- 3 Temmuz 2014
- 541
- 218
- 53
275 bin.puanına bakma sıralamanı söyle puan bir şey ifade etmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
275 bin.puanına bakma sıralamanı söyle puan bir şey ifade etmiyor
şuan önünde birsürü mfci var ımm en az 80-90 bin mfci vardır onları bi çık kaldı mı sana 200 bin azcık dişi sık 120bin filan ol sosyoloji olur yani imkansız bir şey değil bence275 bin.
Valla moralim yerine geldi biraz matematiği tam olarak birakmicam biraz agir olacak ama tarihte caliscm inşallah güzel bi bolum tuttururum :)şuan önünde birsürü mfci var ımm en az 80-90 bin mfci vardır onları bi çık kaldı mı sana 200 bin azcık dişi sık 120bin filan ol sosyoloji olur yani imkansız bir şey değil bence
O bölümler gerçekten önü kapali bölümler ama sozelcilere de seçecek bölüm bırakmamışlardır ki mat 2 sen korktuğum için sözel düşünüyorum.Benim dönemimde secilecek meslek yoktu sözelde tarih cografya turkce felsefe için ogretmenlikler var di onlarda da atama yok hala Dersanelerde kapaniyor nerde calisacaksin.bi arkadasim cok az bi mat 2 netiyle işletmeyi kkazanmisti.ben esit agirliga calis derim.sozelci olmak sacmalikmis gec anladim.sartlar degistiyse bilemem tabi
İnşallah tercih zamanı tekrar danisacgim sizlere umarim mat 2 yapabilirim yoksa sozelden tercih edicem mecburen.bizim dönemde sıralaması cok cok geride olan ve hatta çözemedikleri sorulara şaşırdıgımız arkadaslar son birkac ay öyle bir yuklenmislerdi ki aralarında tıp kazanan da vardı...
umudunu kaybetme, hedef koy, calıs...
tercih zamanı sonuclara göre tekrar gelmeni tavsiye ederim ama.
eger tutkuyla istemiyorsan o meslegi 4yıl okumaktansa 2yıl calısıp sonra hedefledigin istedigin egitimi almak icin ugrasmak daha mantıklı geliyor bana.
Tarih öğretmenliğininde pek ataması yok yıllardır atanamayan tanıdıklarım var,ama üniversitede kalabilirsin yüksek lisans falan yaparsın tarih üzerine.Tarih hakkında da pek bilgim yok ama önü kapalı diyorlar ne yapacağımi bilmiyorumm
Hosteslik için uygun olmayabilirim onlar manken gibi uzun oluyorlar :) özel universitede zor ya ailemin maddi durumu iyi ama özele göndermek istemeyebilirler.universite okuyup surunecegine iki yillik parali ozel okullar var. mesela hosteslik. thy okulu. puani dusuk, ucretide yillik 5-6bin lira. fizigin falan duzgunse gir oku isin hazir. thy hemen aliyor. maasida 5bin civari. ogretmenlik falan bos isler. yazik etme kendine.