M melikebyhn12 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2021 1.150 870 25 12 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #1 Arkadaşlar 2 yolluk tyt sınavına giricem 150 kredi alsam istediğim AÖF fakültesine yerleşebiliyor muyum yoksa o okulun puanına göre mi alıyorlar
Arkadaşlar 2 yolluk tyt sınavına giricem 150 kredi alsam istediğim AÖF fakültesine yerleşebiliyor muyum yoksa o okulun puanına göre mi alıyorlar
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.613 54.376 14 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #2 melikebyhn12 .!.: Arkadaşlar 2 yolluk tyt sınavına giricem 150 kredi alsam istediğim AÖF fakültesine yerleşebiliyor muyum yoksa o okulun puanına göre mi alıyorlar Genişletmek için tıkla... 150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz. Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir. 150 puanına okul puaninizda eklenecektir . Tercih puanınız biraz daha yükselir.
melikebyhn12 .!.: Arkadaşlar 2 yolluk tyt sınavına giricem 150 kredi alsam istediğim AÖF fakültesine yerleşebiliyor muyum yoksa o okulun puanına göre mi alıyorlar Genişletmek için tıkla... 150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz. Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir. 150 puanına okul puaninizda eklenecektir . Tercih puanınız biraz daha yükselir.
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.908 3.712 14 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #3 bulca .!.: 150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz. Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir. 150 puanına okul puaninizda eklenecektir . Tercih puanınız biraz daha yükselir. Genişletmek için tıkla... Merhaba bulca bulmuşken sormak istedim sence sosyoloji mi işletme mi baya kararsızım
bulca .!.: 150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz. Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir. 150 puanına okul puaninizda eklenecektir . Tercih puanınız biraz daha yükselir. Genişletmek için tıkla... Merhaba bulca bulmuşken sormak istedim sence sosyoloji mi işletme mi baya kararsızım
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.613 54.376 15 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #4 Ahuu14 .!.: Merhaba bulca bulmuşken sormak istedim sence sosyoloji mi işletme mi baya kararsızım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ikiside farklı bölümler ama işletme kolay değil bana göre
Ahuu14 .!.: Merhaba bulca bulmuşken sormak istedim sence sosyoloji mi işletme mi baya kararsızım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ikiside farklı bölümler ama işletme kolay değil bana göre
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.908 3.712 15 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #5 bulca .!.: Bilmiyorum ki ikiside farklı bölümler ama işletme kolay değil bana göre Genişletmek için tıkla... Peki sosyoloji iş imkanı neler ?
bulca .!.: Bilmiyorum ki ikiside farklı bölümler ama işletme kolay değil bana göre Genişletmek için tıkla... Peki sosyoloji iş imkanı neler ?
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.613 54.376 19 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #6 Ahuu14 .!.: Peki sosyoloji iş imkanı neler ? Genişletmek için tıkla... Sosyoloji hakkında pek bilgim yok ama atamaları düşük diye duymuştum.
Ahuu14 .!.: Peki sosyoloji iş imkanı neler ? Genişletmek için tıkla... Sosyoloji hakkında pek bilgim yok ama atamaları düşük diye duymuştum.
H hayalpirist Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2019 162 102 29 19 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #7 İşletme ve sosyolojinin atamaları düşük diye biliyorum bende bu sene sınava gireceğim açıktan tercih vericem lakin kararsızım
İşletme ve sosyolojinin atamaları düşük diye biliyorum bende bu sene sınava gireceğim açıktan tercih vericem lakin kararsızım
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.908 3.712 19 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #8 hayalpirist .!.: İşletme ve sosyolojinin atamaları düşük diye biliyorum bende bu sene sınava gireceğim açıktan tercih vericem lakin kararsızım Genişletmek için tıkla... Peki aklımızda fikir olarak var mı ?
hayalpirist .!.: İşletme ve sosyolojinin atamaları düşük diye biliyorum bende bu sene sınava gireceğim açıktan tercih vericem lakin kararsızım Genişletmek için tıkla... Peki aklımızda fikir olarak var mı ?
GeceMavi- Çok şükür ki gökyüzü henüz hiçbir cüzdana sığmıyor Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2020 1.138 3.846 30 19 Nisan 2021 Konu Sahibi melikebyhn12 #9 bulca .!.: 150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz. Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir. 150 puanına okul puaninizda eklenecektir . Tercih puanınız biraz daha yükselir. Genişletmek için tıkla... Okul puanları nasıl hesaplanıyor acaba bende bu yıl ilk kez tytye girecem hiç bir bilgim yok
bulca .!.: 150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz. Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir. 150 puanına okul puaninizda eklenecektir . Tercih puanınız biraz daha yükselir. Genişletmek için tıkla... Okul puanları nasıl hesaplanıyor acaba bende bu yıl ilk kez tytye girecem hiç bir bilgim yok