Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

İktisat ve bankacılıkta iş bulma durumu nasıl bilmiyorum ama bence okuma iibf mezunu çok hem örgün hem aöf o yüzden 2 yıllık ama mesleki bir dal okuyup atanıp ondan sonra işletmeden falan lisans tamamlarsın:KK34:

Öncelikle seni tebrik ediyorum dışarıdan okul bitirmek hiç kolay değil üstelik de evli ve çocuklu olarak...:KK9:
Anladığım kadarıyla aöf okumak istiyorsun o zaman tavsiye edebileceğim meslek dalı sosyal hizmetler olurdu çünkü sosyologlardan daha çok onlar atanabiliyor şu aralar yani açılan kadro açısından söylüyorum. Onda da 2. yılın sonunda staj var ama çok büyük sorun değil halledersin o zamana kadar çocuğun da büyür halledersin. :KK34: Bence bunu da düşün:KK34:

çok teşekkür ederim :)
sosyal hizmetler bölümü hakkında hiçbir bilgim yok acaba biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz?
mesela 2 yıllık sanırım son yıldamı gerekli staj?
ve nerelerde yapılabilir staj imkanı olan yerler nereler
birde hem kpss hemde özelde iş bulma olasılığı yüksekmi acaba?
çok soru sordum ama bu konuda danışabileceğim pek kimse yok kusura bakmayın :KK16:

Öncelikle seni tebrik ediyorum dışarıdan okul bitirmek hiç kolay değil üstelik de evli ve çocuklu olarak...:KK9:
Anladığım kadarıyla aöf okumak istiyorsun o zaman tavsiye edebileceğim meslek dalı sosyal hizmetler olurdu çünkü sosyologlardan daha çok onlar atanabiliyor şu aralar yani açılan kadro açısından söylüyorum. Onda da 2. yılın sonunda staj var ama çok büyük sorun değil halledersin o zamana kadar çocuğun da büyür halledersin. :KK34: Bence bunu da düşün:KK34:

aman diyim sakın sosyal hizmeti tavsiye etmeyin ataması yok 2 yıllıkların ben mezunum atanamadım 4 yıllılların ataması var suan liasnsa tamamlıyorum öyle bir düşüncesi olan okusun lisansa tamamlayacaksa eger.

aman diyim sakın sosyal hizmeti tavsiye etmeyin ataması yok 2 yıllıkların ben mezunum atanamadım 4 yıllılların ataması var suan liasnsa tamamlıyorum öyle bir düşüncesi olan okusun lisansa tamamlayacaksa eger.

kafam karıştı şimdi
peki kpss dışında da iş şansı yokmu bu bölümün?
siz ne önerirsiniz peki bölüm olarak

kafam karıştı şimdi
peki kpss dışında da iş şansı yokmu bu bölümün?
siz ne önerirsiniz peki bölüm olarak

şimdi son zamanlarda alımlarda hep sosyal hizmet uzmanı alımı yapıldığından dolayı sizin için de atama açısından kolaylık olsun diye bunu önerdim bu konuda aöf sitesine bakarsanız çalışabileceğiniz çok yer var
özel rehabilitasyon merkezlerinde falan çalışabilirsinz tabii büyük sabır ve özveri gerektiren bir meslek dalı...
isterseniz DGS ile 4 yıla da tamamlayabilirsiniz
başka önerisi olan varsa yazabilir ben sadece iş olarak önü açık bir meslek olduğundan önerdim seçim sizin:KK34:

şimdi son zamanlarda alımlarda hep sosyal hizmet uzmanı alımı yapıldığından dolayı sizin için de atama açısından kolaylık olsun diye bunu önerdim bu konuda aöf sitesine bakarsanız çalışabileceğiniz çok yer var
özel rehabilitasyon merkezlerinde falan çalışabilirsinz tabii büyük sabır ve özveri gerektiren bir meslek dalı...
isterseniz DGS ile 4 yıla da tamamlayabilirsiniz
başka önerisi olan varsa yazabilir ben sadece iş olarak önü açık bir meslek olduğundan önerdim seçim sizin:KK34:

benimde istediğim zaten önü açık olan bir meslek
2 yıl bitirdikten sonra kpss ye girip atanmak
teşekkür ederim bilgi için :)
siz ne mezunusunuz acaba?

ben çok soru soruyorum kusura bakmayın ama :)
adalet bölümü nasıl bir bölüm sizce?

Estağfirullah istediğin kadar sorabilirsin bilgim dahilindeyse mutlaka cevaplarım:KK34:
Adalet güzel bir bölüm devlette katip olmayı planlıyorsan okuman fayda sağlar, hatta 2 yıllık mezunlar birşey hakimi de olabiliyormuş ama tam anımsayamadım hangi birimin hakimi olduğunu:KK50:
Sonrasında yapabilirsen hukuka geçiş yapıp ileride avukat bile olabilirsin:KK34:
Hiç olmadı özelde bir avukatın yanına girersin sonrasında eğer ki iyi davaları olan bir avukatsa icralara falan gidersin avukat yardımcısı olaraktan:KK34: Yani kötü bir dal değil, isteklerini karşılayacağına inanıyorsan oku derim.
Ben de avukat yanında çalışmıştım 1 yıl kadar, ilk aöfe başladığımda ama bana hitap etmedi herkes katiplik sınavlarına gir dedi ben istemedim yani sana hangi dal daha çok hitap ediyorsa onu oku derim:KK34:

