haritacikiz 💜 KIZIM 💙 OĞLUM Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2016 1.466 1.928 13 Eylül 2019 Konu Sahibi haritacikiz #1 Arkadaşlar merhaba 2 sene önce anadolu uni sosyal hizmetler kazandım açık öğretimden ama staj zorunluluğu yokmuş galiba ama ben staj yapmak istiyorum mümkün acaba
Arkadaşlar merhaba 2 sene önce anadolu uni sosyal hizmetler kazandım açık öğretimden ama staj zorunluluğu yokmuş galiba ama ben staj yapmak istiyorum mümkün acaba
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 39.529 244.778 13 Eylül 2019 Konu Sahibi haritacikiz #2 Stajyer arayan bir kurum bulursanız mümkün tabi neden mümkün olmasın ki?
haritacikiz 💜 KIZIM 💙 OĞLUM Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2016 1.466 1.928 13 Eylül 2019 Konu Sahibi haritacikiz #3 KudrAlobar .!.: Stajyer arayan bir kurum bulursanız mümkün tabi neden mümkün olmasın ki? Genişletmek için tıkla... Okul staj yaptirmazsa diye sordum staj yapcak biryer bulurum.teşekkür ederim cevabınız için
KudrAlobar .!.: Stajyer arayan bir kurum bulursanız mümkün tabi neden mümkün olmasın ki? Genişletmek için tıkla... Okul staj yaptirmazsa diye sordum staj yapcak biryer bulurum.teşekkür ederim cevabınız için
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 39.529 244.778 13 Eylül 2019 Konu Sahibi haritacikiz #4 haritacikiz .!.: Okul staj yaptirmazsa diye sordum staj yapcak biryer bulurum.teşekkür ederim cevabınız için Genişletmek için tıkla... Yok okul ilgilenmez eğer staj zorunlu değilse.
haritacikiz .!.: Okul staj yaptirmazsa diye sordum staj yapcak biryer bulurum.teşekkür ederim cevabınız için Genişletmek için tıkla... Yok okul ilgilenmez eğer staj zorunlu değilse.
MaHlass KK'da geçen 17 sene.. Pro Üye Anneler Kulübü 1 Mart 2007 6.002 12.263 37 13 Eylül 2019 Konu Sahibi haritacikiz #5 Staj işi kurum ile okul arasında yazışmaya da tabidir. Staj hakkı yoksa stajyer olarak çalışmanız çok zor.
Staj işi kurum ile okul arasında yazışmaya da tabidir. Staj hakkı yoksa stajyer olarak çalışmanız çok zor.
schadenfreude Guru Kayıtlı Üye 26 Eylül 2011 1.213 2.537 13 Eylül 2019 Konu Sahibi haritacikiz #6 Zorunlu staj yok demek okul sigortanızı ödemeyecek demek oluyor. İsteğe bağlı stajyer alan kurumlar oluyor, kendileri ödüyorlar sigortayı.
Zorunlu staj yok demek okul sigortanızı ödemeyecek demek oluyor. İsteğe bağlı stajyer alan kurumlar oluyor, kendileri ödüyorlar sigortayı.
haritacikiz 💜 KIZIM 💙 OĞLUM Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2016 1.466 1.928 13 Eylül 2019 Konu Sahibi haritacikiz #7 schadenfreude .!.: Zorunlu staj yok demek okul sigortanızı ödemeyecek demek oluyor. İsteğe bağlı stajyer alan kurumlar oluyor, kendileri ödüyorlar sigortayı. Genişletmek için tıkla... Devlet kurumuda olabilirmi yoksa sadece özellermi
schadenfreude .!.: Zorunlu staj yok demek okul sigortanızı ödemeyecek demek oluyor. İsteğe bağlı stajyer alan kurumlar oluyor, kendileri ödüyorlar sigortayı. Genişletmek için tıkla... Devlet kurumuda olabilirmi yoksa sadece özellermi