açıkilköğretimli arkadaşlar sınav sonuçlarınız nasıl?

Serce

mutlu bayramlar;D
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
764
2
44
merhabalar hiç bir zorluktan yılmadan eğitimine devam eden kk güzelleri 2008 2009 7. sınıf açıkilköğretim sınav sonuçlarımız 9 mart'ta belli oldu ingilizce 3 matematik 1 :çok üzgünüm: diğer bütün derslerimden 5 alarak ilk yarı dönemini tamamladım ayrıca bir haber daha. turizim otelcilik , güzel konuşma ve yazma , vatandaşlık , trafik ve ilk yardım dersleri ikinci dönemden itibaren tüzükten kaldırılmış yeni sınav nisan ayında olucakmış sizler neler başardınız merak ediyorum hadi paylaşalımmı ne dersinizdelikafadulden

:çok üzgünüm:meraba benim bütün ders ler çok kötü doğum yaptığım için hiç çalışmadım ama ikinci dönem düzelticem inşallah

:çok üzgünüm:meraba benim bütün ders ler çok kötü doğum yaptığım için hiç çalışmadım ama ikinci dönem düzelticem inşallah

inşallah canım sağlık olsun.:teselli: ikici dönemde başarılar bebişinle beraber mutlu günler dilerima.s.

merhabalar hiç bir zorluktan yılmadan eğitimine devam eden kk güzelleri 2008 2009 7. sınıf açıkilköğretim sınav sonuçlarımız 9 mart'ta belli oldu ingilizce 3 matematik 1 :çok üzgünüm: diğer bütün derslerimden 5 alarak ilk yarı dönemini tamamladım ayrıca bir haber daha. turizim otelcilik , güzel konuşma ve yazma , vatandaşlık , trafik ve ilk yardım dersleri ikinci dönemden itibaren tüzükten kaldırılmış yeni sınav nisan ayında olucakmış sizler neler başardınız merak ediyorum hadi paylaşalımmı ne dersinizdelikafadulden

canım bir şey soracaktım sana bu 6.7.8 sınıfları hepsini birdenmi sınava girip veriyorsun yoksa 3 senemi sürüyor

slm canım evet her sınıf bir senemizi götürüyordu ama sanırım gelecek yıl bu durum değişicekmiş orta okulda , lisede bir yılda bitirilebilecekmiş . sanırım sıkı çalışmak gerekicek lise 4 yıl ve 4 senenin dersini bir senede vermek bayaa zorlar. biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarıma.s.

benimde matematik fen ve ingilizce 1 inşallah ikinci dönem düzeltirim herkese başarılar

slm canım evet her sınıf bir senemizi götürüyordu ama sanırım gelecek yıl bu durum değişicekmiş orta okulda , lisede bir yılda bitirilebilecekmiş . sanırım sıkı çalışmak gerekicek lise 4 yıl ve 4 senenin dersini bir senede vermek bayaa zorlar. biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarıma.s.

canım liseyi anladım peki seneye orta okuldamı aynı 1 senede bitecek acaba ve nereye başvuruluyor teşekkürler

EKıNOKS tatlım orta okulda tek senede bitirilebilicek diye bi duyum aldım.. ama çokta emin değilim umarım söylentiler doğrudur:) kayıt başvuruları bulunduğunuz bölgenin hal eğitim merkezlerine yapılıyor istenen evraklar ilk okul diploması kimlik fotokopisi muhtarlık oturum belgesi iki resim sanırım bu kadardı umarım faydalı olmuşumdur :)

Son düzenleme:
EKİNOKS tatlım orta okulda tek senede bitirilebilicek diye bi duyum aldım.. ama çokta emin değilim umarım söylentiler doğrudur:) kayıt başvuruları bulunduğunuz bölgenin hal eğitim merkezlerine yapılıyor istenen evraklar ilk okul diploması kimlik fotokopisi muhtarlık oturum belgesi iki resim sanırım bu kadardı umarım faydalı olmuşumdur :)

canım sağol verdiğin bilgiler içinŞeniz

benimde matematik fen ve ingilizce 1 inşallah ikinci dönem düzeltirim herkese başarılar

inşallah canım matematik beni çok zorluyo kitabı açmak bile istemiyorum valla umarım düzeltiriz başarılar ve zihin açıklığı dilerima.s.

X