Estağfirullah istediğin kadar sorabilirsin bilgim dahilindeyse mutlaka cevaplarım:KK34:
Adalet güzel bir bölüm devlette katip olmayı planlıyorsan okuman fayda sağlar, hatta 2 yıllık mezunlar birşey hakimi de olabiliyormuş ama tam anımsayamadım hangi birimin hakimi olduğunu:KK50:
Sonrasında yapabilirsen hukuka geçiş yapıp ileride avukat bile olabilirsin:KK34:
Hiç olmadı özelde bir avukatın yanına girersin sonrasında eğer ki iyi davaları olan bir avukatsa icralara falan gidersin avukat yardımcısı olaraktan:KK34: Yani kötü bir dal değil, isteklerini karşılayacağına inanıyorsan oku derim.
Ben de avukat yanında çalışmıştım 1 yıl kadar, ilk aöfe başladığımda ama bana hitap etmedi herkes katiplik sınavlarına gir dedi ben istemedim yani sana hangi dal daha çok hitap ediyorsa onu oku derim:KK34:

ya gerçekten çok teşekkür ederim :)
benim bu konuda acaip kafam karışıktı bilgilendirdiğiniz için sağolun :)
bun arada sizi arkadaş olarak ekleyebilirmiyim?
bir sakıncası yoksa tabiki :KK34:

Merhaba arkadaşlar;

Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum, 3. sınıftan aöf ye dikey geçiş yaptım.

2012 Eylül - 1.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Mart - 2.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Eylülde - 1.dönem kayıt yaptırmadım - (3.sınıf tekrarı)

Buraya kadar nişanlımdan kaynaklı ne ders çalışabildim nede kayıt yaptırabildim hep karsı çıktı. Ama sonra karar verdim ne yapıp edip bu okulu bitiricem. Ve şimdi;

2014 martta kayıtlar başlıyormuş ben okula devam etmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorm. Tahminimce aşağıdaki gibi olacak o kaçırdıgım 1dönem yüzünden dogru mu bilmiyorum lütfen arkadaslar kontrol edin yorum yazın bilginiz varsa;
EYLÜL (1.DÖNEM) MART (2.DÖNEM)

2014 Mart - 3cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ( 2Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2014 Eylülde - 3cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım (1Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2015 Mart - 4e geçmiş oluyorum ama 2ci döneme denk geldiği için kayıt yaptıramıyorum 1 dönem açığım oluyor.
2015 Eylül - 4cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım
2016 Mart - 4.cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ve okul bitiyor..

Merhaba arkadaşlar;

Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum, 3. sınıftan aöf ye dikey geçiş yaptım.

2012 Eylül - 1.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Mart - 2.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Eylülde - 1.dönem kayıt yaptırmadım - (3.sınıf tekrarı)

Buraya kadar nişanlımdan kaynaklı ne ders çalışabildim nede kayıt yaptırabildim hep karsı çıktı. Ama sonra karar verdim ne yapıp edip bu okulu bitiricem. Ve şimdi;

2014 martta kayıtlar başlıyormuş ben okula devam etmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorm. Tahminimce aşağıdaki gibi olacak o kaçırdıgım 1dönem yüzünden dogru mu bilmiyorum lütfen arkadaslar kontrol edin yorum yazın bilginiz varsa;
EYLÜL (1.DÖNEM) MART (2.DÖNEM)

2014 Mart - 3cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ( 2Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2014 Eylülde - 3cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım (1Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2015 Mart - 4e geçmiş oluyorum ama 2ci döneme denk geldiği için kayıt yaptıramıyorum 1 dönem açığım oluyor.
2015 Eylül - 4cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım
2016 Mart - 4.cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ve okul bitiyor..

bende 2014 martta kayıt yaptırmak istiyorum beraber başlarız canım inş.

Merabalar..benim de bir sorum olacak.ben 3.sinifim.1.sinifin bahar doneminde ing kaldim.2. Sinifta da bahar doneminde ayni ing dersinden kaldim.suan 3.sinifim,benim durumum nedir?bu bahar doneminde ne olacak?

yarın ilkkez aöf sınavına giricem ama çantayla telefonla sınava alınırmıyım diye sormak istiyorm umarım bugun cevap alabilirim:)

yarın ilkkez aöf sınavına giricem ama çantayla telefonla sınava alınırmıyım diye sormak istiyorm umarım bugun cevap alabilirim:)

Alıyorlar canım bazı okullar telefonu sıkıntı edebiliyor ama çantayla falan rahat giriyorsun kontrol ediyolar sadece.
Öyle öss de falan yaptıkları gibi komple taramadan gecirmiyolar yani :) Kusura bakma özel msj atamıyorum henüz.

Son düzenleme:
Alıyorlar canım bazı okullar telefonu sıkıntı edebiliyor ama çantayla falan rahat giriyorsun kontrol ediyolar sadece.
Öyle öss de falan yaptıkları gibi komple taramadan gecirmiyolar yani :) Kusura bakma özel msj atamıyorum henüz.

anladım onu farkettim canım :)
yani kapatip cantaya koysam teelfonu bişey olmaz dimi..

anladım onu farkettim canım :)
yani kapatip cantaya koysam teelfonu bişey olmaz dimi..

Canım ben bi okulda girdim telefona bişey demediler kapatıp sıranın üstüne koyman yeterli dediler öyle yaptım, başka bi okulda girdim telefonu kesinlikle almıyoruz dediler emanete verdim ama cantayla falan girdim yani. Ben telefonu saklayabiliyosan üstünde sakla derim hiç telefon muhabbetine girme oradakilerle ama öyle sıkı bir arama yapmıyolar. Sağları solları belli olmuyor yani.

X