- 26 Mayıs 2008
- 331
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avonun parfumlerı gercekten uygun ozellıkle yarı yarıya düştüklerinde...
ama bence parfum ddgn en az 4-5 saat uzerınde kalmalı avonun parfumlerı yarım saat zor kalıyor avon temsılcısıyım ben hemen hemen tum parfumlerını kullandım ıkı parfum kalıcı FAR AWAY ve RARE GOLD bunları tavsıye edebılırım...
Sirkeci'de bir dükkan var açık parfüm satan. Esansı çok yoğun ve gerçekten kalıcı parfüm satıyor. İsim yazmak konusunda tereddüde düştüm, isteyene özel mesajla söyleyebilirim. Bunun haricinda en bilinen açık parfümcü artık kokusunu gerçekten bozmuş! Başka bir güzel satan yer de bozmuş, su mu katıyorlar içine nedir. Ben artık Sirkeci'deki yerden alıyorum, saatler sonra bile kokuyor ve gerçek kokusuna da yakın.
gercekten avonun parfumleri hic kalıcı degil,satıs temsilcisinin ısrarı sonucu almıstım.cok az bi süre sonra kokusu fln kalmamıstıkötükedihüso far away kuzenim kullanıyo kalıcı ama bence kokusu berbat çok ağır.
d&p bence açık parfum satan en kaliteli yer. esanslar fransadan geliyomus,bicok gazeteye vs konu olmus bi marka.her parfumu kalıcı değil,ama orjinalinden cok daha kalıcı olan parfumleri var. d&p den parfum alırken bikaç parfum deneyin,1 saat dolaşıp öyle karar verin.denediginiz koku hala teninizdeyse o zaman alın.
arkadaşlar d&p yi gooogle dan arattım ve buldum.bana yakın olan şubeleri beyazıt,sirkeci ve bakırköy olarak belirledim.yalnız resimlerden tam olarak nerde olduğunu çıkaramadım.bana elimle koymuş gibi tarif edecek bir arkadaşımız varsa çok mutlu olurum.bir de kullandığım parfümleri listesinde bulamadım.acaba kendi tasarım markalarımı var.ben escada collection,sexy graffit kullanıyorum.bu parfümlerin açığı varmıdır acaba?beni bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar d&p yi gooogle dan arattım ve buldum.bana yakın olan şubeleri beyazıt,sirkeci ve bakırköy olarak belirledim.yalnız resimlerden tam olarak nerde olduğunu çıkaramadım.bana elimle koymuş gibi tarif edecek bir arkadaşımız varsa çok mutlu olurum.bir de kullandığım parfümleri listesinde bulamadım.acaba kendi tasarım markalarımı var.ben escada collection,sexy graffit kullanıyorum.bu parfümlerin açığı varmıdır acaba?beni bilgilendirirseniz sevinirim
cnm kullandıgın parfumlerin ikiside d&p de var.
teşekkür ederim arkadaşım