Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

yani önlisans diplomasını almadan geçiş yapılmıyo...peki diyelim ki 2 yıllık okuyup önlisans diplomasını aldım açıköğretime geçiş yaptım o zman 2. üniversite hakkımı kullanablrmiyim

canım 2011-2012 henüz yayınlanmadı.ama tarihler hemen hemen aynıdır.
Programın başvuru koşullarını taşıyorsanız 25 Ekim 2010 - 26 Kasım 2010 tarihleri içerisinde başvurunuzu bu siteden yapınız. Internet'ten başvuru işlemleri 26 Kasım 2010 saat 17:00'da sona erecektir. Başvurunuzun ardından size, bilgisayarınıza indirmeniz ve yazıcı dökümünü almanız için iki sayfalık elektronik dosya verilecektir. Dosyanın bir sayfası kayıt için AÖF bürosuna teslim etmeniz gereken Internet Başvuru Belgesinden, diğer sayfası sadece bilgi amacıyla hazırlanan ve sizde kalacak olan Başvuru ve Kayıt Bilgilerinden oluşmaktadır.
gerekli belgelr;
* 4 adet 4.5x6 cm. Fotoğraf
* Askerlik Durumu Belgesi (sadece erkek adaylar için gereklidir)
* Fotoğraflı-İmzalı Form
* Internet Başvuru Belgesi
* Öğrenci Bilgi Formu
* Öğrenim Belgesi (AÖF bürosu tarafından onaylı)

aö de işletme tercih edilmesinin nedeni kolaylığıdır canım.aö kolay gübü gözüksede en zor bölümlerden birisi özellikle konuları bilmeyenler için.ben 2.üniversite olarak okumuştum kendi alan dersimi 2.de verebildim.ve dersime yrd doç girmesine rağmen aö çok farklı dersleri inceleyerk tercih yapılmasını tavsiye ederim

yani önlisans diplomasını almadan geçiş yapılmıyo...peki diyelim ki 2 yıllık okuyup önlisans diplomasını aldım açıköğretime geçiş yaptım o zman 2. üniversite hakkımı kullanablrmiyim

önlisans mezunlarının ve öğrencilerinin (sadece örgün olanlar) ikinci ünv hakkı sadece aö önlisans programlarınadır.aö mezunları ikinci üniversite tercih edemez.araştırdığıma göre bu hakkınız olmayacak.çünkü lisans tamamlama tarihi 26 kasım gibi bi tarihteyken ikinci üniversite kayıt tarihleri kasım ortası gibi başlayıp aralıkta biter.isterseniz büroyu arayarak bi görüşün

kızzlarrr.. banada yardım ediiinnn.. uzun zamandr kimse ugramamış ama yinede sorayım

ben tercihlere açıkögretim fakültesini falan yazmassam herhangi biyerede yerleşemessem (allah korusun:) ozaman tercihlerede olmadıgı için yanii tutturamadıgım için kayıt yaptıramam mı??? illla kazanmam mı gerekk?????

bulamadım hiç bi yerde sorumun cvbnı umarıım burda aydınlanırım :87:

şuan zaten 4 yıllık bi üniversitede ögrenciyim aynı zamanda sınavsız geçişle açıkögretim okumayı düşünüyorum bu şekilde olan varmı aranızda ?
bu dönem derslerim agır olucak o zaman kararsız kaldım zorlarmı bunun sınavları beni ?
bide yıllık ne kadar harç yatırılıyo ?
şmdiden tşkkrler

selam kızlar..ben de üni öğrencisiyim ama açık öğr işletmeye kayıt olucam.kayıt tarıhlerını bılen varmı ..heryerde farklı bısey yazıyo bırı cvp versn ltfeenn.. birde işletme harçları nekdr bılgısı olan varsa soylıyebılrmııı ..

