Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

slm arkadaşlar bi soru sorcaktım ingilizce öğretmenliği dört yılıda açıköğretim olan bi bölüm varmı yada açılacakmı şimdiki sistem ikiyıl örgün iki yıl açıköğretim tamamen 4 yılıda açıköğretim olan bölüm var mı yada açılacak mmı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun bide bu açıköretim iki yıl örgün iki yıl açıköğretim ing öğretme nliği belirli şehirler de var acaba bu bölüm çoğalacakmı başka illerde de açılacak mı bilgisi olan noluuurr yardımcı olsun teşekkürler şimdiden :KK42:
Zor bir soru sordun. ÖSYM çalışanı ya da MEB memuru değiliz ne yazık ki bilemeyiz bu sorunun cevabını. :KK50: Eğer böyle bir karar alınırsa elbetteki medyada açıklanır. Eğitim sistemi her an değişebiliyor. Fakat şimdilik 2+2 okumak durumundasın. Kolay gelsin.

Zor bir soru sordun. ÖSYM çalışanı ya da MEB memuru değiliz ne yazık ki bilemeyiz bu sorunun cevabını. :KK50: Eğer böyle bir karar alınırsa elbetteki medyada açıklanır. Eğitim sistemi her an değişebiliyor. Fakat şimdilik 2+2 okumak durumundasın. Kolay gelsin.

sağol yinede cvp verdiğin için :)

geçenlerde açıköğretimde tek dersten kalanlara sınav yapıldığını duydum.doğrumu kızlar?yani bütünleme kalktımı?geçen sene böle bir şey yoktu.tek dersten kalıp 1 sene okuduğumu biliyorum.bu uygulama yenimi akıllarına gelmiş.gerçi sınava giren arkadaşlar için ii olmuştur

arkadaşlar qeçenlerde arkadaşım 3dersten kalmış bna sadece 3 dersin sınavına greceğim hepsininkine deil dedi bölümü edebiyt bu doğrumu yoksa o ynlş mı bliyor??????

Merhaba,
Arkadaşlar....
acıkogretım 2. taksıtlerı ne zamn odenıcek son odeme tarıhını bılen varmı...
Ve ödeme bankaya yapıldıktan sonra yıne ılk kayıttakı gıbı acıkogratım burosunamı gıdılecek..
Ögrencı kartımıda almadım henuz sınava gıremıyrm sanırım kart olmadan....

mrb arkadaşlar çok moralim bozuk. koşuşturmaca ve telaşelerden kayıt yenilemeyi tamamen unutmuşum.. bugün aklıma geldi yenileme tarihlerine bir baktım 21 aralıkta manzeret durumunda da 24 aralıkta sonmuş.. çok üzgünüm. yapabileceğim hiçbirşey yok mu kaydım silindimi şimdi..

Merhaba,
Arkadaşlar....
acıkogretım 2. taksıtlerı ne zamn odenıcek son odeme tarıhını bılen varmı...
Ve ödeme bankaya yapıldıktan sonra yıne ılk kayıttakı gıbı acıkogratım burosunamı gıdılecek..
Ögrencı kartımıda almadım henuz sınava gıremıyrm sanırım kart olmadan....

2.taksit 28 şubatta son ama o gün yatırmayı unutursanız faiz işliyor
faiz de fazla gelmiyor ben 2 ay sonra yatırdım 3 tl gelmişti geçen sene
büroya gidilmeyecek sadece parayı yatırıyorsunuz
öğrenci kimliğinizi de sınava kadar alın bürodan o olmadan sınava girilmiyor

mrb arkadaşlar çok moralim bozuk. koşuşturmaca ve telaşelerden kayıt yenilemeyi tamamen unutmuşum.. bugün aklıma geldi yenileme tarihlerine bir baktım 21 aralıkta manzeret durumunda da 24 aralıkta sonmuş.. çok üzgünüm. yapabileceğim hiçbirşey yok mu kaydım silindimi şimdi..

kaydınız silinmedi sadece gelecek seneye kadar dondurmuş gibi oldunuz
seneye kayıt yenilerseniz aktifleşecek
çok üzüldüm durumunuza:KK50:

arkadaslar bir sorum olacak insallah yardimci olabilirsiniz kafam cok karsik ne yapacagimi bilmiyorum..
Suan Kanadada egitimime devam ediyorum. 2 yillik early childhood education yani (okul oncesi egitimi gibi bisey) bitirdim. ve 4 yillik bir universiteye ayni bolume gecis yaptim suan 2.ve 3. sinif derslerini aliyorum..ve bu yaz turkiye ye donus yapacagim okulumu bitiremeden..benim sorum acik ogretim okul oncesi ogretmenligi bolumune yatay gecis veya dikey gecis imkanim varmi egitimimi yarida birakmak istemiyorum ama ozel durumlardan dolayi Turkiyeye kesin donusum olacak..bolumumun turkiye de denkligi var ama acik ogretimde aranan sartlar nelerdir bilmiyorum ortalama istiyorlarmi?

mrhb açıköğretim edebiyat bölümüne kaydoldum önceki yıllara ait çıkmış soruları indiremiyorum
yardım edermisiniz lütfen

mrb arkadaşlar erkek arkadaşım 2 yıl üstüste 1.sınıfta kaldı.31 ekimde de tecili bitti şimdi sanırım yoklama kaçağı durumunda bu durumda nasıl olur askere hemen alırlar mı?cevaplarsanız çok sevinirim..

arkadaşlar benimde bi sorum olacak.bu üniversite affından açıkögretimler yararlanabiliyomu.bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

mrhb açıköğretim edebiyat bölümüne kaydoldum önceki yıllara ait çıkmış soruları indiremiyorum
yardım edermisiniz lütfen

okuduğunuz bölüm yenmi açıldığı için çıkmış soruları yok
ancak 2010 ara sınav,final,bütünleme sınavalarını indirebilirsiniz.aöf sitelerinde vardır mesela.google'a aöf siteleri yazsanız çıkar bir sürü site

aöf bürosuna sordum istanbuldan büronun bitanesi evet kapsıyor dedi.bursadaki de henüz belli dgl takip edin dedi.siz actıgının konunun başlıgında ne yazıyo farkındamısınız.aöf ile ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayalım yazıyo.bilmek zorunda dglsiniz sadece bi bilgim yok ama bişey duyarsam yazarım diyebilirsiniz.yada yazmasaydınız daha iyiydi böyle bi cvp vermektense.

aöf bürosuna sordum istanbuldan büronun bitanesi evet kapsıyor dedi.bursadaki de henüz belli dgl takip edin dedi.siz actıgının konunun başlıgında ne yazıyo farkındamısınız.aöf ile ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayalım yazıyo.bilmek zorunda dglsiniz sadece bi bilgim yok ama bişey duyarsam yazarım diyebilirsiniz.yada yazmasaydınız daha iyiydi böyle bi cvp vermektense.

kusura bakmayın ama konuyu açan ben değilim

mesaj yazarken benim rumuzumu vermişsiniz ve ondan cevap verdim
ve yazdığım mesaj da bir şey yok ki.bilseydim cevaplardım.sizin sorunuzu görüyorum ben kaç günden beri.bildiğim soruları cevaplıyorum.neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım.

Son düzenleme:
X