Evet The Beat'imle akıllara yer ettim :) Gittiğim yerde kokumu alan hmmm Nuray gelmiş diyolar :) Buda benim hoşuma gidiyo tabii. Evet şişesi çok güzel çok seviyorum cidden görsel olarakta hoş duruyo. Eşimin 212 vip men şişeyile yan yana süs olarak kouyorum masaya gayet güzel duruyor :))vazgecemiyeceğin parfüm bulmak ne güzel,,seni o kokuyla tanırlar bi kaç tane de şişesi guzel bulundurursun..ee görsellik te şart :))
bazı market parfümleri mtühiş kalıcı dün cecile yeni kokular cıkarmıs..4 çeşit daha şişe renkleri süper kurdela sarmıslar ama kokular asırı sekerliydi biri de jadore tıpkısı idi jadore l absoluı aynısı resmen..azmetmiş cecile :))
yurtdısaında zaten parfümler çok ucuz diye ben bazen rossman tarzı yerlerden aldıklarıma güveniyorum..reklamsız kazanc onlarınki de değişen cok bırsey yok...
orgınal vazgecemiyeceğim koku addict herkes agır dıyor gızlı gızlı sıkıyorum kendım ıcın..onun dısında udv begendım şimdilik..
son olarak farklı hoş bir çikolata ya da karamel kokusu arıyorum..
dun bir kozmetıkten nasıl olsa daimi kullanmıcam diye açık parfüm aldım..güzel şişeleri vardı dolum değil de kırmızı özenli şişeler..
fark etmedim hiç meğer son kullanma tarihi 2010 muş..bas agrısından mıde bulantısından ölüyordum..bunu da aman dıkkat edin dıye yazıyorum..sevgiler :)
Jadore'un taklidini yapmak cok basit demekki hemen herşeyde bu kokuyu duyuyorum :) Emotion romance de tıpkısının aynısı pek kaliteli şık bir koku gibi gelmiyor bana basit sıradan geliyor eşim bu koku için çok itici bir koku demişti :)
Açık parfümün de aslında iyiside var kötüsüde ama dikkat etmek gerekiyo demekki D&P ve BARGELLO gibi yerlerde tarihi geçmiş bir parfüm pek bulunmuyor yada ben hiç denk gelmedim bilmiyorum. Yinede açık parfüm taraftarı değilim artık en kötü adidas alırım diyorum adidasın mor olanıda aynı DKNY BE DELİCİOUS kokuyor :) Çok sevdim kokuyu en kötü gider bundan alırım diyorum :))