Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum ya dokunuyorum kopyala diye ek çıkıyo sadeceCanım ders seçme bölümüne girip istediğin dersin üstüne tıklıyorsun yukarı çıkıyor yeşil ok işareti oluyor yanın da öyle olmuyor mu?
Yani seçtiklerinin yaninda yeşil seçmediklerinin yanında kırmızı renk ok olması lazım.
Canım sayfayı yenile bi baktın düzelmezse MEB i ara belki sitede bir problem vardır.Yok kuzum ya dokunuyorum kopyala diye ek çıkıyo sadece
Bencede günlerdir deniyorum olmadı bugün bi arayıp sorucam sağol canımCanım sayfayı yenile bi baktın düzelmezse MEB i ara belki sitede bir problem vardır.
Çok kişi yüklendiyse siteye ders seçmek için ondan kaynaklı olabilir.
Aynen canim ara sor en azından sağlıklı bilgi alırsın. Başarılar canım ☺Bencede günlerdir deniyorum olmadı bugün bi arayıp sorucam sağol canım
Ek sınav sonuçları belli olduktan sonra ders seçimi yapılacak anladığım kdari ileMerhaba hanımlar, ben açık öğretim üzerinden lise kaydı yaptırdım fakat ders seçimini bir türlü halledemedim diyorum acaba süresi mi doldu bilen varsa lütfen yardımcı olsun son 2-3günüm kalmış
Birde ilk kayitsan otomatik yapılırmış senlik bise yokMerhaba hanımlar, ben açık öğretim üzerinden lise kaydı yaptırdım fakat ders seçimini bir türlü halledemedim diyorum acaba süresi mi doldu bilen varsa lütfen yardımcı olsun son 2-3günüm kalmış
İlk defa kayıt yaptirdiysan ilk yıl ders seçimi yapmıyorsun sistem veriyor dersleri benim zamanimda öyleydi bende açık lise mezunuyum sen yinede emin olmak için ara bir sor
İnşallah öyledir çok ikilem de kaldım.Birde ilk kayitsan otomatik yapılırmış senlik bise yok
Çok sağolun yardımcı olduğunuz için.İlk defa kayıt yaptirdiysan ilk yıl ders seçimi yapmıyorsun sistem veriyor dersleri benim zamanimda öyleydi bende açık lise mezunuyum sen yinede emin olmak için ara bir sor
Canim ya benim kredim 204 192 gectim 2 zorunlu dersimi yazip versem olur muCanım ders seçme bölümüne girip istediğin dersin üstüne tıklıyorsun yukarı çıkıyor yeşil ok işareti oluyor yanın da öyle olmuyor mu?
Yani seçtiklerinin yaninda yeşil seçmediklerinin yanında kırmızı renk ok olması lazım.