Ölenler Tayyip için çıkmadı sokağa ,Ömer Halis Tayyip için vurmadı darbeciyi , vatan için vurdu,30 kurşunu ülkesi için yedi.Ben mesajına senin gibi gülemedim.Özellikle llina ya,dayısını 15 temmuzda kaybettiğini söylediğinde ,ne işi varmış sokakta ,sokağa çıkanlar aptal ,zavallı dediğinde de gülemedim...Tayyip ve surekasi icin olenlere sehit mi deniliyor artik?
Ölenler Tayyip için çıkmadı sokağa ,Ömer Halis Tayyip için vurmadı darbeciyi , vatan için vurdu,30 kurşunu ülkesi için yedi.Ben mesajına senin gibi gülemedim.Özellikle llina ya,dayısını 15 temmuzda kaybettiğini söylediğinde ,ne işi varmış sokakta ,sokağa çıkanlar aptal ,zavallı dediğinde de gülemedim...
Bas bas bağırmayı bırakın , zulüm karşı tek bir demeci yok o dönemde.
O dönemde refah partisini suçluyorsunuz ancak yukarıda yaptığım benzetme ile muhalefet partiden farkı yoktu öyle bakacak olursak.
....
Öte taraftan,
Dün bugünü getirir evet ama yarın bugünden kıymetli.
Bu yüzden çok iyi karar vermek lazım.
Bas bas bağırmayı bırakın , zulüm karşı tek bir demeci yok o dönemde.
O dönemde refah partisini suçluyorsunuz ancak yukarıda yaptığım benzetme ile muhalefet partiden farkı yoktu öyle bakacak olursak.
....
Öte taraftan,
Dün bugünü getirir evet ama yarın bugünden kıymetli.
Bu yüzden çok iyi karar vermek lazım.
Adımı tekrarlayarak bana tek'sin iması yaparsın ama biliyorumki benim gibi düşünen binlerce kişi sessiz çoğunluk burada.Siminru Ingilizce biliyor musun, ya da Almanca. ya da Franszica, ya da herhangi bir Avrupa dili? Bu haberi nereden okudun, hangi gazeteden okudun, bana soyle de ben de okuyayim burada senaryo yazma.
Fransızca bilmeye gerek yok. Avrupanın dergileri Türkçe manşet atıyorSiminru Ingilizce biliyor musun, ya da Almanca. ya da Franszica, ya da herhangi bir Avrupa dili? Bu haberi nereden okudun, hangi gazeteden okudun, bana soyle de ben de okuyayim burada senaryo yazma.
Bir zulum turbanlilara yapildi zaten; bu ulkede o donemde bir otelde toplanan insanlari yaktilar, hem de neredeyse 10 bin kisi histerik sekilde bagirarak , o sesler dun gibi kulaklarimda, "Allahuekber, Asker Bosna'ya, bu Allah'in atesi " diye. diye. Saatlerce bir otelde kistrilmis sekilde kurtarilmayi bekledi bu insanlar, belki kendileri de bu ulkenin vatandasi sayilir da askeri polisi kurtarir diye. Onlar orada; milyonlarca insan ekran onunde saatlerce bekledi. Ne mi oldu, en kucugu 12 yasinda onlarca insan gozumuzun onunde yakildi; Ne bir asker, ne bir polis mudahale etti. Kurbanlarin cigliklari, yakarislari, kapinin onunde toplanan binlercesinin zafer cigliklarinda kayboldu. Goruyor musunuz bu uc insani, Metin Altiok, Hasret Gultekin, Behcet Aysan. Farkinda bile degiller kapinin onundeki gruhtan. bir firca ile kendilerini savunacaklarini saniyorlar.
"Bu kekre dunyada gecit yok aska" diyen Metin Altiok'u yaktilar bu ulkede. Baskalarindan hesap soracak en son islamcilar ve turkiye sagi bu ulkede, hele AKP asla. Haksizkliklara karsi durmakmis; bu bizim ulkenin solunda yoksa, saginda hic ama hic yok. Bosuna ceneniniz yormayin, biz birbirimizi biliriz.
Adımı tekrarlayarak bana tek'sin iması yaparsın ama biliyorumki benim gibi düşünen binlerce kişi sessiz çoğunluk burada.
Fransızca bilmeye gerek yok. Avrupanın dergileri Türkçe manşet atıyor
Sen o gece dışarıda bir tane Chp'li gördün mü?
Ahhh şu foto hep içimi acıtır ya..
Nasıl bir dindarlıktır ki bu canlı canlı insan yakıp bayram ettirir??
