- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi pamuksekerim23
-
ayy inşallah bende hamileyimdir çok sağol cevap için benmde yumurtalama tarihine göre 4 5 gün var adetime benm 2 gebeliğimde idrarda çıkmamıştı oyüzden direk kan testi yaptırıcam pazartesi günüBen adetime 1hafta kala pembe iki damla kadar leke geldi adet oluyorum sandım ama erkendi. Ertesi gün bekledim yok olmadı. Adetime birkaç gün kala test yaptım pozitifti. Yerleşme kanaması denilen şey buydu demekki dedim kendi kendime.
Seninkide böyle olabilir neden olmasın Allah gönlüne göre versin inşallah. Eczaneden vir test al yap bakalım yeni bile olsa silik çizgi çıkar en azından..
allah kucağına almayıda nasipeder inşallahhhBEN ŞÜPHELENMEDİM Kİ BİLDİĞİN ADET KANAMASI SANDIM HATTA O GÜN DEMİŞTİM BU AY DA GELMİYO BEBİŞ DİYE NORMAL KARIN AĞRISI FALAN HERŞEY VARDI ANLAYACAĞIN BEŞ GÜN SONRA KAN TESTİNDE ÇIKINCA ŞOK OLDUM HATTA NASIL OLUR DİYE. SONRA DAHA İLERDE DOKTORA GİTTİĞİMDE DOKTOR GEÇ DÖLLENME DEDİ. YANİ ADETİME GÖRE 9 HAFTALIK HAMİLE OLMAM GEREKİRKEN GEÇ YUMURTLADIĞIM İÇİN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM.
benim de bu ay yumurtlamam geç oldu normalde 16 ya da 17. gündü, bu ay 21. gün yumurtam çatladı. adetim 3 gün geçti ara ara gelen hafif karın ağrım, bir de bel ağrım var ama şiddetli değil, bir de beyaz akıntım var sürekliBEN ŞÜPHELENMEDİM Kİ BİLDİĞİN ADET KANAMASI SANDIM HATTA O GÜN DEMİŞTİM BU AY DA GELMİYO BEBİŞ DİYE NORMAL KARIN AĞRISI FALAN HERŞEY VARDI ANLAYACAĞIN BEŞ GÜN SONRA KAN TESTİNDE ÇIKINCA ŞOK OLDUM HATTA NASIL OLUR DİYE. SONRA DAHA İLERDE DOKTORA GİTTİĞİMDE DOKTOR GEÇ DÖLLENME DEDİ. YANİ ADETİME GÖRE 9 HAFTALIK HAMİLE OLMAM GEREKİRKEN GEÇ YUMURTLADIĞIM İÇİN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM.
benim 26.günü oldu yumurtlamam :)benim de bu ay yumurtlamam geç oldu normalde 16 ya da 17. gündü, bu ay 21. gün yumurtam çatladı. adetim 3 gün geçti ara ara gelen hafif karın ağrım, bir de bel ağrım var ama şiddetli değil, bir de beyaz akıntım var sürekli
adetin ayın kaçında?benim 26.günü oldu yumurtlamam :)
ben adet günü olarak hesaplamıyorum çünkü benm adetlerim ilaçsız olmaz yumurtlama olunca hamile kalıyorum eğer buay kalmadıysam adetolmam lazım biraz karışık benim drum düşükten sonra yumurtlamam geçte olsa oluyor 2 oldu bu bakalım inşallah busefer de hamile kalmışımdıradetin ayın kaçında?
