Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

arkadaslar ben 2.sınıf işletme okuyorum alttan matematik kaldı ne yaptıysam gecemiyorum cıldırcam yaaa bi öneriniz var mı?

açıkoğretimde onur belgesi ve yüksek onur belgesi ne işe yarar ?? alesde faydası olduğunu duydum ama nasıl olduğunu ögrenemedim

Son düzenleme:
merhba ben sınavsız gecıs ıle acıkogretıme basvurdum. sanırım 6 agustos a kadar tercıh yapmam gerekıyor ama henuz bana tercıh kılavuzu gelmedı ve hangı bolumu tercıh edecegımıde bılmeıyorum halkla ılısklıler ve ısletme arasında karasızım. Ama buyuk agırlık ısletmede dıye dusunuyorum.tercıh formundakı sıralama neye gore oluyor ve tek bır bolum yazsak herhangı bır sorun olurmu.

Tercih yaptıktan sonra herhngı bır ıslem yapılıyormu yanı tercıh yaptıktan sonra hemen kayıt ıçin a.ö.burolarınamı gıtmemız gerekıyor. Ve kayıtlar ne zaman baslıyor ucretleri nedir.
Yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurler.

arkadaslar ben 2.sınıf işletme okuyorum alttan matematik kaldı ne yaptıysam gecemiyorum cıldırcam yaaa bi öneriniz var mı?

ben gectiysem herkes gecer canım tek yolu var
alcaksın kitabı defteri bütün konuları tek tek yazark işlemlerin hepsini tek tek yaparak
calıscaksın...bende hep gecemiyorum olmuyor diyodum
buyıl sıktım kendimi dedigim gibi calıstım ve cok sükür büte kalmadan gectim

ben önlisans bitirdim ocak ayın da öss ye girdim açıköğretim okumak istiyorum ama bölüme karar veremedim sizce hangi bölüm okusam iş imkanı daha fazla olur.

2007 aöf laborant ve veteriner sağlık mezunuyum dgs ile yada lisans tamamlama ile 4 yıllık ünv bitirmek istiyorum ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim yada hangi bölümlere devam edebilirim lütfen yardım öğrenci işlerinde bir türlü olumlu yanıt alamadım 3 yıldır beklemedeyim yazık artık ya!! internetten de yeterli açıklama bulamadım lütfen yardım.

merhba ben sınavsız gecıs ıle acıkogretıme basvurdum. sanırım 6 agustos a kadar tercıh yapmam gerekıyor ama henuz bana tercıh kılavuzu gelmedı ve hangı bolumu tercıh edecegımıde bılmeıyorum halkla ılısklıler ve ısletme arasında karasızım. Ama buyuk agırlık ısletmede dıye dusunuyorum.tercıh formundakı sıralama neye gore oluyor ve tek bır bolum yazsak herhangı bır sorun olurmu.

Tercih yaptıktan sonra herhngı bır ıslem yapılıyormu yanı tercıh yaptıktan sonra hemen kayıt ıçin a.ö.burolarınamı gıtmemız gerekıyor. Ve kayıtlar ne zaman baslıyor ucretleri nedir.
Yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurler.

cnm tercih formu eve gelmiyo sen herhangi bi liseden gidip alıcaksın. ayrıca bende bu sene h.ilişkiler tercih edicektim ama o bölüm yok tercihler arasında nedendir anlamadım.biri benide aydınlatsın lütfen neden yookkk

2007 aöf laborant ve veteriner sağlık mezunuyum dgs ile yada lisans tamamlama ile 4 yıllık ünv bitirmek istiyorum ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim yada hangi bölümlere devam edebilirim lütfen yardım öğrenci işlerinde bir türlü olumlu yanıt alamadım 3 yıldır beklemedeyim yazık artık ya!! internetten de yeterli açıklama bulamadım lütfen yardım.

belki bende bu bölümü secmek istiyorum bakalım.bu bölümden mezun olunca tam olarak ne gibi işlerde calışıyosun ????