canm internetten ve bürolardan başvurabiliyosun bildigim kadarıyla ekim-kasım arası bişey en dogru bilgi için ilgili büronun numarasını al ara bence..
bende biraz önce harç fiyatlarına baktm ne kadar dogru bilmiyorm ama 290 civarı bi dönem için yıllık 580 gibi bi rakam yani

anladım cnm 26 eylul 14 ekım arasıymıs,tsk ettım tatlım

bende 2 yıl muhasebe okuduktan sonra işletme 3. sınıftan devam ettim.en son 2008/2009 yılında kayıt yaptım ve bu tarihe kadar bir harç yatırmadım.şimdi tekrar okumak istiyorum harç paralarını yatırsam tekrar kaydım devam eder mi lütfen bu benim için çok önemli..

selamlar arkadaşlar, yarın aöf bürosuna gideceğim, daha önce de burada bahsetmiştim, ikinci üniversite hakkımla dış ticarete girdim 2. sınıftayken dondurdum, parayı yatırmazsan otomatikman donar zaten dedi bürodaki çalışan..

yarın gidip devam edip edemeyeceğimi soracağım... devam edebilirsem, ne zaman kaydımı yenilemem gerektiğini ve harcı ne zaman yatıracağımı öğreneceğim ve tıpkı benim gibi hacettepede okurken dış ticaret önlisansını alıp da kamu yönetimine devam eden -sadece fazladan iki sene daha kamu yönetimi derslerini alarak- arkadaşım vardı, o arkadaş gibi bitirince kamu yönetiminden devam edip edemeyeceğimi soracağım,,,

bakalım yarın sorup gelince buradan bana anlattıklarını yazarım..

telefon etmek istemedim, yüz yüze daha ayrıntılı cevaplıyorlar sorularımı ve ilgileniyorlar,, hacettepenin öğrenci işleriyle 4 sene uğraştıktan sonra aöf öğrenci işleri Allah dedirtiyor.. güleryüzlüler, gerçekten de sorununuzla sonuna kadar ilgileniyorlar..

canım bölümün ve sınıfın önemli aslında
bende 4 yıllık okurken 3.sınıfta aö e başladım 1. sınıf derslerim ortaktı bildiklerimle çalışmadan geçtim.önemli olan örgündeki okulun şu an aö e başla geçebildiğinden geç

Çok teşekkür ederim ilginize :) Sanırım normal kayıtlara göre biraz daha geç olduğu için henüz herhangi bir bilgi ya da duyuru bulamadım ben de :)

rica ederim
yakında yayınlanır harç ücretleriyle birlikte.bu arada ikinci üniversite kapsamında her harçta yaklaşık 50 tl fazladan para ödeniyor bilginiz olsun

1. sorum şu
bu yıl ygs sınavıyla açıköğretim çalışma ekonomisi bölümüne yerleştim bunun kayıt tarihleri ne zaman tabi bi de internet kaydı varmış kafam karıştı

2. sorum
daha önce önlisans bitirdim. dediğim gibi bu yıl öss ile yerleştim açıköğretime fakat önlisans mezunu olarak dgs ye girmeden ben açıköğretim işletme bölümüne kayıt yaptırabilir miyim ? yani 3. sınıf olarak

eğer örgün biyerde okumuyorsan evet kazanman gerek canım

bu sene harç yatırdığınızda kayıdınız yenilenecek.aö de 2 sene ödeme yapılmazsa otomatk olarak kayıt donduruluyo

canım sanırım bilgileri eksik aldın.çünkü çeko bölümü kayıtları cuma günü sondu.dgsye girmeden aö bürosunu giderek 3.sınıftan kayıdını yaptırabilrisin.

cuma mı sondu ? daha bugün yeni başladı kayıtlar çeko
internetten baktım kredili programlar hariç kayıt tarihleri 26 eylül diyordu anlamadım
cuma nasıl biter ?

cuma mı sondu ? daha bugün yeni başladı kayıtlar çeko
internetten baktım kredili programlar hariç kayıt tarihleri 26 eylül diyordu anlamadım
cuma nasıl biter ?

aö sitesinden baktım bende herhangi bir duyuru bulamadım.normal kayıt gibi yapılıyor biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…