Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

teşekkür ederim vahiba pekala 2.sınıf derslerini gecersem sadece birinci sınıf dersimden kalırsam bir üst sınıfa geçemem dimi birde 4 yıllık üniversiteyi 8 yılda bitirme kuralı açıköğretim içinde geçerlimi

teşekkür ederim vahiba pekala 2.sınıf derslerini gecersem sadece birinci sınıf dersimden kalırsam bir üst sınıfa geçemem dimi birde 4 yıllık üniversiteyi 8 yılda bitirme kuralı açıköğretim içinde geçerlimi

Birinci sınıftan kalan dersini geçemezsen 3.sınıfa geçemezsin...
Açıköğretimde süre kısıtlaması yok, harcını yatırdığın sürece istediğin kadar okuyabilirsin..

yaa 2.harcımı yatıramadım ben arkadaşlar yatıramazsam finallere giremiyo muyum yaa bilginiz var mı
çok az kaldı sınava ztn

açıköğretimden normal örgün üniversiteye geçiş varmı?

valla haberlerde dinledim birçok yerde de okudum..2010-2011 itibariyle başarı kriterlerini tutturanlar( bu kriterler tam olarak nedir bilemiyorum) açıköğretimden örgün eğitime geçiş yapabilecekler....

sınav nasıldı arkadaşlar? türk dilinde okuyanlara soruyorum. yarın osmanlıca var sanırım kalacağım. dilbilgisi soruları kolaydı. halk edeb. da öyle ama ben yarın divan ed. ve osmanlıcadan bayagı bir korkuyorum.mafoldumben

işletmeye giren oldumu arkadaşlar nasıl dı sizce bende bugün girdim bana kolay geldi acaba sınav sonuçları ne zaman açıklancakmış bilen varm 2 hafta sora diyenler var ama

sınav soruları nette ne zaman yayınlanır? türk dili ve edebiyatı için soruyorum

sınav nasıldı arkadaşlar? türk dilinde okuyanlara soruyorum. yarın osmanlıca var sanırım kalacağım. dilbilgisi soruları kolaydı. halk edeb. da öyle ama ben yarın divan ed. ve osmanlıcadan bayagı bir korkuyorum.mafoldumben

daha sınava girmeden kalacam demişsin yapma böyle:eek:klava::eek:klava:

aöf halkla ilişkiler 1.sınıf öğrencisiyim.Dikey yada yatay geçişler hakkında bilgi almak istiyorum.bu arada 2 yıllık.hangi bölümlere geçiş yapabiliyorum.onu öğrenmek istiyorum.şimdiden teşekkürler.

daha sınava girmeden kalacam demişsin yapma böyle:eek:klava::eek:klava:

denmez belki ama çok zor geliyor zaten dil konusunda sıkıntılıyım sevmiyorum sanırım. neyse ama yine de iyiydi gececeğim sanırım. şimdilik fire vermedik bakalım finallerde ne olacak? soruları da daha yayınlamazlar diye düşünüyorum. bekleyeceğiz

kızlar bişey sorucam ben bankacılık ve sigortacılık 2.sınıfım alttan 2 dersım var bu senekı sınavlarım guzel fakat alttan 1 tane bıle dersım kalırsa 2. sınıfı tekrar mı okuyacağım??

sorulara baktınız mı? ben osmanlıcadan 83 gibi bi not bekliyorum. inanamadım ya. gayet ii dersler. ama finale çok az var hemen çalışmaya başlamak lazım..

kızlar bişey sorucam ben bankacılık ve sigortacılık 2.sınıfım alttan 2 dersım var bu senekı sınavlarım guzel fakat alttan 1 tane bıle dersım kalırsa 2. sınıfı tekrar mı okuyacağım??

Evet,tekrar okuyacaksın...

denmez belki ama çok zor geliyor zaten dil konusunda sıkıntılıyım sevmiyorum sanırım. neyse ama yine de iyiydi gececeğim sanırım. şimdilik fire vermedik bakalım finallerde ne olacak? soruları da daha yayınlamazlar diye düşünüyorum. bekleyeceğiz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

X