Y yagmurural Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2022 2 0 38 5 Nisan 2022 Konu Sahibi yagmurural #1 Merhaba kızlar, Sosyoloji mezunları aile danışmanı olabiliyormuş. Yalnız ben açık öğretim mezunuyum. Açık öğretim için de aynı şey geçerli mi biliyor musunuz?
Merhaba kızlar, Sosyoloji mezunları aile danışmanı olabiliyormuş. Yalnız ben açık öğretim mezunuyum. Açık öğretim için de aynı şey geçerli mi biliyor musunuz?
E Ellfsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2021 931 1.456 33 6 Nisan 2022 Konu Sahibi yagmurural #2 yagmurural .!.: Merhaba kızlar, Sosyoloji mezunları aile danışmanı olabiliyormuş. Yalnız ben açık öğretim mezunuyum. Açık öğretim için de aynı şey geçerli mi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tabiki geçerli olur. Okumussun sonuçta Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurural .!.: Merhaba kızlar, Sosyoloji mezunları aile danışmanı olabiliyormuş. Yalnız ben açık öğretim mezunuyum. Açık öğretim için de aynı şey geçerli mi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tabiki geçerli olur. Okumussun sonuçta
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.612 54.376 6 Nisan 2022 Konu Sahibi yagmurural #3 yagmurural .!.: Merhaba kızlar, Sosyoloji mezunları aile danışmanı olabiliyormuş. Yalnız ben açık öğretim mezunuyum. Açık öğretim için de aynı şey geçerli mi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet gecerli Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurural .!.: Merhaba kızlar, Sosyoloji mezunları aile danışmanı olabiliyormuş. Yalnız ben açık öğretim mezunuyum. Açık öğretim için de aynı şey geçerli mi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet gecerli