Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Merhaba ben önlisans mezunuyum kızlar. Aof e geçiş yaptım 3. Sınıftan devam ediyorum. 3 tane de fark ders alıyorum. Toplamda 9 dersim var her dönem için fark ders alacak mıyım yoksa bu sene için mi alıyorum sadece bilgisi olan var mı bu konuda acaba??

Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
ben güz dönemi sınavına giremedim...tabi sıfır almış oldum...güz dönemi sonu sınavına girmicem ama bahar dönemi sınavına muhakkkak girmek istiyorum...güz döneminde verilen dersleri geçen sene de giremedim ama bahar dönemi aynı derslerden sınava girmiştim..bana bürodaki kadın bahar dönemi başka dersler verileceğini söyledi nasıl anlamadım...güz dönemi başka ers bahar dönemi başka ders...geçesene böyle değildi....güz dönemi giremediğim tüm derslerin aynısına bahar dönemi girmiştim...bana bi anlatın şunu ya....

Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?

merhabalar ben bahçeşehir üniversitesi çocuk gelişimi ön lisans mezunu olucam bu yıl fakat aöf okul öncesi öğretmenliği bölümü açıldı diye bir duyum aldım hatta sitesinde de gözküyo bu bilgi doğrumu bide ben üçüncü sınıftan devam etmek istiyorum böyle bir şey varsa mümkünmü

Kızlar Merhaba;

2004 yılında AÖF kayıt oldum. Hem çalıştım, hem okudum tabir-i caizse.
Yalnız belirli bir süre sonra sıkıldım derslerden, çalışmak hiç istemedim.
Hayat gayesi uzaklaştırdı beni, her sene kayıt yenileme yaptım. Sınava girdim, çalışmadığım için kaldım.
10 sene geçti aradan. Son 2 yıldırda sınavlara hiç gitmiyorum ama kayıt yenileme yapıyorum.
Bu saatten sonra AÖF bana bir yaptırımı olur mu?
Eskiden 10 yılda okulu bitirmezsen tasdikname alıyorsun diye bir söylenti vardı. Hala durum böyle midir?
Bahar dönemi için kayıt yenileme yapmak istiyorum.
Zaten bu dönemselliğe geçince iyice soğudum.
4 dersim oldu 7 ders.
Çalışmak hiç istemiyorum.

Ben bu sistemi anlamıyorum arkadaş.
Geçen sınav öğrenci kartı olmayanlara son gün mesaj attılar, internetten çıkarıp sınava girebilirsiniz diye. Ki benim kartım yetişmemişti. Bu sefer de öyle yapılabiliniyor mu diye büroları arıyorum, cevap yok. Bu sınavlara girmezsem bahar döneminde ne olacak bilgi almak istiyorum, doğru düzgün açıklama yapan da yok.

Şimdi ben zar zor işten izin alıp büroya gidersem, bana bir de orada gelmenize gerek yoktu internetten çıkarabilirdiniz derlerse, çıldırırım. Çünkü kimlik için para yatırdığımda "soyadınız da değişecekmiş aslında para yatırmanıza gerek yoktu" dediler.

merhabalar ben bahçeşehir üniversitesi çocuk gelişimi ön lisans mezunu olucam bu yıl fakat aöf okul öncesi öğretmenliği bölümü açıldı diye bir duyum aldım hatta sitesinde de gözküyo bu bilgi doğrumu bide ben üçüncü sınıftan devam etmek istiyorum böyle bir şey varsa mümkünmü
Yanlış duymuşsunuZ canım,okul öncesi öğretmenliği kapatıldı,sadece 2 yıllık önlisans Erzurum Atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesinde açıldı oda 2 yıllık önlisans.

Kızlar Merhaba;

2004 yılında AÖF kayıt oldum. Hem çalıştım, hem okudum tabir-i caizse.
Yalnız belirli bir süre sonra sıkıldım derslerden, çalışmak hiç istemedim.
Hayat gayesi uzaklaştırdı beni, her sene kayıt yenileme yaptım. Sınava girdim, çalışmadığım için kaldım.
10 sene geçti aradan. Son 2 yıldırda sınavlara hiç gitmiyorum ama kayıt yenileme yapıyorum.
Bu saatten sonra AÖF bana bir yaptırımı olur mu?
Eskiden 10 yılda okulu bitirmezsen tasdikname alıyorsun diye bir söylenti vardı. Hala durum böyle midir?
Bahar dönemi için kayıt yenileme yapmak istiyorum.
Zaten bu dönemselliğe geçince iyice soğudum.
4 dersim oldu 7 ders.
Çalışmak hiç istemiyorum.
Isterseniz aöf çağrı merkezine sorun,eğer yasa kabul edildiyse artık okulu bitmek için süre gelecek.Misal,2 yıllık 4 yılda bitecek gibi.

