-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.421
yapabilrsen eğer her ikisini birden yap.sağlık düşünüyosan sağlık kurumlar işletmeciliği iyi ama yüksek lisans yapmak aklındaysa o zman aö de başka bi bölüm okuyup sağlık konusunda yüksek yap derim.dil zaten çok önemli.ben iktisat okurken banka sigrota okumuştum aöde istediğim bölüm olduğu için.
okuduğun bölümden dolayı (iibf içinde olduğu için) avantajın var her dalda çalışabilrsin.ama dezavantajında şu ki kendini geliştirmezsen işsizler kervanına katılırsın
her ikiside birlikte zor olur maddi açıdanda...ben sağlık istiyodum ama tercihlerde gelmedi..işletme geldi açıköğretimde bazı sağlık bölümlerin olduğunu görünce okusam mı diye düşündüm.. sağlık kurumları işletmeciliği ile işletme bölümü alakasız bölümler mi acaba yani sağlık k.i okumamın işletmeye yada işletme okumamın sağlık bölümüne avantajı olur mu cnm ?
kredili sistem hakkında bilgim yok.en iyisi aö bürosunu ara canımkızla mrb ben bu yıl sosyolojiye başlıycm inşallah ama aklıma takılan şeyler var bilgi verirseniz sevinirim şu kredili sistem ne nasıl bişey olacak bilgi verirmisiniz.sosyoloji kredili olduğunu öğrendim ama artısı eksisi ne bilemiyorum
teşekkür ederim herkese
hoşçakalın...
selamlar
iki sene önce ikinci üniversite hakkımdan dış ticareti dondurmuştum (harçları yatırmazsan otomatik donar dedi bürodakiler) ikinci sınıftaydım, devam etmek istiyorum az biraz dersim kalmıştı, bu eylülde tekrar parayı yatırsam kaldığım yerden devam eder miyim ? kayıtlar ne zaman ? ne yapmam gerekir ?
teşekkür ederim...
kredili sistem hakkında bilgim yok.en iyisi aö bürosunu ara canım
harcını ödeyince devam edebiliyosun.yalnız 2008-2009 yılında dondurduysan büroyla bi görüş.2 yıllık dondurma hakkı var çünkü net bilgiyi ordan al canım.geçen seneki kayıt yenileme tarihleri kasım aralık dönemindeydi bu sene de öyle olur muhtemelen
yeni kayıtlar ve kayıt yenileme tarihlerini bilen var mı arkadaşlar :85:
mrhba arkadşlr
türk dili ve edbiyatı yazdım ben geçen yıl.eylül de bi sınavım daha varmış buarada sınavlara hiç girmedim
bu eylüldeki sınavda bütünlemeyse girmicem
peki sonra nolucak bidaha kasımda kayıtmı yapmam gerekicek hangi işlemleri yapıcam
ve sınavımda nisandamı olucak internetten araştırdım ama bu kadar anlayabildim
iki yaşında haylaz bi oğlum var ilgi bekliyo ve internete pek giremiyorum
bide kursa gitmek istiyorum avcılarda bu bölümün kursu varmı
yardımcı olursanız sevinirim
eylül sınavı büt sınavıdır.geçen sene sonavlara girmediğiniz için kasımda kayıt yenilemeniz gerekicek ve aynı sınıftan tekrar edeceksiniz.eğer ödemeiş olduğunuz harç parası varsa kasım döneminde faizli olarak ilk önce o borcu ödeyecek daha sonra kayıt yenilemek için tekrar para ödeyeceksiniz.
sınavınız nisanda vize mayıs sonundada final şeklinde olacak.eğer bu dönemlerde veremediğiniz ders olursa bütünleme sınavına gireceksiniz.aö kursu olarak murat eğtiim kurumunu tavsiye ederim.çok destek oluyorlar.ama avcılarda şubesi varmı bilmiyorum
teşkr ederm tamda istediğim cevaptı bu kez çalışıp başarılı olmak istiyorum inş.peki kasım ayındaki harç nasıl yatırılıcak
kızlaaaaaar size bir soru!ben bu aöf sinde tam olarak hangi bölümlerin okundugunu bilmiyorum..mimarlık varmııı?? yada hangi bölümler var arasından tercih yapsak..bir iki bakındım ama hiçbirşey anlamadım
kızlaaaaaar size bir soru!ben bu aöf sinde tam olarak hangi bölümlerin okundugunu bilmiyorum..mimarlık varmııı?? yada hangi bölümler var arasından tercih yapsak..bir iki bakındım ama hiçbirşey anlamadım
bi sorum var arkadaşlar örgün öğretimde okurken aynı bölümde açıköğretime geçiş yapılıyo mu ?