Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

esmacım sagol cnm ben bıkac yerde okudum aff cıkmış parayı yatırıyormuşsun yenıden ve kayıt yenılenıyormuş gercı yarın buroya gıtcez ordan detaylı ögrenırız

Eğer kayıt yenilenmezse direk kayıt siliniyor mu yoksa sonraki sene ikinci sınıfa kayıt olabilir miyim?Bir sen ara verebilir miyim öyle acaba?

kılar acıkögretim kayıtlarında ilk basta netten bir basvuru yapıyormusun bunun adresi nerde bilen varmı?yoksa direk büroyamı gitmeliii?

bu sene yeni kayıt olacak kişilere aöf zarf yollamıştır.ilk önce internetten kayıt yapıyorsunuz
bilgilerinizi falan giriyorsunuz parayı yatırıyorsunuz sonra da büro'ya gidiyorsunuz
ama kesin bilgi için büro'ya sorun derim.2 yıl oldu belki değişen bir şey vardı
yanlış yönlendirmeyeyim sizi
444 10 26 büro'nun numarası

kılar acıkögretim kayıtlarında ilk basta netten bir basvuru yapıyormusun bunun adresi nerde bilen varmı?yoksa direk büroyamı gitmeliii?

İnternetten ön kayıtlar dün başladı. Burayı tıklayarak yapabilirsiniz. Ön kayıdı yaptırıp, 15 ekime kadar çıktısı istenen belgelerle birlikte bir AÖF bürosuna gidip asıl kaydınızı yaptırmanız gerekiyor.

Bu senenin kılavuzları da okulun sitesine eklenmiş. Kılavuzlar - Anadolu Üniversitesi Daha ayrıntılı bilgi için bakabilirsiniz.

öff sevgilimi Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı bölümüne kayıt yaptırmaya çalışıyoruz. bu bölümle ilgili hiç bi bilgi yok...

bacılar 2. ve üst sınıftakiler daha yatırmıyo dimi? sonra mı yatırıyoz biz?

kızlar 2.sınıfı 3 kez okuyacağım alttanda 1 dersim var haliyle kimliğimdeki 4 yıllık bandrol kısmı doldu yeni kimlik mi çıkartırlar bana ve kayıt yenilemek için ne yapmalıyım kayıt yenileme ve ödeme tarihleri nedir bu arada bölümüm işletme yardımcı olurmusunuz

bacılar 2. ve üst sınıftakiler daha yatırmıyo dimi? sonra mı yatırıyoz biz?

kayıt yenileme yapılacak kasım sonu aralığın 2.haftasına kadar galiba.yine de takip edin

kızlar 2.sınıfı 3 kez okuyacağım alttanda 1 dersim var haliyle kimliğimdeki 4 yıllık bandrol kısmı doldu yeni kimlik mi çıkartırlar bana ve kayıt yenilemek için ne yapmalıyım kayıt yenileme ve ödeme tarihleri nedir bu arada bölümüm işletme yardımcı olurmusunuz

badrol kısmını bilmiyorum ama kayıt yenileme kasım sonu aralığın 2.haftasına kadar galiba

MerhabaLar.. Açıköğretim Okul Öncesi Öğretmenliği düşünüyorum bende bir bayan yorum yapmış sanırım meslek lisesi veya kız meslek mezunu olman gerekiyomuş doğrumu? Açıköğretim Okul Öncesi Öğretmenliği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?

arkadaşlar ben 4 yıllık örgün öretim maliye okudum bu sene össye 10 sene sonra tekrar girdim açıköğretim sosyoloji kazandım şimdi kayıt zamanı.

şimdi ben yeni kayıt gibi mi kayıt yaptırıcam ?
yoksa
2. üniversite gibi mi kayıt yaptırıcam.

biliyorsunuz 4 yıllık mezunlar össye girmeden de kayıt yaptırabiliyor ya o nedenle soruyorum ben össye girdim kazandım.

ben bu yıl adalet bölümüne kaydımı yaptırdım. zorluk derecesi hakkında 2.sınıfa geçenlerle irtibat kurmak istiyorum.sitede varmıdır bana yardımcı olabilicek kimse??