AMİN CANIM İNŞ RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLISIYLA..ben adet günü olarak hesaplamıyorum çünkü benm adetlerim ilaçsız olmaz yumurtlama olunca hamile kalıyorum eğer buay kalmadıysam adetolmam lazım biraz karışık benim drum düşükten sonra yumurtlamam geçte olsa oluyor 2 oldu bu bakalım inşallah busefer de hamile kalmışımdır
benm 2 hamileliğimdede aşırı kasık ağrım oldu ondan bildim yumurtlamdan 15gün sonra birden başladı belirtiler şuan yumurtlamnn 12.günündeyim 3 4 güne belliolur belirti olacakmı bakalım pembe leke neden geldi bilmiyorumbenim de bu ay yumurtlamam geç oldu normalde 16 ya da 17. gündü, bu ay 21. gün yumurtam çatladı. adetim 3 gün geçti ara ara gelen hafif karın ağrım, bir de bel ağrım var ama şiddetli değil, bir de beyaz akıntım var sürekli
sağol canın amin inşallah allah seninde gönlüne göre versinAMİN CANIM İNŞ RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLISIYLA..
benm enbüyük gebelik belirtelirmden birisi idrar rengimin çok koyulaşmasıydı ama dediğim gibi 15.günü başladı 2sindede sabırsızlıkla bekliyorum şu 4 gün geçsin belirti olacakmı yine diye canım benm gebelikte şeffaf az miktarda akıntım oldu sonra sarıya dönmüştüaz önce lavaboya gittim, idrarımın üst kısmında köpükler vardı, aşağıya doğru da tel tel bişeyler iniyordu, sapsarı smüksü bir akıntı geldi sonrasında da... birkaç gün daha bekleyeyim...
evet canım yumurtlamadan 15 gün sonra idrarda değişiklik oluyormuş benim 15. gün p.tesi... şimdi test yapsam çıkmayabilir diye düşünüyorum... adetim 3 gün gecikti...benm enbüyük gebelik belirtelirmden birisi idrar rengimin çok koyulaşmasıydı ama dediğim gibi 15.günü başladı 2sindede sabırsızlıkla bekliyorum şu 4 gün geçsin belirti olacakmı yine diye canım benm gebelikte şeffaf az miktarda akıntım oldu sonra sarıya dönmüştü
benim de birkaç gündür bembeyaz bir akıntım vardı bugün sarıya döndübenm enbüyük gebelik belirtelirmden birisi idrar rengimin çok koyulaşmasıydı ama dediğim gibi 15.günü başladı 2sindede sabırsızlıkla bekliyorum şu 4 gün geçsin belirti olacakmı yine diye canım benm gebelikte şeffaf az miktarda akıntım oldu sonra sarıya dönmüştü
15.günü bekle benm 15.günden önce çıkmıyordu idrarda kandada çıkmazdı kesinevet canım yumurtlamadan 15 gün sonra idrarda değişiklik oluyormuş benim 15. gün p.tesi... şimdi test yapsam çıkmayabilir diye düşünüyorum... adetim 3 gün gecikti...
Slm cnm..benim yumurtlama günümden beri akıntım var..şeffaf bazen sarı gibi bazen şeffaf. .ara sıra kasığımda ağrı oluyor ama çok az..psikolojik olarak kendim mi yapiyorum acaba ??benim de birkaç gündür bembeyaz bir akıntım vardı bugün sarıya döndü
günün geçti mi peki?Slm cnm..benim yumurtlama günümden beri akıntım var..şeffaf bazen sarı gibi bazen şeffaf. .ara sıra kasığımda ağrı oluyor ama çok az..psikolojik olarak kendim mi yapiyorum acaba ??
kanda 10. gün çıkıyormuş canım ama gerek görmüyorum şu anda kan testine. önce idrarda göreyim boşuna gitmeyeyim hastaneye15.günü bekle benm 15.günden önce çıkmıyordu idrarda kandada çıkmazdı kesin
Yok cnm daha 8 gün var.ama benim adetime 3-4 gün kala akıntım olurdu. Acaba soğan kürü yaptım. Onun etkisi mi bu akıntılar?günün geçti mi peki?
evet soğan kürü akıntı arttırır. benim de öyle olmuştu. bu ay hem soğan hemde bal tarçın çörek otu kürü yaptım ben. adetin geçmeden umutlanma benim 3 gün geçmesine rağmen umut etmiyorum o kadar...Yok cnm daha 8 gün var.ama benim adetime 3-4 gün kala akıntım olurdu. Acaba soğan kürü yaptım. Onun etkisi mi bu akıntılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?