardımcı kitapta.genelde murat yayınları ve egem yayınları kullanılıyor
bir de karacan'ın nokta atış kitapçıkları var.ben ınkılap tarihi için almıştım bu sene 4,5 tl.1 ders ama
sadece çıkmış ve çıkması muhtemel soruları toplayıp hazırlamışlar.tabi sadece çıkmış sorulara çalışmak olmaz konu da çalışmak gerekiyor
murat yayınlarının sosyoloji 1.sınıf kitabı resmini ekledim onun gibi oluyor.internet adreslerinden de sipariş veriliyor.google'a egem ya da murat yayınları yazsanız çıkıyor.ona göre alırsınız sizde:)

evet bu kitabı araştırdım internetten murat yayınlarının sitesinde bu kitap yok mağlesef sipariş verecektim.bu arada.1.ci sınıf sosyoloji iki tane kitapmı acaba.iki tane resim eklemissinizde.

Kızlar açıköğretime ilk kez kayıt olacağımda aöf bürosuna gittiğimde hangi belgeleri götürcem bilgi verir misiniz?

evet bu kitabı araştırdım internetten murat yayınlarının sitesinde bu kitap yok mağlesef sipariş verecektim.bu arada.1.ci sınıf sosyoloji iki tane kitapmı acaba.iki tane resim eklemissinizde.

canım iki resim de aynı yanlışlıkla öyle oldu,daha da silemedim:KK17:
murat yayınlarında yoksa egem yayınlarına bakabilirsiniz ordan da sipariş veriliyor üye olmanız gerekiyor tabiki:)
bulunduğunuz ilde büyük kırtasiyeler falan varsa oralardan da bakabilirsiniz

meraba ben işletme 1.sınıftan 3 dersten kalmış durumdayım şimdiii sınıf tekrarı mı olucak :KK43: kayıt yenilemek için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

merhaba canım:KK71:
evet 3 dersten kalınca sınıf tekrarı yapıyorsunuz,kayıt için de yenileme tarihlerinde vakıfbank'a gidip harcı yatırmak
sonra da 1-2 gün sonra büroya gidip kimlik kartınıza bandrol yapıştırılması gerekiyor.bu kadar

Arkadaşlar ben işletme 1. sınıfa kayıt oldum kitaplarımı da aldım sorumlu olduğum üniteleri de öğrendim ama aklıma şu takıldı "mesela işletme dersinden sorumlu olduğumuz üniteler 1-9 yazıyor burda 9. ünite dahil mi yoksa değil mi onu anlayamadım " bide bana çalışmak için bir döküman yada kitap önerebilirmisiniz? :KK17::KK61:

Arkadaşlar ben işletme 1. sınıfa kayıt oldum kitaplarımı da aldım sorumlu olduğum üniteleri de öğrendim ama aklıma şu takıldı "mesela işletme dersinden sorumlu olduğumuz üniteler 1-9 yazıyor burda 9. ünite dahil mi yoksa değil mi onu anlayamadım " bide bana çalışmak için bir döküman yada kitap önerebilirmisiniz? :KK17::KK61:

merhaba öncelikle:KK71:
işletme dersinizin toplam 18 ünitesi vardır siz de nisan ayındaki vizeler için 1.üniteden 9.üniteye kadar sorumlusunuz.
vizelerden sonra da tüm ünitelerden sorumlusunuz yani tüm kitaptan
kitap için de murat,egem ve yayınları var açıköğretim için 1 kitapta 4-5 tane dersi vermişler ve sadece önemli olanları işlemişler.
tanesi de 25 tl.falan.onun haricinde konuları çalıştıktan sonra da geçmiş sınav sorularına da çalışabilirsiniz
eski sorulardan da soruyorlar bazen

Son düzenleme:

merhaba öncelikle:KK71:
işletme dersinizin toplam 18 ünitesi vardır siz de nisan ayındaki vizeler için 1.üniteden 9.üniteye kadar sorumlusunuz.
vizelerden sonra da tüm ünitelerden sorumlusunuz yani tüm kitaptan
kitap için de murat,egem ve yayınları var açıköğretim için 1 kitapta 4-5 tane dersi vermişler ve sadece önemli olanları işlemişler.
tanesi de 25 tl.falan.onun haricinde konuları çalıştıktan sonra da geçmiş sınav sorularına da çalışabilirsiniz
eski sorulardan da soruyorlar bazen

çok teşekkür ederim :KK64:

2yıllık önlisans mezunuyum 3. sınıftan işletmeye kayıt olmak ıstıyorum ne zaman kayıtlar bılen var mı?

2011-2012 dönemi bilgileri

Program: Dikey Geçiş Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2011 00:00 – 25 Kasım 2011 17:00

Mazeretli Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 – 25 Kasım 2011, mesai saatleri

internetten bunu buldum canım

ben dikey geçişle 3.sınıftan işletmeye başlamıştım fakat bu yıl tekrar okucam malesef 3.sınıfı şimdi ben harcımı kayıt yenileme tarihlerindemi yoksa tekrar dikey geçişlemi kayıt yaptırıcam geçen yılki gibi?:44:

selam konuyla çok alakalı değil ama bugün doktora gittim ilaç yazdı ilaçları almak için eczaneye gittim ve babamın sigortasından yararlanamadığımı söylediler ( babam ssklı hem çalışıyor hem emekli ) yaşımı sordu bende 18in içindeyim dedim okuyorum dedim sonra açıköğretim olduğunu söyledim eczacı bana okulunuzdan öğrenci olduğunuza dair belge alıp sgkya gidin dedi.Böyle bir durum yaşayanlar var mı ?
Çok şaşırdım yeni kayıt olduğum için öğrenci olduğumun sisteme yansımadığını düşünüyorum ama sgkya gideceğim yinede ileride sorun yaşamamak için.

Son düzenleme:
merhabalar,
Ben çok geç kalmakla birlikte bu yıl ygs sınavına girip açıköğretime kaydolmak istiyorum.Şuanki işim işletme üzerine ve beş yıldır bu görevi yapıyorum...Ön muhasebe gibi....Şimdi aslında aöfden iki yıllık bankacılık yada muhasebe okumak istiyorum..diplomamı aldıktan sonra lisans için 4 yıllık işletme okumak istiyorum...elimde iki diploma olmasını istiyorum...
1-Böyle birşey mümkün mü?
2-4 yıllık için tekrar sınavamı girmem mi gerekiyor,öyle ise hangi sınava..Dikey geçiş mi ygs mi ?
3-Direk üçüncü sınıftan mı okuyorum ?
4-Yoksa ilk baştan 4 yıllık mı okumalıyım ? Hangisi daha avantajlı olur?

Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim....24 yaşındayım,geç kaldım biliyorum ama bir kez daha şansımı denemek istiyorum...İşimi bırakamam o yüzden hem çalışıp hemde okumak istiyorum....

Şimdiden çok teşekkür ederim :KK71:

ben iki yıllık yüksek okul mezunuyum dikey geçişle açıköğretim işletmeye geçiş yapmıştım şimdi 4.sınıfa geçtim ama aklıma takılan bişey var.bilgisi olan yada benimle aynı durumda olan varsa sizinde düşüncelerini bekliyorum. önlisans mezunu olarak kpsye girdim ama yerleştirilemedim bu sene açıköğretim biterse lisans mezunu olucam sizce kpsde lisansmı yoksa önlisans mezunu olarakmı girmek daha avantajlı olur?

X