Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Kasvetli şimdi anladım "4yıllık okulunu bıtıtrdıkten sonra kpps lisanstan A ile Bden sadece bırını tercih etme hakkın var.. " A ve B yi bn lisans,önlisans olarak ayırdın sandım. Demek ki lisans kpss sinde A ve B diye ayrılıyormuş A zor, B ise sadece g. yetenek ve g. kültür bölümünü içeriyor.Peki şuna takıldım Lisans kpss sinin g.yetenek/kültür bölümüne giriliyor,diğer bölümlere girilmemiş olunuyor yani açıkcası B bölümün seviyesi Lisans düzeyinde, kolay demenin nedeni lisansa ait bölümlere cevap verilmediği için mi? Herşey için teşekkürler.

ben 2 yıl bilgisayar programlamadan sonra aöf iktisat bölümüne geçiş yapıcam. kayıtlar ne zaman başlıyo acaba?

evet canım lisans duzeyınde giriyorsun sınava Bye ve sadece genel yetenek ve kulturden okadar , Byi secersen bölümünde okudun derslerden sınava girmene gerek kalmıcak
evet kolay dememin nedeni bu... :) rica ederimmm

Ben iki yıllık isletme ikinci sınıfa gectim ama bazı problemler yüzünden okula devam edemem acıkögretimden ikinci sınıfı okuyamazmıyım internette buna benzer birsey göremedim yardımcı olursanız sevinirim..

selam benım bi sorum içim içimi kemiriyo. ben işletme 2. sınıf okuyorum alttan 2 dersim var benım bildigim 2 sınıftan dersim kalmazsa 3 e geciyorum. Ama bana 3 e gecmem için 1deki, dersimi vermem gerektigini söylüyorlar. Ama sınıf gecme sistemindede 2. sınıftan dersin kalmadıysa 3 e geciyosun yazıo bilen varsa aydınlatsın lütfen

ama sizin 2.sınıftan değil ki 1.sınıftan dersiniz kalmış öyle anladım ben dmei doğru alttan olan dersiniz 1.sınıftan?sorunun cvbını bilmiyorum ama kaçırdınız nokta 2.sınıf değil 1.sınıf olabilir mi acaba belki görememişsinizdir :)ya da ben yanlış anladım:)umarım geçersiniz 3.sınıfa

kızlar 4.sınıftayım tek dersim vardı inş onuda bütte geçeceğim.
diplomayı ne zaman alabilirim büroyamı gitmem gerekiyo para yatırıyomuyum bankaya?

sonuçlar açıklandıktan 15-20 gün sonra alabiliyorsunuz diplomayı
para konusunu bilmiyorum.yanlış yönlendirmeyeyim

ben geçen sene harc ödemeyerek dondurdum açıköğretimi. büroyu aradım ordan böyle yapabileceğimi sölemişlerdi. 2 yıllık ilahiyattayım bu arada. acaba yine harc ödemesem dondurmuş olurmuyum yoksa o hak 1 defalıkmı? bilen varmı?

banada yardımcı olursanız cok sevınıcem.hemen esımın sorusunu ıletıyorum 2005 veya 2006 yılında a.ö kamu yönetımıne kaydını yaptırmış ışlerden dolayı ılgelenememış ve kaydı sılınmış şimdi bastan kaydını yenılemek ıstıyor boyle bır sansı varmı acaba

sıbelcım kaydı sılınmıssse tekrar sınava gırmesı gerekıyo kayıt yenılemıyolar dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…