-
- Konu Sahibi masal perisi
Merhaba Arkadaşlar...
Ben 2 senelik Halkla İlişkiler Mezunuyumm,mezun olduktan sonra AÖF 3. sınıf İşletme bölümüne devam ettim, o sıralar bir kaç sınava girip bırakmıştım..
Kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Bırakalı 4-5 sene oldu galibaAf çıktı dediler...
Şimdiden teşekkürler...
kızlar açıköğretim sosyoloji okumak istiyorum aynı zamnda yerel yönetimler okuyorum açıköğretimde sorum şu:sosyolojiyi okumak için yerel yönetimleri bitiri diplomayı aldıktan sonra tekrar mı öss ye girmem gerekiyor nette hiç bilgi bulamadım açıköğretim sasyolojiyle ilgilikafamçokkarıştı
hanımlar cevap verirseniz sevinirim,tlfnuma msj geldi adres büro,sınav merkezi değişikliklerini bugun son bildirme günüymüş,ben bu sene yeniyim bu ne demek oluyor sınav yerleri belli oldu mu ki değiştirelim?
merhaba ben kasım ayında aof emlak yönetimi bölümüne 2. üniv olarak kayıt yaptırdım kitaplarımıda aldım merak ettiğim aralık ayında biten şey ne?ben tekrar yeniletmemi yapıcaktım şimdi benim kaydımmı silindi?bide ben daha kimlik kartını almadım bandrol falan deniyo nedir bunlar nerden alıcam bilgilendirirmisiniz çok yabancı kaldım.tesekkürler
Arkadaşlar merhaba ben 4 yıllık açıköğretim okumak istiyorum bu sene sınava giricem hangi sınavlara girmem gerekli hiç bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim..
aysu hanım lutfen bana da yardımcı olun
ıkı yıılk bıtrdım orgun.suan aöf işltme 3 snıftayım alese gırerek ord öğr.gör olma ımkanı var dıye duydum bunun gereklerı neder bılıyrmsunuz?ales sınavından yuksek almak bıde yabancı dılden yuksek almak dıye hatrlıyrum ama tam bılmıyorum ?
internette araştırırken gördüm aklıma takıldı bide size sormak istedim açıköğretimde hemşirelik okuma şansı varmış doğru mu bilen var mı?
Açıköğretimde hemşirelik okuma gibi bir şansınız yok...Çünkü öyle bir bölüm yok zaten kaydirigubbakcemile3
aof turk dılı edebıyatıı seçmek ıcın baraj gecmek yeterlımı
Kasım ayında 1.harcı yatırarak yeni kayıt oldum.Fakat bir nedenden dolayı kaydımı sildirmek durumundayım bu durumda kayıt silme işlemi için 2.harcımı ödemek zorunda mıyım? Yoksa büroya giderek direkt olarak kaydımı sildirebilir miyim 2.harcı ödemeden?Yardımcı olursanız sevinirim...