Sayın TGCVN arkadaşım, bu forumda bazen insanların " çok bilmişlik" örneği sergilediklerine şahit olmuşluğum var. Öncelikle kullanılan kozmetik ürünlerin zararları ile ilgili Pembe renk yazıları bir yerden kopyalayıp yapıştırılan konulara inansaydık , inanmamız gereken çok fazla konu olmak zorunda olurdu.Öyle " cild bunu emiyor cild kanseri oluyor insanlar" demek bu kadar BASİT olamaz olmamalı. Pardon size sormak isterim TGCVN arkadaşım , hiç hayatında " Parfüm kullandı cild kanseri oldu " şeklinde birine rast geldiniz mi? Yada çok yakınınızdan birinde duydunuz mu? Böyle yok ondan kanser oluon bundan verem oluon diye hayatı yaşamaya kalkarsak yandık ki ne yandik, bu durumda belediye otobüsüne bile binemeyeceğiz desenize.. tuttuğumuz tüm tutanaklar ya veremli , kanserli birinin eline öksürdüğü eli ile tutulduysa bizden önce :))))))) Her neyse lafı daha fazla uzatmanın manası yok ! İmalat hanelerini gördüğüm, içerik olarak neler koyduklarını birebir bildiğim bir markayı tavsiye ettim sizlere.... B&B Parfümes marka açık parfümlere her yönden güvenim sonsuz...
Enigmanın doldurma parfümünü kulllanan var mı peki nasıl oluyor orjinale yakınlığı? Bnce doldurma parfümlerden de çok başarılı olanlar var Lacoste orjinaliyle aynı mesela o kadar para vermeye değmez.
Orjinaliyle aynı olamaz canım orjinal parfümü bulunduğun odadaki herkes duyar, doldurmalar yanında oturan kişinin burnuna bile anca gider.
çok yanılıyorsun canım eşim ve ben çok denedik. parfümlerin bir kısmında açık daha kalıcı. mesela hypnotic mesela lacoste
Hypnotic poison diyorsun yalnız hypnotic poisonu kullanmış biri olarak bence açığı ile orjinali arasındaki koku farkını bilmen gerekirdi. Üstelik açıkta ilk kokladığında yoğun bir koku alıyorsun neye benzediğini bile anlamıyorsun sıktığında çok kalıcıymış gibi duruyor ama 2 saat sonraa uçup gidiyor. Bu ünlü firmaların dünya para ile elde ettikleri kalıcılığın küçük bütçe ile önüne geçen açık parfüm markası neymiş çok merak ettim.
ya kusura bakmayin bisey sorucam .acik parfüm' de nedir? ben almanya'da yasiyorum daha önce hic duymadim da
bende bir zamanlar marka parfümlere çok para verenlerdendim. arkadaşımın tavsiyesi üzerine ixora diye bi marka kullandım inanın hem uygun fiyata hemde kalıcı markadan ayırt edemezsiniz . tek farkı tabi benim gibi parfüme çok para verenler için fark fiyatı bir kere deneyin derim inanın vazgeçemeyeceksiniz hem öyle magzada aramıyorum nerde satılıyo diye sitesi var siteden online alışveriş yapıyorum ertesi gün kapımda masa başı çalışan bayanlar için bu çok güzel deneyin kazancınız olucaktır emin olun
burbery classic kullandım , cok hos bir koku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?