• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık pembe leke

Ben adetime 1hafta kala pembe iki damla kadar leke geldi adet oluyorum sandım ama erkendi. Ertesi gün bekledim yok olmadı. Adetime birkaç gün kala test yaptım pozitifti. Yerleşme kanaması denilen şey buydu demekki dedim kendi kendime.
Seninkide böyle olabilir neden olmasın Allah gönlüne göre versin inşallah. Eczaneden vir test al yap bakalım yeni bile olsa silik çizgi çıkar en azından..
ayy inşallah bende hamileyimdir çok sağol cevap için benmde yumurtalama tarihine göre 4 5 gün var adetime benm 2 gebeliğimde idrarda çıkmamıştı oyüzden direk kan testi yaptırıcam pazartesi günü

BEN ŞÜPHELENMEDİM Kİ BİLDİĞİN ADET KANAMASI SANDIM HATTA O GÜN DEMİŞTİM BU AY DA GELMİYO BEBİŞ DİYE NORMAL KARIN AĞRISI FALAN HERŞEY VARDI ANLAYACAĞIN BEŞ GÜN SONRA KAN TESTİNDE ÇIKINCA ŞOK OLDUM HATTA NASIL OLUR DİYE. SONRA DAHA İLERDE DOKTORA GİTTİĞİMDE DOKTOR GEÇ DÖLLENME DEDİ. YANİ ADETİME GÖRE 9 HAFTALIK HAMİLE OLMAM GEREKİRKEN GEÇ YUMURTLADIĞIM İÇİN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM.
allah kucağına almayıda nasipeder inşallahhh

BEN ŞÜPHELENMEDİM Kİ BİLDİĞİN ADET KANAMASI SANDIM HATTA O GÜN DEMİŞTİM BU AY DA GELMİYO BEBİŞ DİYE NORMAL KARIN AĞRISI FALAN HERŞEY VARDI ANLAYACAĞIN BEŞ GÜN SONRA KAN TESTİNDE ÇIKINCA ŞOK OLDUM HATTA NASIL OLUR DİYE. SONRA DAHA İLERDE DOKTORA GİTTİĞİMDE DOKTOR GEÇ DÖLLENME DEDİ. YANİ ADETİME GÖRE 9 HAFTALIK HAMİLE OLMAM GEREKİRKEN GEÇ YUMURTLADIĞIM İÇİN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM.
benim de bu ay yumurtlamam geç oldu normalde 16 ya da 17. gündü, bu ay 21. gün yumurtam çatladı. adetim 3 gün geçti ara ara gelen hafif karın ağrım, bir de bel ağrım var ama şiddetli değil, bir de beyaz akıntım var sürekli

benim de bu ay yumurtlamam geç oldu normalde 16 ya da 17. gündü, bu ay 21. gün yumurtam çatladı. adetim 3 gün geçti ara ara gelen hafif karın ağrım, bir de bel ağrım var ama şiddetli değil, bir de beyaz akıntım var sürekli
benim 26.günü oldu yumurtlamam :)

adetin ayın kaçında?
ben adet günü olarak hesaplamıyorum çünkü benm adetlerim ilaçsız olmaz yumurtlama olunca hamile kalıyorum eğer buay kalmadıysam adetolmam lazım biraz karışık benim drum düşükten sonra yumurtlamam geçte olsa oluyor 2 oldu bu bakalım inşallah busefer de hamile kalmışımdır

ben adet günü olarak hesaplamıyorum çünkü benm adetlerim ilaçsız olmaz yumurtlama olunca hamile kalıyorum eğer buay kalmadıysam adetolmam lazım biraz karışık benim drum düşükten sonra yumurtlamam geçte olsa oluyor 2 oldu bu bakalım inşallah busefer de hamile kalmışımdır
AMİN CANIM İNŞ RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLISIYLA..

benm 2 hamileliğimdede aşırı kasık ağrım oldu ondan bildim yumurtlamdan 15gün sonra birden başladı belirtiler şuan yumurtlamnn 12.günündeyim 3 4 güne belliolur belirti olacakmı bakalım pembe leke neden geldi bilmiyorum

az önce lavaboya gittim, idrarımın üst kısmında köpükler vardı, aşağıya doğru da tel tel bişeyler iniyordu, sapsarı smüksü bir akıntı geldi sonrasında da... birkaç gün daha bekleyeyim...

az önce lavaboya gittim, idrarımın üst kısmında köpükler vardı, aşağıya doğru da tel tel bişeyler iniyordu, sapsarı smüksü bir akıntı geldi sonrasında da... birkaç gün daha bekleyeyim...
benm enbüyük gebelik belirtelirmden birisi idrar rengimin çok koyulaşmasıydı ama dediğim gibi 15.günü başladı 2sindede sabırsızlıkla bekliyorum şu 4 gün geçsin belirti olacakmı yine diye canım benm gebelikte şeffaf az miktarda akıntım oldu sonra sarıya dönmüştü

benm enbüyük gebelik belirtelirmden birisi idrar rengimin çok koyulaşmasıydı ama dediğim gibi 15.günü başladı 2sindede sabırsızlıkla bekliyorum şu 4 gün geçsin belirti olacakmı yine diye canım benm gebelikte şeffaf az miktarda akıntım oldu sonra sarıya dönmüştü
evet canım yumurtlamadan 15 gün sonra idrarda değişiklik oluyormuş benim 15. gün p.tesi... şimdi test yapsam çıkmayabilir diye düşünüyorum... adetim 3 gün gecikti...

benim de birkaç gündür bembeyaz bir akıntım vardı bugün sarıya döndü

Yok cnm daha 8 gün var.ama benim adetime 3-4 gün kala akıntım olurdu. Acaba soğan kürü yaptım. Onun etkisi mi bu akıntılar?
evet soğan kürü akıntı arttırır. benim de öyle olmuştu. bu ay hem soğan hemde bal tarçın çörek otu kürü yaptım ben. adetin geçmeden umutlanma benim 3 gün geçmesine rağmen umut etmiyorum o kadar...

Back
X