• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıkilköğretim okuyanlar bakarmısınız lütfen!

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
merhaba arkadaşlar ben açıkilöğretim okuyorum haziran 19 da ilk sınavıma gireceğim yabancı dil ve matamatiğe hiç bakmadım daha baksam da anlıcamı hiç sanmıyorum:43: hiç çalışmasam sınavda atsam geçecek kadar tutturabilirmiyim acaba? yada öbür derslere ağırlık verip yüksek puan alıp ortalamayla geçebilirmiyim deneyimli arkadaşlar cvp yazarsanız çok sevinirim:74::31:

merhaba canım bende acık ilköğretım okuyorumm allah kısmet ederse bu son sınavım bende ingilizcede zorlandıgım için dıger derslere agırlık verıp o dersten puan ortalmaısıyla muaf olmayı dusunuyorum turkce harıc dıger derslerden ortalamayla gecebılıyorsun ...

merhaba canım bende acık ilköğretım okuyorumm allah kısmet ederse bu son sınavım bende ingilizcede zorlandıgım için dıger derslere agırlık verıp o dersten puan ortalmaısıyla muaf olmayı dusunuyorum turkce harıc dıger derslerden ortalamayla gecebılıyorsun ...

ay inşllah ya peki senin sınavlar nasıl geçti zormuydu yabancı dil ve matamatiğe çalışmışmıydın canım

canım ben ıng. zorlanıyorum matematıgı kıtaptakı konularla ılgılı netten vıdeo ızlıyorum gogleden matematikçifatih dıye yazarsan cıkar ordan faydalanabılırsın :))

Son düzenleme:
canım ben ıng. zorlanıyorum matematıgı kıtaptakı konularla ılgılı netten vıdeo ızlıyorum gogleden matematikçifatih dıye yazarsan cıkar ordan faydalanabılırsın :))

canım ya çok tşk ederim site çok güzeell:66: bende ing.ve mat. ortalama ile geçmeyi düşünüyorum bakalım kısmat:31:

Back