- 12 Şubat 2010
- 16
- 0
- 39
- Konu Sahibi masal perisi
arkadaslar ben 2.sınıf işletme okuyorum alttan matematik kaldı ne yaptıysam gecemiyorum cıldırcam yaaa bi öneriniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben 2.sınıf işletme okuyorum alttan matematik kaldı ne yaptıysam gecemiyorum cıldırcam yaaa bi öneriniz var mı?
merhba ben sınavsız gecıs ıle acıkogretıme basvurdum. sanırım 6 agustos a kadar tercıh yapmam gerekıyor ama henuz bana tercıh kılavuzu gelmedı ve hangı bolumu tercıh edecegımıde bılmeıyorum halkla ılısklıler ve ısletme arasında karasızım. Ama buyuk agırlık ısletmede dıye dusunuyorum.tercıh formundakı sıralama neye gore oluyor ve tek bır bolum yazsak herhangı bır sorun olurmu.
Tercih yaptıktan sonra herhngı bır ıslem yapılıyormu yanı tercıh yaptıktan sonra hemen kayıt ıçin a.ö.burolarınamı gıtmemız gerekıyor. Ve kayıtlar ne zaman baslıyor ucretleri nedir.
Yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurler.
2007 aöf laborant ve veteriner sağlık mezunuyum dgs ile yada lisans tamamlama ile 4 yıllık ünv bitirmek istiyorum ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim yada hangi bölümlere devam edebilirim lütfen yardım öğrenci işlerinde bir türlü olumlu yanıt alamadım 3 yıldır beklemedeyim yazık artık ya!! internetten de yeterli açıklama bulamadım lütfen yardım.
mrb arkadaşlar ben açıköğretim muhasebe bölümünü okumak istiyorum fakat kitapçıkta kodu yok bulamadımda bilen lütfen yardımcı olsun bana bu hafta kayıtlar son
belki bende bu bölümü secmek istiyorum bakalım.bu bölümden mezun olunca tam olarak ne gibi işlerde calışıyosun ????
Muhasebenin kodunu ben de bulamadım. Böyle bir bölüm yok mu acaba? Muhasebe ve Vergi Uygulamaları diye bir bölüm var sadece.mrb arkadaşlar ben açıköğretim muhasebe bölümünü okumak istiyorum fakat kitapçıkta kodu yok bulamadımda bilen lütfen yardımcı olsun bana bu hafta kayıtlar son