- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 37
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.121
okuduğunuz bölüm yenmi açıldığı için çıkmış soruları yok
ancak 2010 ara sınav,final,bütünleme sınavalarını indirebilirsiniz.aöf sitelerinde vardır mesela.google'a aöf siteleri yazsanız çıkar bir sürü site
bahar kayıt yenileme ne zaman başlıyor ve bitiyor,benim aklımdan tamamen çıkmış , bir arkadaş bu cuma son dedi, doğru mudur?
arkadaslar 2. taksıdın son yatırma suresı 25 subat diye geciyor ama bazı arkadaslarım 2. taksıdı sınava kadar yatırabılecegımı soyluyorlar bıse olmuyor dıyorlar benımde suan durumum bıraz sıkısık acaba 1 2 ay sarkıtma ımkanımız varmı?
2.taksiti zamanında yatırmazsanız faiz işliyor
ben geçen sene sınavdan 10 gün önce yatırmıştım 3 tl.faiz gelmişti:)
bende bişey sormak istiyorum, kocaeli üni.dış ticaret mezunuyum, açıköğretimde illa dış ticaretle ilgili mi bişey okumam gerek, mesela öğretmenlik okunabilir mi?
ya benim aklımdan tamamen cıkmış millet 2. taksitten bahsediyo ee 1. taksit ne zamandıkiii:18:
2. taksiti bu ayın sonunda yatıramazsak ne olur?
kızlar 1.taksiti yatırdım 2.yi yatırmadım yarın bandrol yapıştırtmaya gidecektim 2.taksidi yatırmadığım için bir problem çıkarmı sizce çok acil cevap verirmisiniz
ya benim içimden hiç ders çalışmak gelmiyo 5 tane dersten kaldım 1. sınıfım bölümüm adalet hep hukuk kanun falan olunca çok sıkıcı geliyo bana güzel bi ders çalışma tekniği olan var mı????:2:
faiz işler,2-3 ay sonra yatırırsanız en fazla 10 tl anca gelir