Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

teşkr ederm bulancak ama sanırım çok beceriksizim bulamadım yada bölüm yeni die yok

arkadaşlar ünv. affından ne zaman ve nasıl faydalanacağımızı bilen varmı?maliye 3 ten bıraktım ben ve devam etmek istiyorum bilen varsa lütfen cevaplasın ...

arkadaslar 2. taksıdın son yatırma suresı 25 subat diye geciyor ama bazı arkadaslarım 2. taksıdı sınava kadar yatırabılecegımı soyluyorlar bıse olmuyor dıyorlar benımde suan durumum bıraz sıkısık acaba 1 2 ay sarkıtma ımkanımız varmı?

2.taksiti zamanında yatırmazsanız faiz işliyor
ben geçen sene sınavdan 10 gün önce yatırmıştım 3 tl.faiz gelmişti:)

ben iki yıllık okuyorum bu dönem birer vize ve birer final olduk her dersten. şimdi ikinci dönem de öyle olacak yeni derslerle. 1.dönemden 1 dersim kaldı acaba bütünleme diye bişey olacak mı? yazın mı olur?

bende 98 senesinde bırakmak zorunda kaldım ....başörtulu sınava girdiğim icin sınava girmemiş gibi gösterildi. zaten ondan sonrada başörtulu sınavlara alınmadı ....mecburen son sınıfta bırakmak zorunda kaldım daha doğrusu bırakıldım mezun olmak icin vermem gereken 4 dersim var...af benide kapsıyormu bilmiyorum eğer mumkunse bende bitirmek isterim....ayrıca edebiyat fakultesine kayıt yaptırmak istiyorum...inşallah ikisinde beraber okumam mumkundur zira diğeri zaten bitmişti ...finallere girip mezun olacaktım....

bende bişey sormak istiyorum, kocaeli üni.dış ticaret mezunuyum, açıköğretimde illa dış ticaretle ilgili mi bişey okumam gerek, mesela öğretmenlik okunabilir mi?

kızlar 1.taksiti yatırdım 2.yi yatırmadım yarın bandrol yapıştırtmaya gidecektim 2.taksidi yatırmadığım için bir problem çıkarmı sizce çok acil cevap verirmisiniz

ya benim içimden hiç ders çalışmak gelmiyo 5 tane dersten kaldım 1. sınıfım bölümüm adalet hep hukuk kanun falan olunca çok sıkıcı geliyo bana güzel bi ders çalışma tekniği olan var mı????:2:

kızlar 1.taksiti yatırdım 2.yi yatırmadım yarın bandrol yapıştırtmaya gidecektim 2.taksidi yatırmadığım için bir problem çıkarmı sizce çok acil cevap verirmisiniz

zaten ilk önce 1taksit yatınca yapıştırıyorlar bandrolü,yani bir sorun çıkmaz

İçinden gelmezse çalışamazsın zaten. Ne güzel okuduğun bölüm. Yazmışsın bitir bari 2 sene, 1. seneyi atlatmışsın herhalde. Bir ara ben de yazacaktım fakat 4 yıllık varken hem de aynı ücreti öderken seçmek çok doğru gelmedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…