Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm parfümlerde var ama, bayramindirimi yazmayacaksınız. "mizuilebayram" yazacaksınız koda.Cnm tum parfumlerde varmi muzide bende begendigim var ordan bayramindirimi yazinca hatali diyor
maalesef 2. kısımda haklılariyi marka olan ve güzel kokan parfümler ne yazıkki fiyat olarak oldukça tuzlular..
bazı insanlar açık parfümün orijinal kokulardan hiçbir farkı olmadığını ve fiyatının ucuz olması dolayısıyla oldukça ekonomik olduğunu söylerken
bazıları ise açık parfümdeki kokunun orijinal kokuyla alakası olmadığını veya adi koktuğunu söylüyorlar...
sizin açık parfümlerle ilgili görüşleriniz neler ?
peki hangisi ? (21 yaşında cool bir kız için )
davidoff cool water
donna karan yeşil elma
absolutely irresitible ( bihter )
hypnose
Cool bir kız için mi? =))
Absolutely irresistable ve hypnose daha ağır kokular.
Donna karan be delicious çok tatlı cici kız kokusu bence.
Cool water da şu soğuk havalar için fazla hafif.
Ben olsam bunların içinde son 2yi düşünürdüm. 2sini de beğenmem gerçi.
Armani Night çok hoştur bir dene istersen. Orijinali üretilmiyor.
Açığı var sadece.[
cool bi kız ehehe .) teşekkür ederim vivala .) nası bir koku armani night
A15 adı nedir canım biliyor musun?Valla bütçem yetmediği zaman DP'den alıyorum bi tek.Favorim A15 üzerine koku tanımam.
A15 adı nedir canım biliyor musun?
Birde paleyboy play it lovely var orjinal parfumler pahali gelirse diye oneriyorum bikere kullanmistim cok guzel koktuguma dair iltifatlar almistim ama tabi oyle imza kokusu olacak nitelikte akillara kazinilacak koku degil ama kaliteli hos kokular. Acik parfum cok kullanirdim bi aralar 2-3 sise alirdim. Bi parfume 100 tl vericegime acik parfumden cesit cesit alir farkli farkli kokarim dusuncesindeydim ama oyle degilmis orjinal parfumun yerini tutmuyo aciklar hem kokmuyolar surekli sikma geregi duduyo insan siktikcada acimsi bi kokuya donusuyo hemde carcabuk bitiyo simdi diyorum ki en azindan 1 tane alirim adam gibi epey sure gider bi fisla tum gun mis gibi kokarim. Playboy parfumleri birde zara nin parfumleri cok guzel. Ama ben The Beat imle cok seviyeli bi ask yasiyorum :) o yuzden baska bi parfum kullanamiyorum. Bu kokudan vazgecebilecegimide hic sanmiyorum