- 19 Temmuz 2024
- 5
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi Nursen Kisla Yildirim
Dikişleri attıysa doktorla görüşün, kafanıza göre iş yapmayın açık yara sıkıntılı.Öncelikle merhabalar. Sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. Eşim kıl dönmesi ameliyatı oldu. Fakat dikişlerinin bazıları attı. Şu an açık yarası var. Bu açık yaralara iyi gelen bir ilaç var mıdır? Pansuman yapıyoruz. Yaranın hızlı iyileşmesi için tavsiye edilen opsite diye bir ilaç var. Kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
doktora danışın derim .Öncelikle merhabalar. Sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. Eşim kıl dönmesi ameliyatı oldu. Fakat dikişlerinin bazıları attı. Şu an açık yarası var. Bu açık yaralara iyi gelen bir ilaç var mıdır? Pansuman yapıyoruz. Yaranın hızlı iyileşmesi için tavsiye edilen opsite diye bir ilaç var. Kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Peki kremin adını öğrenebilir miyim? Belki bulabiliriz. Açık yara 4 5 cm kadar. Herhangi bir acı sızı problemi yok ama okullar açılana kadar hızlandırmak istiyoruz.bu tür yaralar 8ameliyat sonrasi) bir nevi delik oldugu icin mesela Almanyada asla (bir kere diktiler oda bir hafta sonra acildi cünkü cok büyütü yara) diklimiyor bunu size tam 4 kere bu tarz yarasi olmsu biri olarak yaziyorum. cünkü yara icten disa dogru iyilesmeli. Benimkiler basur ve abseydi. Hatta en son mayis ayinda ameliyat oldum ve hala yaram acik duruyor. üstelik benimki genital bölgemde. Bana bir ay sonra falan bir krem verdiler ama malesef Türkiyede yok diye biliyorum cünkü cook sormustum ben. ölü doku bir tür enzimler temizleniyordu. Beya faydasini gördüm hala 1x1 bir yaram var ama derin degil yinede en az bir iki hafta sürer iyilesmesi
Peki kremin adını öğrenebilir miyim? Belki bulabiliriz. Açık yara 4 5 cm kadar. Herhangi bir acı sızı problemi yok ama okullar açılana kadar hızlandırmak istiyoruz.
Cok yavas iyilesmesi can s1kabiliyor
Adi Iruxol N diye birsey insAllah bulursunuz
Teşekkür ederim inşallah buluruz. Siz ne zaman ameliyat olmuştunuz?
Tekrar merhabalar. Biz ilacı Almanyadan getirttik. Nasıl kullanacağız öğrenebilir miyim?2 ay 10 gün oldu