- 7 Eylül 2009
- 117
- 2
-
- Konu Sahibi masal perisi
bu kimlik kartı ne oluyor arkadaşlar ablam okuyorda ilk senemiz 2. taksitimizi ödedik ama kimlik kartı diye bir şey duymadık paso mu yoksa?bilmiyorumkismile bilgilendirirseniz sevinirim a.s.
2010 kayıt yenileme için şubat 26 son. Peki bu kayıt yeniletmek için mi yoksa para yatırma günü için mi son. yani 26sına kadar para mı yatırılması gerekiyor.Bn unuttum da,perşembe gübü yatırmayı düşünüyorum,sorun çıkmaz demi.Para yatırınca hemen gözükmüyor ya.
bu kimlik kartı ne oluyor arkadaşlar ablam okuyorda ilk senemiz 2. taksitimizi ödedik ama kimlik kartı diye bir şey duymadık paso mu yoksa?bilmiyorumkismile bilgilendirirseniz sevinirim a.s.
merhaba.ben kasım ayında sınavsız geçişle muhasebe bölümüne kaydoldum harcımıda yatırdım ama sınavlara girmedim hamileliğimden dolayı.bu sene kaydımı dondururabilirmiyim seneye devam edebilirmiyim.napmam gerek.
hayr sadece parayı yatırıyorsun büroya gitmeye gerek yokbayanssulusmile
evet kimliği almak ve harcı yatırmak için bugün son gün
mrb.bnm erkek arkdsm 2008 de acıkögretim çeko bölümünü kazandı.ama hiç kayıt yaptırmadı.suan askerde döndüğünde kayıt olabilirmi?yani bu sekildede af oluyormu?