- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.401
canım cok sagolll verdıgın bılgıler ıcın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sınava başvuru aşamasında öğrenci belgesiye önlisans sınavına başvuru yapılabiliyor.sınav sonuçları 2 sene geçerli olduğu için diplomya yada geçici belgeye gerek yok
Nolur banada yardım edin bu bölümü gördüm nasıl sevindim anlatamam konu açtım ama doğru yerdemi oldu açabildimmi anlamadım aylardır cevabını bulamadığım ve günlerdir başımı ağrı tutan bir bilgisizliğim var.ticaret meslek lisesi muhasebe mezunuyum.bu sene aöf insan kaynakları yönetimi bölümüne sınavsız geçiş hakkımı kullanarak tercihde bulundum fakat ben bu bölüme gidebiliyormuyum.muhasebe mezunu olarak tercihleri yaparken okul müdürü ile yaptım ama gidiyorsun galiba dedi müdür beyin galibası beni yıktı mahvetti.benim için çok çok çok önemli nolur biri sölesin inanın çok mutlu olucam inşallah gidebiliyorumdur.cevabı takip edicem ve inşllh artık bende aranızda olurum güzel haberler verirsiniz inşalllaaahhh:44:
nolur yardımcı olun
bebeğimle hangi sınav ne sınavıdır araştıramıyorum
türk dili edebiyatını okuyorum 1.sınıftayım.
bundan önce 2 sınav oldu girmedim
şimdi bi sınav kağıdı daha gelmiş 10-11 eylül gircekmişim ne sınavıdır bu
bundan sonraki sınav ne zaman ve ne sınavı olcak
banada yardımcı olurmuusnuz terciih yaptım açık öğretim büro yönetimi cıktı ikici tercihimdi tekrardan tercih yapabiliyormuyuz ek tercihlerde ben sosyal hizmetler okumak istiyorum ilk tercihim cıkmadı
merhaba. 4 yıllık bir üniversitede okuyorsanız ya da yeni kazandıysanız açıköğretime kayıt olabilirsiniz. 3. 4. sınıfı beklemenize de gerek yok. kontenjan sınırı yok. ister 2 yıllık isterseniz 4 yıllık bir bölüm seçebilirsiniz. 2 yıllık bir bölüm seçerseniz o bitince işletme iktisat kamu gibi bölümlerin 3. sınıfından devam edip 4 yılda 2 açıköğretim diploması alabilirsiniz. birde kazandığınız bölüm etti 4 yılda 3 diploma :)
arkadaşlar bir şey daha sorucam 4 yıllık okuyanlar 2.üni olarak açıköğretime kayıt yaptırabiliyo..peki liseyi bitirmiş biri de açıköğretime kayıt yaptırabilir mi tercih yapması gerekiyo muydu
normalde 2008 yılında okulla ilişkinizin kesilmesi gerekiyordu.ama çıkan afla geri gelebiliyordunuz.yalnız 25 temmuz başvuruar için son gündü.aö bürosunu arayın sağlıklı bilgi alın yanlış bilgi vermek istemem :26:
illa 4 yıllık okunmasına gerek yok 2 yıllık okuyuncada sınavsız kayıt yapılabiliyo ama sadece 2 yıllık aö bölümlerine.sınavsız üniversite hakkı sadece ünv öğrencileri ve mezunlarına tanınmış bir hak
pardon cnm doğru 2 yıllıkta 2.üni hakkını kullanabiliyodu...bir şey sorcam işletme bölümünü kazandım bu sene acaba dil kursunamı gitsem yoksa açıköğretimden 2 yıllık bi bölüm mü okusam önce. sağlık bölümünü düşünüyorum ama acaba sağlık alanında bir iş ararken işletme okumuş olmamın avantajı olur mu ?