Sınavlarınız nasıl geçti kızlar,ama biraz zor geldi final sınavı tüm kitap olunca,sonuçlar yine geç mi açıklanır.

Benimde şöyle bir sıkıntım var.. işletme 4. sınıftayım , ilk dönem şartlı derslerim vardı ama ff yok. ortalamam da 2inin üstünde değildi ilk dönem..neyse ikinci döneme geçtik ikinci dönem dders notlarım iyi, hesabıma göre de 2 nin üstünde bir genel ortalamam olacak inşallah..Bu durumda ilk dönemin derslerini de vermiş olup diplomamı alırmıyım??

Sınav sonuçları açıklandı kızlar.
Şimdi bahar dönemi için mi kayıt yapılacak, işleyiş konusunda bilgisi olan var mı?
23 Şubat 4 Mart tarihleri arasında bahar dönemi kayıtları yapılacak,eğer 1. Sınıfsan ders seçimi okul tarafından atanacak,bankaya harç parası yatacak,sonra kitaplarını alacaksın.Sınav tarihleri vize sınavı 18-19 nisan.Final sınavı ise 23-24 Mayıs ta olacak,normalde final sınavı 6-7 Haziran'da yapılacaktı fakat 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler nedeniyle Mayıs ayına çekildi final sınavları.:mad::mad:Konular nasıl yetişecekse artık 1 ay gibi sürede.:mad::mad:

Benimde şöyle bir sıkıntım var.. işletme 4. sınıftayım , ilk dönem şartlı derslerim vardı ama ff yok. ortalamam da 2inin üstünde değildi ilk dönem..neyse ikinci döneme geçtik ikinci dönem dders notlarım iyi, hesabıma göre de 2 nin üstünde bir genel ortalamam olacak inşallah..Bu durumda ilk dönemin derslerini de vermiş olup diplomamı alırmıyım??
Ikinci dönem ortalmanız 2 ve üzeri olursa sınıfı geçmiş sayılırsınız ilk dönemdeki derslerinide otamatik olarak geçmiş sayılıyorsunuz.

23 Şubat 4 Mart tarihleri arasında bahar dönemi kayıtları yapılacak,eğer 1. Sınıfsan ders seçimi okul tarafından atanacak,bankaya harç parası yatacak,sonra kitaplarını alacaksın.Sınav tarihleri vize sınavı 18-19 nisan.Final sınavı ise 23-24 Mayıs ta olacak,normalde final sınavı 6-7 Haziran'da yapılacaktı fakat 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler nedeniyle Mayıs ayına çekildi final sınavları.:mad::mad:Konular nasıl yetişecekse artık 1 ay gibi sürede.:mad::mad:

Peki not açıklama ekranında "tekrar" yazanlar ne yapıcak.
:KK23:

Genel not ortalamanızın karşında mı tekrar yazıyor,bildiğim kadarı ile bütün derslerden kalmış oluyorsunuz ve seneye güz dönemi bütün dersleri almak zorundasınız.:oops::oops:

Tekrar yazıyor ama 55-58 olan derslerim de var. :oops:
Benim altann dersim vardı, onu veremediğimden mi tekrar acaba? :oops:
Özel mesajınız kapalı olmasa ekran alıntısı atacaktım o da kapalı. :oops:
Ben şimdi ne yapıcam. :oops:
Kayıt kuyut işlemleri falan nasıl olacak. :oops:

Tekrar yazıyor ama 55-58 olan derslerim de var. :oops:
Benim altann dersim vardı, onu veremediğimden mi tekrar acaba? :oops:
Özel mesajınız kapalı olmasa ekran alıntısı atacaktım o da kapalı. :oops:
Ben şimdi ne yapıcam. :oops:
Kayıt kuyut işlemleri falan nasıl olacak. :oops:
Facebook açıköğretim sayfası var,sorunuzu orada sorun birde,derslerinizin karışısında ne yazıyor ff mi yazıyor hepsinde,ekran görüntüsünü burayada atabilirsiniz.:oops::oops:

X