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar ben açıköğretim muhasebe bölümünü okumak istiyorum fakat kitapçıkta kodu yok bulamadımda bilen lütfen yardımcı olsun bana bu hafta kayıtlar son

belki bende bu bölümü secmek istiyorum bakalım.bu bölümden mezun olunca tam olarak ne gibi işlerde calışıyosun ????

vallahi canım bir veterinerin yanında hemşire gibi yardımcısı olabiliyorsun kısıtlı imkanlarla kendine hayvan sağlığı kabini açabiliyorsun..bana sorarsan çok çok severek girdim ama para kazanamazsın sadece buradan mezun olunca.veteriner teknikeri diye işe girersen alacağın para 700-750 lira üstünü vermiyorlar ben 3 sene çalıştım şimdi alakasız bir işle uğraşıyorum çünkü para kazanamıyorsun teknikerlikle kabin açayım desen en kötüsü aşı bile yapamazsın yasak sadece mama satarsın hastalarını veterinere gönderirsin ve yara bere tedavi edersin ancak bu kadar yetkin var bu şekilde de para kazanamazsın. Ben 3 yıl önce bitirdim aöf bürom sağolsun her sene beni salladı resmen salladı aradım kaç defa ne yapabilirim nasıl tamamlayabilirim diye yok yok yok dedi oysa dgs varmış 3 sene kaybettirdiler bana internetten de kesin bilgiye ulaşamayınca olan 3 yıla oldu. şimdi dgs ile 2011 de ne yapacağım bilmiyorum daha dün en sonunda ösym yi arayarak bilgi edindim sağolsun onlar yardımcı oldu.çok severek okudum ama elimden bişey gelmeyince yıkılıyorum resmen amaç para kazanmaksa muhasebe oku vallahi ben şimdi muhasebe yapıyorum teknisyenlikten fazla kazanıyorum üstelik 3 yıllık deneyime 700 lira alırken teknisyenlikte muhasebede 0 deneyime 1000tl alıyorum.sen anla ülkemizi artık

Arkadaşlar selam..
Eşit ağırlık mezunuyum..
YGS'ye girdim ve 185 puan aldım..
Açıköğretim 4 yıllık işletme okumak istiyorum..
Tercih kitapçığı aldım fakat hiçbirşey anlamadım..
Bilen varsa açıköğretim 4 yıllık işletme bölümün kodunu yada tercih kitabındaki sayfa numarasını yazarsa çok mutlu olucam..
Ve bir sorum daha olucak tercih formu kurşun kalemle mi tükenmez kalemle mi dolduruluyor..
Şimdiden herkese teşekkürler

mrb arkadaşlar ben açıköğretim muhasebe bölümünü okumak istiyorum fakat kitapçıkta kodu yok bulamadımda bilen lütfen yardımcı olsun bana bu hafta kayıtlar son
Muhasebenin kodunu ben de bulamadım. Böyle bir bölüm yok mu acaba? Muhasebe ve Vergi Uygulamaları diye bir bölüm var sadece.

Son düzenleme:
ygs 4 de çocuk gelişimi bölümü var 2 yıllık mezun olunca ne oluyo acalba dersleri nasıl bu konuda hiç bilgim yok ihl mezunuyum tercih edebiliyomuyum

meraba benim sorum erkekleri ilgilendiriyo aslında..erkek arkadaşım iki yıl üstüste birinci sınıfta kaldı.ve bu ekim ayında tecili bitiyo yoklama kaçağı olucak dediler askerlik şubesinden.acaba kasım ayında hemen alırlar mı askere yoksa daha sonraki dönemlerde mi alırlar..bu konuyla ilgisi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Mrh

1989 - 1990 İşletme - İş idaresi kazanıp kaydımı yaptırmıştım.O dönemden sonra bir daga ilgilenmedim.Şimdi aftan yararlanma gibi bir şansım olupta tekrar devam edebilirmiyim. Yoksa artık bitti yeniden sınava mı girmem gerekiyor.
Tşk.ler

benim sorum da şu.ben 3 sene önce anadolu üniversitesi işlerme bölümüne kayıt yaptırdım ama geçen sene kaydımı dondurdum.bu sene sosyoloji yazmayı düşünüyorum kaydımı sildirip yeniden kayıt yaptırmak istediğimde yeniden belge toplamam gerekecek mi?yani ikametgah,nüfus cüzdanı fotokopisi gibi şeyler.

X