Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

merhaba.ben kasım ayında sınavsız geçişle muhasebe bölümüne kaydoldum harcımıda yatırdım ama sınavlara girmedim hamileliğimden dolayı.bu sene kaydımı dondururabilirmiyim seneye devam edebilirmiyim.napmam gerek.

2010 kayıt yenileme için şubat 26 son. Peki bu kayıt yeniletmek için mi yoksa para yatırma günü için mi son. yani 26sına kadar para mı yatırılması gerekiyor.Bn unuttum da,perşembe gübü yatırmayı düşünüyorum,sorun çıkmaz demi.Para yatırınca hemen gözükmüyor ya.

bu kimlik kartı ne oluyor arkadaşlar ablam okuyorda ilk senemiz 2. taksitimizi ödedik ama kimlik kartı diye bir şey duymadık paso mu yoksa?bilmiyorumkismile bilgilendirirseniz sevinirim a.s.

26 Şubat Cuma günü son gün..Perşembe günü yatırırsan hiçbir sorun olmaz...Cuma günü mesai bitimine kadar süren var..

bu kimlik kartı ne oluyor arkadaşlar ablam okuyorda ilk senemiz 2. taksitimizi ödedik ama kimlik kartı diye bir şey duymadık paso mu yoksa?bilmiyorumkismile bilgilendirirseniz sevinirim a.s.

Kimlik kartı öğrenci kimlik kartıdır...Bürodan almanız gerekiyor...Sınavlarda öğrenci kimlik kartınızın yanınızda olması lazım..

Bağlı olduğun aöf bürosuna danışırsan sana en sağlıklı bilgiyi vereceklerdir..

çok teşekkür ederim burda okumasaydım kimliksiz kalıcaktık iyi ki varsınız kızlar a.s.

arkadaşlar 2. har ıcın son gun bugun malum
sadece parayı yaırınca bıtıyormu
buroya gıtmek gereklımı

20 ocaktan sonra kimliğinizi alabilirsiniz demişlerdi aöf bürosundaki hatun.son gün için bişey söylemediler 26sı harç için son gün die biliyorum

Kimlik için süre bitmedi henüz..Büronuzdan alabilirsiniz...

mrb.bnm erkek arkdsm 2008 de acıkögretim çeko bölümünü kazandı.ama hiç kayıt yaptırmadı.suan askerde döndüğünde kayıt olabilirmi?yani bu sekildede af oluyormu?

kayıt yaptırmadıysa döndüğünde kayıt olabileceğini sanmıyorum.yani öyle birşey yok diye biliyorum canım

mrb.bnm erkek arkdsm 2008 de acıkögretim çeko bölümünü kazandı.ama hiç kayıt yaptırmadı.suan askerde döndüğünde kayıt olabilirmi?yani bu sekildede af oluyormu?

Maalesef öyle bir şansı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…