- 28 Ocak 2009
- 33.615
- 54.388
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.201
Yağmur isimli arkadasta tekrar yazıyormuş,benim bildiğim tekrar yazan bütün derslerden kalmış oluyor sizcede öyle mi oluyor?.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mezunummmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Facebook açıköğretim sayfası var,sorunuzu orada sorun birde,derslerinizin karışısında ne yazıyor ff mi yazıyor hepsinde,ekran görüntüsünü burayada atabilirsiniz.
Yağmur isimli arkadasta tekrar yazıyormuş,benim bildiğim tekrar yazan bütün derslerden kalmış oluyor sizcede öyle mi oluyor?.[/QUOTE
evet derslerden kalmış oluyor , ama ortalama 2nin üstünde olduğu an şartlılardan geçmiş oluyor.
önümüzdeki sene bahar dönemine başlıcaksınız ya şimdi, bahar döneminde genel ortalaman 2.00 üstünde olursa tabloda ff dışındakileri geçmiş sayılırsın.. güz dönemide sadece ff e girersin
şimdi önümüzdeki dönem bahar dönemi ya, bu bahar döneminde dersleri tablodaki dersler olmıcak. farklı dersler olcak.. bahar dönemindeki o farklı derslerden aldığı genel not ortalaması 2.00 üstünde olursa bu tablodaki derslerinden şartlıları geçmiş sayılır. sadece ff tekrar alınır. ama bahar döneminde genel ortalama 2.00 altında olurda şartlıları ve ff i tekrar alır.Notunu eklemiş şuan tekrar yazdığı için bütün derslerden mi kalmış oluyor yani,bu dönem ama 2. Dönem geçebilir yani notunu yükseltirse.
Ben işletme 1. Sınıfım,şimdi bahar dönemi derlerim değişecek mi?şimdi önümüzdeki dönem bahar dönemi ya, bu bahar döneminde dersleri tablodaki dersler olmıcak. farklı dersler olcak.. bahar dönemindeki o farklı derslerden aldığı genel not ortalaması 2.00 üstünde olursa bu tablodaki derslerinden şartlıları geçmiş sayılır. sadece ff tekrar alınır. ama bahar döneminde genel ortalama 2.00 altında olurda şartlıları ve ff i tekrar alır.
yapmamız gereken şey her dönem için ortalamayı 2.00 üstünde tutmak..
şimdi önümüzdeki dönem bahar dönemi ya, bu bahar döneminde dersleri tablodaki dersler olmıcak. farklı dersler olcak.. bahar dönemindeki o farklı derslerden aldığı genel not ortalaması 2.00 üstünde olursa bu tablodaki derslerinden şartlıları geçmiş sayılır. sadece ff tekrar alınır. ama bahar döneminde genel ortalama 2.00 altında olurda şartlıları ve ff i tekrar alır.
yapmamız gereken şey her dönem için ortalamayı 2.00 üstünde tutmak..
Hangi bölümü okuyorsun?Çok teşekkür ederim canım sağol, ben azıcık dişimi sıkayım da şunları 2.00 seviyesine getireyim. :)
Acikogretim kitaplarini aof burosu disinda baska yerde bulabilir miyiz ..Turk dili edebiyati 1.sinif kitaplari lazim
Bana aslinda birebir kendi kitaplari lazimdi.ikinci universite olarak yazmayi dusunuyorum.Malum sinav aralari da kisa artik,simdiden calisirim diye dusunuyordum ama hicbiyerde bulamiyorumYardımcı kaynak satan yerlerde aynısını olmasa da işine yarayacak bir şeyleri bulabilirsin canım. Bir de sahafçılarda olabilir belki.
Siz şuan açıköğretim okumuyorsunuz 2. Üniversite olarak okuyacaksanız daha kayıtları başlamadı kayıt yaptırdığın an alırsın kitaplarını şimdiden çalışmak için çok erken kafanda hiçbir soru konu kalmaz benden söylemesi,eğer alttan dersi olan öğrenciler varsa 1. Sınıf kitabı bulmak zor olur çünkü aynı kitaba yine kendileri çalışır aöf elinde kitap olana vermiyor(Altan dersi olAnlara yeni kitap verilmiyor).Bana aslinda birebir kendi kitaplari lazimdi.ikinci universite olarak yazmayi dusunuyorum.Malum sinav aralari da kisa artik,simdiden calisirim diye dusunuyordum ama hicbiyerde bulamiyorumyokmu hic bu bolumde okuyupta 1.sinif kitaplarini saklayan ucretinide verebilirdim .
Ygs sınavına başvuru yaptıysanız Mart ayında sınava gireceksiniz sonrada barajı geçip belirli puanı çekerseniz Temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz eğer yerleşir iseniz açık öğretim fakültesine kayıt yaptırmaya hak kazanırsınız aöf de tercih ile gidiliyor elenme şansı da var.Aöf tercihlerinde örgün tercihleride aynı gün ve tarihte verilir.ben lise sona gidiyorum üniversiteyi açıktan okumak istiyorum fakat nasıl oluyo hiçbir bilgim yok yardım edermisiniz
Sınav martta haziranda degil[/QUOTE][QUOTa, post: 39636331, member: 124816"]Ygs sınavına başvuru yaptıysanız Haziran ayında sınava gireceksiniz sonrada barajı geçip belirli puanı çekerseniz Temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz eğer yerleşir iseniz açık öğretim fakültesine kayıt yaptırmaya hak kazanırsınız aöf de tercih ile gidiliyor elenme şansı da var.