- 15 Eylül 2009
- 2.245
- 13
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.081
sayısal olmayan dersler için kursa gitmeye hiç gerek yok bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayısal olmayan dersler için kursa gitmeye hiç gerek yok bence
arkadaşlar ben daha önceden açıköğretim 2.sınıftan kayıt yenilemediğim için atılmıştım,acaba bir af gelecekmi yeniden kayıt yaptırabilmemiz için bilgisi olan varmıdır acaba..?
Selam kızlar,
Ben meslek lisesi mezunuyum.Açıköğretime nasıl başvurabilirim ?
Ya birşey sorucam tam bende bilmiyorum ama :26:
Birde şöyle birşey var, diyelim ki 2. sınıfı bitirip ön lisans diploması aldım.
3. sınıfa devam etmem için kaydımı silip yeniden mi yenilemem lazım
Ne yapamam gerek İktisata geçmem için?
Selam kızlar,
Ben meslek lisesi mezunuyum.Açıköğretime nasıl başvurabilirim ?
öss basvurusunda bulunuyorsun ama sınavsız gecıs acıkogretımı secıceksın. Yani hiç sınava girmeden 2 yıllık acıkogretım okuyabılırsın...
Ben suaNDA oyle yapıyorum :)
Ben şu anda aöf sosyolojide okuyorum bir daha başka bölüm için başvuramıyorum di mi mezun olana kadar?
Önlisans diploması almak istediğinde kaydın siliniyor. Sonradan lisans tamamlama başvurusu zamanında kayıt olup 3. sınıfa devam edebiliyorsun.
slm arkadaşlar bi soru sorcaktım ingilizce öğretmenliği dört yılıda açıköğretim olan bi bölüm varmı yada açılacakmı şimdiki sistem ikiyıl örgün iki yıl açıköğretim tamamen 4 yılıda açıköğretim olan bölüm var mı yada açılacak mmı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun bide bu açıköretim iki yıl örgün iki yıl açıköğretim ing öğretme nliği belirli şehirler de var acaba bu bölüm çoğalacakmı başka illerde de açılacak mı bilgisi olan noluuurr yardımcı olsun teşekkürler şimdiden
mrb kızlar ben bu yıl maliye 1.sınıftayım kayıt yaptırdm kitaplarımıda aldım ama kimlik kartı için 10 ocakta gelinicek demişlerdi herhangi bi ücret ödemem gerekiyormu yine
Kamu Yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim. 2. yılı bitirip ön lisans diploması alabiliyor muyum? Bu diplomaya aldıktan sonra 4 seneye tamamlamak istesem tekrar sınava mı girmem gerekiyor? Devam edersem sadace Kamu Yönetimi bölümünden mi devam edebiliyorum ?
Teşekkür ederim. Bende büroyu aradım aynı şeyi onlar da söyledi.
Sağol ilgin için