Merhaba arkadaşlar,1. ve 2. sınıftan tüm dersleri versek 3. sınıfta önlisans diploması alabilirmiyiz? ben 4 yıllık iktisat okuyorum 2. sınıftan 1 dersim kaldı bu yüzden 3. sınıfın sonunda önlisans diploması alabilirmiyim diye merak ettim.

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum
ben dikey geçiş ile işletme hazırlık sınıfında okuyorum 3 dersimi veremedim kaldım
şimdi kayıt yenilemeden mi yoksa tekrar dikey geçişten mi kaydımı yaptıracağım?
aöfün başvuru ekranında kayıt yenileme diye bir bölüm yok

arkadaşlar ben 4 yıllık örgün öretim maliye okudum bu sene össye 10 sene sonra tekrar girdim açıköğretim sosyoloji kazandım şimdi kayıt zamanı.

şimdi ben yeni kayıt gibi mi kayıt yaptırıcam ?
yoksa
2. üniversite gibi mi kayıt yaptırıcam.

biliyorsunuz 4 yıllık mezunlar össye girmeden de kayıt yaptırabiliyor ya o nedenle soruyorum ben össye girdim kazandım.

bildiğim kadarıyla ikinci üniversite olarak kayıt yaptıracaksınız.bu linke tıklayıp inceleyebilirsiniz.http://aofkayit.anadolu.edu.tr/menu.asp?sid=12d81c8bbcddc3c4ea46d1ce57572040

Merhaba arkadaşlar,1. ve 2. sınıftan tüm dersleri versek 3. sınıfta önlisans diploması alabilirmiyiz? ben 4 yıllık iktisat okuyorum 2. sınıftan 1 dersim kaldı bu yüzden 3. sınıfın sonunda önlisans diploması alabilirmiyim diye merak ettim.

4 yıllık üniversite okuyanlar 2 yıllık diploma alma olayı yok diye biliyorum ben

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum
ben dikey geçiş ile işletme hazırlık sınıfında okuyorum 3 dersimi veremedim kaldım
şimdi kayıt yenilemeden mi yoksa tekrar dikey geçişten mi kaydımı yaptıracağım?
aöfün başvuru ekranında kayıt yenileme diye bir bölüm yok

bi dakika yani 2 yıllık aöf bölümü mü okudunuz.o zaman o ders sayısını 2 ye indirene kadar sınıf tekrarı yapacaksınız.siz bence yine de büro'ya sorun.yanlış bilgiler vermeyeyim

ben bu yıl adalet bölümüne kaydımı yaptırdım. zorluk derecesi hakkında 2.sınıfa geçenlerle irtibat kurmak istiyorum.sitede varmıdır bana yardımcı olabilicek kimse??

adalet bölümü okumuyorum ama size 1.2. sınıf derslerini yazabilirim

1. sınıf dersleri

ANAYASA HUKUKU
HUKUKA GİRİŞ
HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM
MEDENİ USUL HUKUKU
YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU
KALEM MEVZUATI
YABANCI DİL
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

2.sınıf dersleri

İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ
CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU
İNFAZ HUKUKU
İCRA İFLAS HUKUKU
MEMUR HUKUKU
TÜRK DİLİ
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ

MerhabaLar.. Açıköğretim Okul Öncesi Öğretmenliği düşünüyorum bende bir bayan yorum yapmış sanırım meslek lisesi veya kız meslek mezunu olman gerekiyomuş doğrumu? Açıköğretim Okul Öncesi Öğretmenliği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?

okul öncesi öğretmenliği okumak için kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünden mezun olmak gerekiyor ve eşit ağırlıktan alıyorlar yani bu senenin tabiriyle ygs5 ve ygs6yla mesela 2010 taban puanı yani en düşük 310 puanla yerleşen olmuş,tavan puan yani en yüksek puan ise 364 le olmuş.

X