evet. yukarıda resimlerimin altına yazdığım gibi. hatırlayacak bir şey yok . :)
markasını ve ismini verdim boyaların, o kadar açıcıyla falan öldürme saclarını diye.
birebir ne yapman gerektiğini yazdım. buyur bu da saçım dedim fotomu koydum.
beğendiysen yaparsın canım.
:
Eki Görüntüle 251754
Canım ben bu sac rengini 2 senedir kullanıyorum, bu hürrem sacmalığı cıkmadan önce herkes benle havuc diye dalga geciodu ancak su an millet kapıs kapıs almıs boyadan direk veriorum numarasını falan da bende öyle kıskanclık yoktur.
Palette Tarçın bakır vuruosun saclarına acmadan önce.
Öyle yoğun acıcı toz pudralar falan da kullanma alırsın eline sacı vallaha.
Vur bi kutu sacına tarcın bakır.. 3 gün dinlensin sac, ilk durularken sampuan kullanma, duru suyla yıka, e ama boya damlıyo deme evet damlıyo ama öyle olucak. ertesi gün (2.gün) yatmadan şampuanla kremle yıka, yastığına da bu üc gün icin havlu koy.
sonra ücüncü gün yıkama yağlansın, 4.gün sabah böyle renk yerine oturdukca kızılmsı bi turuncu bakır gibi gelcek istediğinden koyu hatta direk kızıl gibi gelcek sana..
işte o 4.gün palettenin papatya sarısını alıosun onu vuruosun sacına 15-20 dk beklet, bi tutamını yıka kurut bak bakalım istediğin acıklıkta mı, ona göre en fazla 1 saat olmak üzere kafanda tut(burdaki sac tonum 45 dk tutmayla oluo ben koyu kestaneyim doğal renkte)
haydii öptüm. turuncu günler.
2.fotoya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harika olmuş güle güle kullan istediğim renk neredeyse :) ama saçlarım sarı olunca bakır yaparsam pişmanlıktan ölürüm korkusu beni deli ediyorama çok güzelmiş...
boyada görelimmmmmmya ben 1 aydır dip boyasıyla geziyorum we saçlarım çabuk uzadı bu sefer neredeyse 2 aylık dibim geldi :/ sarıda olunca sırıtıyor kötü duruyor bir yanım bakıra boya diyor (senin 2. resimdeki gibi) diğer yanımda sarı yap diyor ama hilarryy duff gibi bir sarı :) ne yapacağımı bilemedim sen boya beğenirsem bir hewes boyarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?