Herkes kendine zulmü görür, alevi vatandaşlara sorsan şu ülkede yaşadıkları zulmü 10 ciltlik kitap olur ama bir tek başörtülüye zulm bu kadar ses getirebilmiştir.
Onlarin magduriyetlerine sira gelmiyor masallah. En buyuk magduriyet onlarda, ama sesleri en az cikanlar onlar. Hos ciksa neye yarar, bir sey degistigi yok. Git maras katliaminin belgeselini izle. devlet bu katliamlara "katliam " bile demiyor, "olay " diyor, saka gibi. Kitabini okumusutum belgeseli izledikten sonra; agzim acik kaldi yapilanlari okuyunca,
Toplu zulmü geç, bireysel zulmler var ortada. Benim alevi olan arkadaşlarım vardı kimliklerini saklarlardı. Çünkü belli edersen iş bulamazsın, kapılar yüzüne kapanır, 2. sınıf olursun. Birsinin akrabası (genç delikanlı) yıllar önce göz altına alınmış ve yüzü gözü şiş gelmiş eve çünkü alevi diye dayak yemiş. Zaten alevi diye göz altına alınıp cesedi çıkanları da gördü bu ülke.
Bu adamlar derken kimi katediyorsun? Küçük pardon büyük ortadoğu eş başkanı iyi, diğerleri kötü mü? Yanlış mı anladım?Bu adamların eline düşsek, sizi kayırırlar zannetmeyin. Sizi de denize döker. Millet düşmanı bunlar.
Siz bu musunuz yahu!
Bakınca gördüğümüz Adaları İnönü'nün Yunan'a paslaması gibi, bırakıp gidelim mi toprağımızı??
Hepsi çıkacak ben inanıyorumBenim o gece dışarıda gördüğüm halktı, gönül isterdi ki AKP'li, CHP'li, MHP'li vekiller de tankların önüne yatsaydı. Hatta gene gönül isterdi ki meclisteki fetöcüler seçim beklenmeden temizlenseydi. 300.000 memurun işine son verildi lakin gel gör ki mecliste 1 tane fetöcü çıkmadı. Size ilginç gelmiyor mu bu ?
Tek bir demeci yok derken?? Kime zulmedildi Birsen?? Bilmediğimiz bir zulm mi var???
O dönemde Refah, ANAP ve DYP var ilk 3 parti, azınlık olarak DSP var ve CHP barajı geçememiş.
Ortada irtica söylemleri ve Erbakan ile milletvekillerinin rejim karşıtı eylemleri var. Sonra da askeriye kararlar alıyor, hükümeti fes ediyor ve yeni hükümet kuruluyor.
Burada koalisyon partisi DYP ve diğer büyük parti ANAP ne yapabilmişte CHP, DSP ne yapsın? Allah aşkına ne yapsın ya??? İrtica ve laiklik karşıtı söylemlere destek mi versin? Cidden bunu mu ima ediyorsun, destek vermeli mi diyorsun üstelik mecliste azınlıkken hatta CHP hiç yokken.
Bir zulum turbanlilara yapildi zaten; bu ulkede o donemde bir otelde toplanan insanlari yaktilar, hem de neredeyse 10 bin kisi histerik sekilde bagirarak , o sesler dun gibi kulaklarimda, "Allahuekber, Asker Bosna'ya, bu Allah'in atesi " diye. diye. Saatlerce bir otelde kistrilmis sekilde kurtarilmayi bekledi bu insanlar, belki kendileri de bu ulkenin vatandasi sayilir da askeri polisi kurtarir diye. Onlar orada; milyonlarca insan ekran onunde saatlerce bekledi. Ne mi oldu, en kucugu 12 yasinda onlarca insan gozumuzun onunde yakildi; Ne bir asker, ne bir polis mudahale etti. Kurbanlarin cigliklari, yakarislari, kapinin onunde toplanan binlercesinin zafer cigliklarinda kayboldu. Goruyor musunuz bu uc insani, Metin Altiok, Hasret Gultekin, Behcet Aysan. Farkinda bile degiller kapinin onundeki gruhtan. bir firca ile kendilerini savunacaklarini saniyorlar.
"Bu kekre dunyada gecit yok aska" diyen Metin Altiok'u yaktilar bu ulkede. Baskalarindan hesap soracak en son islamcilar ve turkiye sagi bu ulkede, hele AKP asla. Haksizkliklara karsi durmakmis; bu bizim ulkenin solunda yoksa, saginda hic ama hic yok. Bosuna ceneniniz yormayin, biz birbirimizi biliriz.