- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
- Konu Sahibi masal perisi
esmacım sagol cnm ben bıkac yerde okudum aff cıkmış parayı yatırıyormuşsun yenıden ve kayıt yenılenıyormuş gercı yarın buroya gıtcez ordan detaylı ögrenırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kılar acıkögretim kayıtlarında ilk basta netten bir basvuru yapıyormusun bunun adresi nerde bilen varmı?yoksa direk büroyamı gitmeliii?
öff sevgilimi Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı bölümüne kayıt yaptırmaya çalışıyoruz. bu bölümle ilgili hiç bi bilgi yok...
bacılar 2. ve üst sınıftakiler daha yatırmıyo dimi? sonra mı yatırıyoz biz?
kızlar 2.sınıfı 3 kez okuyacağım alttanda 1 dersim var haliyle kimliğimdeki 4 yıllık bandrol kısmı doldu yeni kimlik mi çıkartırlar bana ve kayıt yenilemek için ne yapmalıyım kayıt yenileme ve ödeme tarihleri nedir bu arada bölümüm işletme yardımcı olurmusunuz
bu sene açık öğretim fakültesinde af varmı?
arkadaşlar ben 4 yıllık örgün öretim maliye okudum bu sene össye 10 sene sonra tekrar girdim açıköğretim sosyoloji kazandım şimdi kayıt zamanı.
şimdi ben yeni kayıt gibi mi kayıt yaptırıcam ?
yoksa
2. üniversite gibi mi kayıt yaptırıcam.
biliyorsunuz 4 yıllık mezunlar össye girmeden de kayıt yaptırabiliyor ya o nedenle soruyorum ben össye girdim kazandım.
Merhaba arkadaşlar,1. ve 2. sınıftan tüm dersleri versek 3. sınıfta önlisans diploması alabilirmiyiz? ben 4 yıllık iktisat okuyorum 2. sınıftan 1 dersim kaldı bu yüzden 3. sınıfın sonunda önlisans diploması alabilirmiyim diye merak ettim.
arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum
ben dikey geçiş ile işletme hazırlık sınıfında okuyorum 3 dersimi veremedim kaldım
şimdi kayıt yenilemeden mi yoksa tekrar dikey geçişten mi kaydımı yaptıracağım?
aöfün başvuru ekranında kayıt yenileme diye bir bölüm yok
ben bu yıl adalet bölümüne kaydımı yaptırdım. zorluk derecesi hakkında 2.sınıfa geçenlerle irtibat kurmak istiyorum.sitede varmıdır bana yardımcı olabilicek kimse??
MerhabaLar.. Açıköğretim Okul Öncesi Öğretmenliği düşünüyorum bende bir bayan yorum yapmış sanırım meslek lisesi veya kız meslek mezunu olman gerekiyomuş doğrumu? Açıköğretim Okul Öncesi Öğretmenliği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?