açık öğretim lise çocuk gelişimi staj gören arkadaşlar varsa yardım edinn

marra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
7
0
16
İstanbul
staj dönem ne kadar sürüyo kaç saat bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yardım ediermisiniz...

acil yardıma ihtiyacım var.etkin kullanıcı değilim ve yanlış yerlere yanlış şeyler yazıyor isem affedin.gönül elçileri ve kadınlar için mesleki eğitim kampanyası sayesin de okul öncesi eğitmenliği bölümüne 4 aralık 2013 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz.başvuru koşulları mesleki açıköğretim lisesi sitesinde.katılım yok.zamansız bir ek yeni kayıt ve tek başvuran benmişim.bu yüzden kayıt olamıyorum.antalya da katılmayı düşünen arkadaşlar var ise belirleyeceğimiz bir okula başvuru yapalım lütfen.en az 8 kişi olmak zorunda.sadece son 2 gün kaldı başvuru tarihinin bitmesine.başka şehirlerde ki arkadaşlarında bilgisi olsun isterim.antalya da tanıdıklarınız var ise ya da siz antalya da iseniz ve katılmayı düşünürseniz çok sevinirim.dediğim gibi etkin kullanıcı değilim ve bu yazıyı kopyala yapıştır yaparak herkese duyurabilirseniz çok memnun olurum.2. lise okumak için kayıt zamanını bekleyenler olabileceğini tahmin ediyorum.hepinizden acil cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…