Arkadaşlar saçlarımı açık papatyaya boyadım. Ama dipleri 3 4 cm kadar çok sarı durdu ve yakışmadı. Aşağıları daha koyu bir sarı oldu. Ciddi derecede ton farkı oluştu. Bu farkı nasıl kapatabilirim. 9 numara sarı ile sadece o açık olan dipleri boyasam, aşağıdaki koyuluğu yakalayabilir miyim sizce?
Tecrübeli arkadaşlar fikir verir misiniz?
canım bende tam şimdi bu konu ile başlık açıcaktım tesadüf :) ben bunu daha önce boyamıştım ama diplerimi boyamadım bir iki parmak aşağısından boyamıştım renk çok hoş olmuştu,şimdi diplerim baya geldi bende diplerimi bununla boyamayı düşünüyodum çok fark var diyince korktum şimdi.10 dk önce kardeşim boyadı bu boyaya onunda açık oldu baya dipleri ton farkı var oda palettenin delüx serisinden sarıya boyamayı düşünüyo tamamen ama yıkandıkça acaba diplerininz biraz koyulaşmaz mı sarı renk solar turunculaşır zamanla ee zamanda belki çok ton farkı olmaz
Evet dipler gerçekten çok açık oldu. Topuz falan yapıyorum, biraz idare edeceğim. Akınca nasıl olacak göreceğiz.
Ben de 9 sarıyla boyayacağım ya da aşağıları dipere değdirmeden bir kere daha papatyayla kararsızım. Renk biraz otursun. Bir arkadaşım da dore sarıyla boyamamı söyledi. Dore sanırın sarIdan farkı ne bilmiyorum.
Evet dipler gerçekten çok açık oldu. Topuz falan yapıyorum, biraz idare edeceğim. Akınca nasıl olacak göreceğiz.
Ben de 9 sarıyla boyayacağım ya da aşağıları dipere değdirmeden bir kere daha papatyayla kararsızım. Renk biraz otursun. Bir arkadaşım da dore sarıyla boyamamı söyledi. Dore sanırın sarIdan farkı ne bilmiyorum.