- 21 Mayıs 2011
- 1.474
- 8
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.441
......................................
ikinci üniversite için böle bir hakkın yok.örgündekinden başka bir bölüm tercih etmen gerekiyor.
eğer 2 yıl örgünde okuyup önlisans diploması alırsan(4 yıllık okuyup ort 2.00 olanlarda öğrenci işlerine başvurduklarında okulla iilişkileri kesiliyor ve o bölümden önlisans diploması alıyorlar) ister kendi bölümünde ister başka bölümde lisans tamamlama hakkını kullnarak aö den devam edilebiliyor.
selamlar,
ben 2 yıllık bilgisayar programlama mezunuyum. bu sene açıköğretim 3. sınıftan işletmeye kayıt yaptırmak istiyorum. kayıtlar ne zaman başlıyor ?
diğer sitelere baktım ama pek bişey göremedim:44:
kızlar çogunlukla işletme tercih ediliyor sanırım acıkögretimde..maliyenin felan bukadar iş olanagı yokmuki bizdemi işletme okusak napsakhalkla ilişkilerden işletmeye geçiş olurmu acaba açık öğretimde
yani önlisans diplomasını almadan geçiş yapılmıyo...peki diyelim ki 2 yıllık okuyup önlisans diplomasını aldım açıköğretime geçiş yaptım o zman 2. üniversite hakkımı kullanablrmiyim
selam kızlar..ben de üni öğrencisiyim ama açık öğr işletmeye kayıt olucam.kayıt tarıhlerını bılen varmı ..heryerde farklı bısey yazıyo bırı cvp versn ltfeenn..birde işletme harçları nekdr bılgısı olan varsa soylıyebılrmııı ..
canm internetten ve bürolardan başvurabiliyosun bildigim kadarıyla ekim-kasım arası bişey en dogru bilgi için ilgili büronun numarasını al ara bence..
bende biraz önce harç fiyatlarına baktm ne kadar dogru bilmiyorm ama 290 civarı bi dönem için yıllık 580 gibi bi rakam yani
şuan zaten 4 yıllık bi üniversitede ögrenciyim aynı zamanda sınavsız geçişle açıkögretim okumayı düşünüyorum bu şekilde olan varmı aranızda ?
bu dönem derslerim agır olucak o zaman kararsız kaldım zorlarmı bunun sınavları beni ?
bide yıllık ne kadar harç yatırılıyo ?
şmdiden tşkkrler
Merhaba :) İkinci üniversite kapsamında aöf kayıtları ne zaman bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi :)
her yıl kasım ortasıyla aralık ortasına kadar oluyo canım bu senede öle olur
Çok teşekkür ederim ilginize :) Sanırım normal kayıtlara göre biraz daha geç olduğu için henüz herhangi bir bilgi ya da duyuru bulamadım ben de :)
kızzlarrr.. banada yardım ediiinnn.. uzun zamandr kimse ugramamış ama yinede sorayım
ben tercihlere açıkögretim fakültesini falan yazmassam herhangi biyerede yerleşemessem (allah korusun:) ozaman tercihlerede olmadıgı için yanii tutturamadıgım için kayıt yaptıramam mı??? illla kazanmam mı gerekk?????
bulamadım hiç bi yerde sorumun cvbnı umarıım burda aydınlanırım :87:
bu sene harç yatırdığınızda kayıdınız yenilenecek.aö de 2 sene ödeme yapılmazsa otomatk olarak kayıt donduruluyobende 2 yıl muhasebe okuduktan sonra işletme 3. sınıftan devam ettim.en son 2008/2009 yılında kayıt yaptım ve bu tarihe kadar bir harç yatırmadım.şimdi tekrar okumak istiyorum harç paralarını yatırsam tekrar kaydım devam eder mi lütfen bu benim için çok önemli..
1. sorum şu
bu yıl ygs sınavıyla açıköğretim çalışma ekonomisi bölümüne yerleştim bunun kayıt tarihleri ne zaman tabi bi de internet kaydı varmış kafam karıştı
2. sorum
daha önce önlisans bitirdim. dediğim gibi bu yıl öss ile yerleştim açıköğretime fakat önlisans mezunu olarak dgs ye girmeden ben açıköğretim işletme bölümüne kayıt yaptırabilir miyim ? yani 3. sınıf olarak
eğer örgün biyerde okumuyorsan evet kazanman gerek canım
bu sene harç yatırdığınızda kayıdınız yenilenecek.aö de 2 sene ödeme yapılmazsa otomatk olarak kayıt donduruluyo
canım sanırım bilgileri eksik aldın.çünkü çeko bölümü kayıtları cuma günü sondu.dgsye girmeden aö bürosunu giderek 3.sınıftan kayıdını yaptırabilrisin.
cuma mı sondu ? daha bugün yeni başladı kayıtlar çeko
internetten baktım kredili programlar hariç kayıt tarihleri 26 eylül diyordu anlamadım
cuma nasıl biter ?