cnm illede 150 ytl vermen gerekmio ki.normalalışveriş merkezlerinde bile satılan 20 ytl ye çok hoş kokular var hemde açık diil.emocion,she,jagler fln çok hoş kokuları.ben d&p nin ve sansironun bu konuda iyi olduğunu duymuştum. kullanmadığım için bilmiyorum fakat en kısa sürede deneyeceğim.
orijinallerine para dökmek işime gelmiyor.
tamam kalıcılık bakımından üstün olabilirler ama ben asla bir parfüme de 150-200 ytl veremem.
arkadaşlar beyazıttaki d&p parfümeriyi buldum.tam otobüs duraklarının orada.bakırköydeki şubesini bilen varmı?birde 50 lik parfümler ne kadar?bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
ben hep parfümlerimi d&p den kullanırım.denedim bir çok yerde ama oranın ürünleri rjinallere çok yakın ve kalıcı.ayrıca canım bakırköyü sormuşsun.ben bakırköyde oturuyorum tarif edeyim sana.özgürlük meydanında olduğunu var sayıyorum.sahile doğru dümdüz iniyorsun.istanbul caddesini geçince sağda kilise var .herkes bilir ve sorarsan gösterirler.nun tam karşısında d&p.yani aşağı inerken solda kalıyor.ama fiyatları hatırlayamayacağım.yaz başı almıştım ben orta boy şişesini.baya bi idare ediyor zaten.
valla ben açık parfümleri hiç sevmedim vede kullanmadım.Bir keresinde parfüm aldığım mağazadan denedim çok yağlı olduğunu gördüm ve hoşlanmadım.En iyisi orjinal parfüm almak.Ben şimdi parfümümü değiştirdim c-thuru diye bir marka aldım.Çok hoş kokuyor hanımlar bence sizde deneyin. Hem ucuzda fiyatı30 ytl. Hem parfüm hemde deodorant birlikte.Deneyin pişman olmazsınız.byee