Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

arkadaşım onlinesın anladığım kadarıyla.çok teşekkür ederim bu saat oldu kafa patlatıyorum.bu yazdıklarını bende okudum aöf sitesinden.yani ben bir yüksek okul mezunu olarak sınava falan girmeden gidip açık öğretim türk dili ve edebiyatı bölümüne kaydımı yaptırabilirmiyim?

ben severek seçtim bölümü:icecream:
zaten okuldan derslerede aşinayım
okumaktan sıkıldım,yıllardır okuyorum
sadece içimde ilahiyat kaldı belki bi de orda denerim şansımı bakalım..

merhabalar.birde size yazmak istedim aklım çok karışık.az önce aysu arkadaşa danıştım fakat bana zaten benimde hali hazırda okuduğum bilgiyi kopyala yapıştır yaptı:)
şöyle anlatayım.ben sınavsız ikinci üniversite olayından faydalanmak istiyorum.2003 yılında örgün yüksek okul bitirdim konya da.şimdi sınava falan girmedim.anadolu üniversitesi açık öğretimin sınavsız ikinci üniversite kapsamındaki bölümlerden Türk dili ve edebiyatı bölümüne kayıt yaptırmam mümkün mü acaba?

ruyacım kayıt yaptıramazsın 2003 mezunuyum demıssın mezun olduktan 5 yıl sure sonuna kadar yaptırabılırdınn zman gectıgı ıcın 5 yıl yaptıramazsın bence yınede baska arkadaslarda yazsınn ben kendı bıldıgımı yazdım yanlıs bı cevap vermek ısteemem :)

Mezunlar ikinci üni.den yararlanamaz demişlerdi ben kayıt yaptırırken, değişmiş yine sistemler :)

canım yukarıdaki yazıya göre zaten girebilirsin
ben mezuniyet yılıyla alakalı bi sınırı yok diye biliyorum
sonuçta mezunlar girebilir diyo
elinde diploman var bu sınırlamanın olması mantıksız olur
başvuru şartlarıda da yazmıyor bu kriter.
yapacağın aöf bürosuna gidip istenen belgelerle türk dili bölümüne geçiş yapman
ekim sonu kasım başı gibi kayıtlar oluyor genelde.
1.sınıftan başlarsın
ama şu var öss'ye girip aöf türk dili yazmakla
2.üniversiteden faydanalnıp türk dili okumak harç anlamında farklı sanırım
2.üni harçları daha fazla oluyormuş

bunu büroya sor istersen

AnneyimBen'cim sayı sınırı da yok
geçen gece ben dikkat etmemişim
şu yazıyor yönetmelikte

Madde 4- İkinci madde kapsamındaki yükseköğretim programlarına dikey geçiş için başvuracak adaylarda söz konusu programlardan en çok beş yıl önce mezun olmuş olma şartı aranır. Adaylar dikey geçiş için yapılacak sınavlara en çok üç kez girebilirler. (Değişik: 20.05.2006 tarih ve 26173 sa. R.G.)

bu maddede değişiklik yapıldı dgs için sayı ve yıl sınırı zaten yok artık

gece 4,30 'da okuyunca ancak bu kadar anlayabiliyorum napalımkaydirigubbakcemile3

Güzel arkadaşım, Rüya'cım :)) Kopyala-yapıştır yapmış olduğum cevabımda Örgün eğitim mezunu olarak "ikinci üniversite olanağı" kapsamında açıköğretimde seçmiş olduğun herhangi bir bölüme ( mezun olduğun bölümden farklı olmak şartıyla ) kayıt yaptırabileceğin açıkça belirtiliyor...Bunda kafa karışacak herhangi birşey yok bence Kısaca kayıt dönemi geldiğinde kaydını yaptırabilirsin arkadaşım...Başarılar dilerim şimdiden sengözlerimebaksanab

arkadaşlar ben bu sınavda salon numarasını yanlış yazdım galiba acab sınavım iptal olur mu diğer bilgilerim doğru yanlızca salon numarasını yanlış yazmışım senağlama senağlama

arkadaşlar ben bu sınavda salon numarasını yanlış yazdım galiba acab sınavım iptal olur mu diğer bilgilerim doğru yanlızca salon numarasını yanlış yazmışım senağlama senağlama

Öğrenci numaranı doğru yazdıysan ve kodladıysan bence bir sorun olmaz,için rahat olsun...Zaten salon numarası kitapçığa yazılıyor...

bende 2003 işletme mezunuyum,okul bittikten hemen sonra 3.sınıfa kayıt yaptırmıştım,ancak çalışma hayatı ve evlilik derken yarım bıraktım.kaydım silindi.bu yıl tekrar kayıt yaptırıcam ancak;
kayıt yaptıcağım bölüme 3.sınıftan başlayabilirmiyim?işletme/iktisata örneğin
yoksa
işletme harici başka bir bölüme mi kayıt yaptırmak zorundayım?

canım çok teşekkür ederim.ya ben biraz pimpirikli olduğum için açıkça senin klavyenden okumak istedim:)yani çok fazla heveslendim ve aşırı bir isteğim var heyecanladım desem tam yeridir.sağol ama yine konuşuruz buradan hepinizi sevdim ve buradan daha çok faydalanmayı çok isterim inşallah bende seneye edebiyat öğrencisi olarak katılırım.

sana da çok teşşeür ederim mina.anneyimben sana da teşekkür ederim ama sen sanırım yine dikey geçişle karıştırdın olsunnkaydirigubbakcemile3valla hayırlısı olsun istiyorum artık ve bir an önce olsun.dilerim bir aksilik olmadan kaydımı yaptırırım.sizlerinde yolunda gider dilerim herşey.tekrar görüşürüz arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…