- 6 Ocak 2009
- 1.467
- 3
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.101
Zor bir soru sordun. ÖSYM çalışanı ya da MEB memuru değiliz ne yazık ki bilemeyiz bu sorunun cevabını.slm arkadaşlar bi soru sorcaktım ingilizce öğretmenliği dört yılıda açıköğretim olan bi bölüm varmı yada açılacakmı şimdiki sistem ikiyıl örgün iki yıl açıköğretim tamamen 4 yılıda açıköğretim olan bölüm var mı yada açılacak mmı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun bide bu açıköretim iki yıl örgün iki yıl açıköğretim ing öğretme nliği belirli şehirler de var acaba bu bölüm çoğalacakmı başka illerde de açılacak mı bilgisi olan noluuurr yardımcı olsun teşekkürler şimdiden
Zor bir soru sordun. ÖSYM çalışanı ya da MEB memuru değiliz ne yazık ki bilemeyiz bu sorunun cevabını.Eğer böyle bir karar alınırsa elbetteki medyada açıklanır. Eğitim sistemi her an değişebiliyor. Fakat şimdilik 2+2 okumak durumundasın. Kolay gelsin.
Merhaba,
Arkadaşlar....
acıkogretım 2. taksıtlerı ne zamn odenıcek son odeme tarıhını bılen varmı...
Ve ödeme bankaya yapıldıktan sonra yıne ılk kayıttakı gıbı acıkogratım burosunamı gıdılecek..
Ögrencı kartımıda almadım henuz sınava gıremıyrm sanırım kart olmadan....
mrb arkadaşlar çok moralim bozuk. koşuşturmaca ve telaşelerden kayıt yenilemeyi tamamen unutmuşum.. bugün aklıma geldi yenileme tarihlerine bir baktım 21 aralıkta manzeret durumunda da 24 aralıkta sonmuş.. çok üzgünüm. yapabileceğim hiçbirşey yok mu kaydım silindimi şimdi..
mrhb açıköğretim edebiyat bölümüne kaydoldum önceki yıllara ait çıkmış soruları indiremiyorum
yardım edermisiniz lütfen
bu konu hakkında bi fikrin var mı acıkögretimleri kapsıyormu bu af.
aöf bürosuna sordum istanbuldan büronun bitanesi evet kapsıyor dedi.bursadaki de henüz belli dgl takip edin dedi.siz actıgının konunun başlıgında ne yazıyo farkındamısınız.aöf ile ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayalım yazıyo.bilmek zorunda dglsiniz sadece bi bilgim yok ama bişey duyarsam yazarım diyebilirsiniz.yada yazmasaydınız daha iyiydi böyle bi cvp vermektense.