açık pembe leke

Meraba canım. ..benim adete 8 gün var ama idrarın
Adetlerin düzenliyse 3 gün güzel bi rakam .test yaptın mı ?

Yok cnm daha 8 gün var.ama benim adetime 3-4 gün kala akıntım olurdu. Acaba soğan kürü yaptım. Onun etkisi mi bu akıntılar?
saoğnküründne olabilir akıntın artar idrarın koyulaşır hatta benm 3 kez ara kanamam oldu soğankürü yaptığım ay

Meraba canım. ..benim adete 8 gün var ama idrarın

Adetlerin düzenliyse 3 gün güzel bi rakam .test yaptın mı ?
bu ay geç yumurtladım canım, yumurtlamadan 14 gün sonra idrarda çıkıyor, 14. günüm de pazar... yani şu an çıkma olasılığı düşük...

saoğnküründne olabilir akıntın artar idrarın koyulaşır hatta benm 3 kez ara kanamam oldu soğankürü yaptığım ay
ay benim teyzem de kanama geçirdi soğan kürü yaptığında, korktu bıraktı kadıncağız. polip varmış onları eritince kanama yapmış.

İdrarım koyu evet.ama kür yaparken ne bi kanama nede kahverengi lekenmem oldu.sadece bu iki gün belimde ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ve kasiklarimda ara ara ağrı oluyor.

ay benim teyzem de kanama geçirdi soğan kürü yaptığında, korktu bıraktı kadıncağız. polip varmış onları eritince kanama yapmış.
bende 2 kez yaptım soğankürü 2 sindede yumurtladım ama ilkinde sürekli ara ara kanamam oldu 2.sinde yarım bıraktım ovülasyodan 2 gün önce ciğer gibi küçük parça geldi leke geldi sonra kesildi polip yoktu rahim filmimde temiz çıkmıştı artık neden geldi bilmiyorum

4 ocakta yumurtam çatladı ve ilişki oldu yani daha 11 gün oldu
benmde 5 ocakta yumurtam çatladı 4ünde ilşki oldu sonraki günler ben şehirdışındaydım birlikte olamadık tuttuysa o tutmuştur spermler 3gün yaşıyor diye umutluyum yinede kısmet bakalım

İdrarım koyu evet.ama kür yaparken ne bi kanama nede kahverengi lekenmem oldu.sadece bu iki gün belimde ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ve kasiklarimda ara ara ağrı oluyor.
inşallah hamilesinir canım soğankürü bend ebel ağrısı yapmıştı çok fena ağrıyordu belim ama kasıklarımda ağrı olmamıştı

benmde 5 ocakta yumurtam çatladı 4ünde ilşki oldu sonraki günler ben şehirdışındaydım birlikte olamadık tuttuysa o tutmuştur spermler 3gün yaşıyor diye umutluyum yinede kısmet bakalım
aynen ya ben de tek ilişki oldu, tuttuysa o gün tutumuştur, başka da yok aktivite

benm 2.hamileliğimde tam yumurtanın çatladığı günün 5 6 saat öncesinde oldu ama hamile kaldım 1 kez olsun sağlıklı olsun inşallah tutmuştur
inanmazsın benimde öyle, gece çalışma oldu, sabah da saat 6 gibi çatlama oldu, akıntım geldi çok belirgin ve yoğun bir şekilde, kasık ve bel ağrısıyla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…