Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

selam kızlar
pazartesi kayıtlar başlıyor malum
peki harç ücreti ne kadar acaba biliyo musunuz
şimdiden herkese hayırlı olsun

Arkadaşlar ben 4 yıllık çalışma ekonomisi okuyorum. Ikinci sınıftan bir dersimden kaldım. Yeni sisteme göre ortalamam 2,00'ın üstündeyse iki yıllık diplomamı alabilir miyim? Illa bir dersi vermek zorunda mıyım?
Bir de 120 kredilik ders alınması gerekiyormuş. Ikinci sınıf ve birinci sınıf derslerimin toplam kredisi 120 değil ki. Bu nasıl olacak ki?

bugün insan kaynakları ve yönetimi bölümüne kayıt yaptırdım
sınavlar ne zaman hiç bir bilgim yok :44:
bir de sınav yerine vs. nasıl bakıyoruz kapsamlı olarak açıklayabilir misiniz?
açık öğretim hakkında biraz fazla cahilim de :KK50:

merhaba kızlar aöf te yatay geçiş hakkında pek bi bilgi bulamadm nette sizler yardmcı olursanız sewinirm...lütfeeennn

Ben meslek yüksekokulunda radyo televizyon programcılığı bölümünde okuyorum.Bölümüm 2 senelik ama benim okulum 2 sene uzadı geçtiğimiz ay da 2. üniversiteye başvurdum ve Türk Dili Edebiyatı bölümüne kaydımı yaptırdım. Ama ben ilerki yıllarda formasyon almak istiyorum daha sonra da öğretmen olmak gibi bir hedefim var fakat formasyon hakkında fazla bir bilgim yok. Ne yapmam gerek, bu arada formasyon alma gibi bir şansım var değil mi? Bir de bunun için not ortalamamın en az kaç olması gerek, hangi üniversitelere başvurabilirim ve öğretmenlik dışında hangi alanlarda iş bulabilirim? Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Ben meslek yüksekokulunda radyo televizyon programcılığı bölümünde okuyorum.Bölümüm 2 senelik ama benim okulum 2 sene uzadı bu dönem de 2. üniversiteye başvurdum ve Türk Dili edebiyat ı bölümüne kaydımı yaptırdım.Ama ben ilerki yıllarda formasyon almak istiyorum daha sonra da öğretmen olmak gibi bir hedefim var fakat formasyon hakkında fazla bir bilgim yok. Ne yapmam gerek, bu arada formasyon alma gibi bir şansım var değil mi? Bir de bunun için not ortalamamın en az kaç olması gerek, hangi üniversitelerebaşvurabilirim ve öğretmenlik dışında hangi alanlarda iş bulabilirim? Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Aöf 2 yıllık insan kaynakları yönetimi okuyorum. 4 yıllığa tamamlama gibi bir şansım var mı ? Bilgisi olan ?
sadece bu bölümlere mi devam edilebiliyor ?
İKTİSAT
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

Aöf 2 yıllık insan kaynakları yönetimi okuyorum. 4 yıllığa tamamlama gibi bir şansım var mı ? Bilgisi olan ?
İKTİSAT
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

Konaklama İşletmeciliğini bilmiyorum da diğerlerine geçiş yapılabildiğini biliyorum. İnsan kaynakları okuyorsan tavsiyem Çalışma Ekonomisi olur çünkü okuduğun bölümün devamı niteliğindedir müfredatı... Bitirdiğinde de zaten insan kaynakları departmanında çalışırsın.:KK34: Uluslararası İlişkiler de güzel bir alternatif...Tabii gönlünde bu dediklerimden başka bir dal varsa bilemem.

kızlar sınavlar haftaya biliyosunuz
peki sınav süresi ne kadar
sınav test oluyor sanırım yanlış doğruyu götürüyor mu bu sınavda da :26:

şimdiden herkese başarılar..

İKTİSAT
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

aöf sayfasında dikey geçiş kısmından bakabilirisin hangi bölümlere dikey geçiş yapacağını. bende insan kaynakları mezunuyum özel bir üniversiteden. sonra dikey geçişle çalışma ekonomisi okudum. eğer insan kaynakları departmanında çalışmak istiyorsan çalışma ekonomisi oku. ama başka alanlara yönelmek istiyorsan onun bölümünü oku. her bölüm farklı çalışma alanı malum.

bugün insan kaynakları ve yönetimi bölümüne kayıt yaptırdım
sınavlar ne zaman hiç bir bilgim yok :44:
bir de sınav yerine vs. nasıl bakıyoruz kapsamlı olarak açıklayabilir misiniz?
açık öğretim hakkında biraz fazla cahilim de :KK50:

gerçi cevap için biraz geç kalmışım ama genede cevaplayayım. sınavlar haftaya malum :) kendi öğrenci sayfandan bakabilirsin. eğer soracağın soru varsa açıköğretim hakkında uzman sayılırım elimden geldiğince cevaplayabilirim mesaj atabilirsin

gerçi cevap için biraz geç kalmışım ama genede cevaplayayım. sınavlar haftaya malum :) kendi öğrenci sayfandan bakabilirsin. eğer soracağın soru varsa açıköğretim hakkında uzman sayılırım elimden geldiğince cevaplayabilirim mesaj atabilirsin

açıköğretim ilahiyata kaydoldum bu sene.. Haftaya sınav var biliyorum ancak okulu dondurmak istiyorum. Sınavdan önce dondurma imkanim var mı bu hafta icinde?

merhaba kızlar benim bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
2014 de yapılacak olan YGS ye girmeyi düşünüyorum ki zaten açık öğretim lisesinde okuyorum son yılım
benim sorum şu evliyim ve çocuğum var evde kendi imkanlarımla haırlanıyorum sınava
benim için avantajlı kolay iş bulabileceğim bir bölüm önerirmisiniz?
iktisat ve bankacılık sigortacılık bölümü mantıklı geliyor bana
iş bulma olasılığı yüksek d,yorlar siz ne diyorsunuz?

merhaba kızlar benim bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
2014 de yapılacak olan YGS ye girmeyi düşünüyorum ki zaten açık öğretim lisesinde okuyorum son yılım
benim sorum şu evliyim ve çocuğum var evde kendi imkanlarımla haırlanıyorum sınava
benim için avantajlı kolay iş bulabileceğim bir bölüm önerirmisiniz?
iktisat ve bankacılık sigortacılık bölümü mantıklı geliyor bana
iş bulma olasılığı yüksek d,yorlar siz ne diyorsunuz?

Öncelikle seni tebrik ediyorum dışarıdan okul bitirmek hiç kolay değil üstelik de evli ve çocuklu olarak...:KK9:
Anladığım kadarıyla aöf okumak istiyorsun o zaman tavsiye edebileceğim meslek dalı sosyal hizmetler olurdu çünkü sosyologlardan daha çok onlar atanabiliyor şu aralar yani açılan kadro açısından söylüyorum. Onda da 2. yılın sonunda staj var ama çok büyük sorun değil halledersin o zamana kadar çocuğun da büyür halledersin. :KK34: Bence bunu da düşün:KK34:

X