Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

çok acil kızlar yardım ben kamu yönetimi 2 sınıftayım yani olursa bu sene 3 e geçeceğim ön lisans kpss ye girebilirmiyim yani bende araştırmalarımda girebileceğimi öğrendim ama kayıta gittiğimde okul bölüm çıkmadı bilgisayardan boşu boşuna 2 saat kuyruk bekledim görevlide olması lazım diye çok uğraştı ama anadolu üniverstesi yazdı kamu yönetimi çıkmıyo bunu nasıl halledeceğiz acil yardım lütfen

oyacım tam bilmiyorum ama şu var

hem örgünde hem aöfte 4 yıllık bir bölüm okurken
2 yılı bitirince önlisans tamamlamış sayılıyorsun
okuldan ayrılıp 2 yıllık bir diploma alma hakkın oluyo
bu hak varsa kpss önlisans girme hakkında vardır mantık olarak
ama prosedür nasıl işliyor bilemicem
alttan dersin olmaması gerek tabi

teşekkürler arkadaşım ösym ye telefonla ulaşmaya çalışıyorum aöf bürosuda olur diyo ama nasıl bilmiyo benden başka bu durumda olan yokmu anlamadım yani açık öğretim okuyanlar kpss ye girmiyormu bu yıl niye kimse cevap yazmıyo ki

Halkla ilişkiler 98 mezunuyum...kuzen üniversite eğitiminden yıllar sonra 2.bölümü okumaya başladı ...bende ona özendim bakalım...bu sene inşallah eğitimime dvm etmeyi düşünüyorum...

merhabalar kızlar a.s. bende 2005 lise mezunuyum.3yıldır özel bir şirkette muhasebede çalışıyorum.şimdi açıköğretimden 4yıllık işletme okumak istiyorum öncelikle ygs de baraj yapmam gerekiyor. ondan sonra bu bölüme yazılınca kaç senede bitireceğim bu bölümü kimisi 2 yıl diyor kimisi 7 yıl diyor. kimiside çalışmana bağlı diyor. Rica etsem bana geniş çaplı açıklama yapabilirmisiniz.şimdiden cevaplarınız için teşekkürler Şeniz

2010 önlisans diplomaları dağıtılmaya başladımı
ben aof bahçelievler bürosunu arıyorum sürekli meşgul

okulu bitirmek tamamen sizin calısmanıza baglı bişey 4 yıllık bi bölüm yazcaksanız enaz 4 yıl sürer ama 2 yılı tamamladıgınızda 3 gecerken alttan dersiniz yoksa önlisans mezunu olabiliyorsunuz ama yok 4 yıllık okuycam diyorsanız enaz 4 yıl calısrsnz 4 yılda biter ama derslere hiç bakmazsanız yıllarca sürer..

teşşekkür ederim canım cevabın için. dediğin gibi emek olmadan ekmek olmaz. 4yıllık işletmeyş düşünüyorum.kolay mı acaba *?:uhm:

merhaba acaba edebiyat bölümü final sorularını nasıl bulabilirim kaldığım dersler var da tekrar çözücem soruları.

teşşekkür ederim canım cevabın için. dediğin gibi emek olmadan ekmek olmaz. 4yıllık işletmeyş düşünüyorum.kolay mı acaba *?:uhm:

canım bende işletme okuyorum 4 yıllık aslına bakarsan cokda zor degil
ama şöyle diyim egerki sayısalla aran pek yoksa zor gelir
benim oldum olası matematikle aram yoktu ve bu mat yüzünden baya bi süründüm
bu yıl yeter dedim ve yazarak calıstım matematigi murat yayınlarından
ve her konuyu sorularıda dahil tekrardan yazdım öyle gectim
hiç bi ders mat kadar zorlamadı beni hatta calısmadan gectigim dersler oldu muhasebeler mesela hiç kitap acmadan gectim ama işyerimde azda olsa muhasebe hesaplarıyla ugrasıyorum o yüzden mantık kurarak gectim

canım mesajını yeni gördüm. Geç cevap yazdığım için kusura bakma.Ben türkçe - mat mezunuyum severim matematiği.Problem çözme hariç tabi.Bende muhasebede çalışıyorum o yüzden işletme istedim.Yani biraz da olsa yatkınım muhasebeye.İnşallah kolaylıkla bitirisin canım okulu. Peki canım bişey daha sorayım kaydirigubbakcemile3 4 yıldan daha erken bitirebilme olanağı varmı.Çok vakit kaybettim.Bir an önce diplomayı lamka istiyorum çünkü.olumunekankayizsmile

malesef öyle bi durum yok suanda sen bi basla zaten zaman su gibigeciyor

merhaba acaba edebiyat bölümü final sorularını nasıl bulabilirim kaldığım dersler var da tekrar çözücem soruları.

e-ögrenmeden sınav sorularına girersen bulursun
yada googleye acıkögretm edebiyat final soruları yazıp siteleri kontrol edebilirsin

arkadaslar benım bı sorum olacak ya.kafama takıldı.cevaplarsanız sevınırım.ara sınav ve fınellere gırdım ama 3 dersten kalmısım.sımdı ben butunlemeye gırebılırmıyım bunları kurtarmak için?bıde butunlemeye gırersem fınal sınavı gecersız sayılıyormus bu durumda gectıgım derslerdemı gecersız sayılıyor yoksa butunlemede sadece kaldıgım derslerden mı sorumluyum.umarım anlatabılmısımdır???

Geçtiğin derslerden girmiyceksin onları bütünleme etkilemiyor
kaldığın 3 dersten bütünlemeye gireceksin
Kaldığın derslerin finallerini değil bütünleme notlarını baz alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…