Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben orijinal parfüm de çok kullandım açık parfümde. ama çok iyi bildiğim bir şey var o da şu,
kesinlikle orjinalinin kokusunu iyice algıladıktan sonra açık parfümlere bakılmalı. çünkü açık parfüm üreten firmalar kimi parfümlerin resmen aynısını üretirken kimisininse uzaktan yakından alakası olmuyor. dolayısıyla bir kokuyu ilk önce açık değil de orjinalinden deneyip, daha sonra benzetebilen bir açık parfüm firmasının ürününü almak daha doğru.
Ben burberry kullandığım zamanlarda annem kendisine almıştı orijinalini önce onu kullandık sonra bitti tabi yenisini alamadık hemen. dadya parfüme gittim ve inanılmaz benzetmişlerdi. bir de kalem parfümler oluyor işporta da satılan kutu içersinde onlarınki daha çok benziyordu. bir süre bu şekilde kullandık.
bir de geçen gün dadya ya tekrar uğradım. sadece merak için uğramıştım. hot coutre kullanıyordum ve bitmişti o gün. eğer benzetebilmişlerse alıcaktım. denedim ve uzaktan yakından alakası yoktu. sonra chanel chance i denemek istedim. bi kokladım inanamadım. ressmen aynısını yapmışlardı. önce almadım çıktım bi dolaştım bi kaç saat, işlerimi hallettim. baktım hala misler gibi kokuyor dayanamadım gittim aldım. chanel chance i çok beğenirdim ama demekki bu şekilde olacakmış birleşmemiz :icecream:
parfümünüzü bulmak için zorlamayın. çünkü gerçekten koku, sahibini buluyor bir şekilde.
Sayın TGCVN arkadaşım, bu forumda bazen insanların " çok bilmişlik" örneği sergilediklerine şahit olmuşluğum var. Öncelikle kullanılan kozmetik ürünlerin zararları ile ilgili Pembe renk yazıları bir yerden kopyalayıp yapıştırılan konulara inansaydık , inanmamız gereken çok fazla konu olmak zorunda olurdu.Öyle " cild bunu emiyor cild kanseri oluyor insanlar" demek bu kadar BASıT olamaz olmamalı. Pardon size sormak isterim TGCVN arkadaşım , hiç hayatında " Parfüm kullandı cild kanseri oldu " şeklinde birine rast geldiniz mi? Yada çok yakınınızdan birinde duydunuz mu? Böyle yok ondan kanser oluon bundan verem oluon diye hayatı yaşamaya kalkarsak yandık ki ne yandik, bu durumda belediye otobüsüne bile binemeyeceğiz desenize.. tuttuğumuz tüm tutanaklar ya veremli , kanserli birinin eline öksürdüğü eli ile tutulduysa bizden önce :))))))) Her neyse lafı daha fazla uzatmanın manası yok ! ımalat hanelerini gördüğüm, içerik olarak neler koyduklarını birebir bildiğim bir markayı tavsiye ettim sizlere.... B&B Parfümes marka açık parfümlere her yönden güvenim sonsuz...
Sağlıklı yaşam adı altında bi firmanın seminerine gitmiştim aynen ordada bu yüzden cilt kanseri oluyosunuz buyrun alın bizimkiler organik demişlerdi çok gülmüştüm kaydirigubbakcemile3
Astım,bronşit ve migreni olan insanlarda kokular kötü bi etki yapabilir tabiki ama cilt kanserini hiç duymamıştım. Parfüm cilt kanseri yapıyo diyenler acaba bu yaz hangi plajda güneşlenecekler kaydirigubbakcemile3