cnm tebrik ederim seniiiiiiiiiiiiiiii
ne güzel üniversiteli olucan artıkkkkkkkk
darısı bana olsun inşlhhhhhhhhh ben daha 3.cü oturumumu bitirdim şükür mat. ve geo bu sınavdan sonra muaf oldu gerisinden geçmişim bende çok mutluyummmmmmmmm
evet kız üniversiteli bi bayansın nerdeyseeeeeeeeeeSüpersinnnn sende..ben başta işi sıkı tutmadım şimdi tutuyorum :) ..sen baştan işi sıkı tutuyorsunnnn ...<3
ve ağzından balll damlıyorrr..Üniversiteli Olucannn dedinn ..İnşallah Canım İnşAllah
hazırlığına başla bence..böyle gidersen 3 seneye kalmaz biter lisen senin
saziyem hadi kolygeisin canım rabbım gönlüne göre versin tercihlerini
evet kız üniversiteli bi bayansın nerdeyseeeeeeeeee
evet baştan sıkı tutucam bende buraya tercihler falan filan yazarım inşlh
ohh yandan yandan sınavlar artık vız gelsinnnnnnnnnn bizleereeeeeeeeeeeeeeeee
dikkatinize kızlar
Alanlı öğrencilerin dikkatine!
Kademeli geçiş kapsamında, 2013- 2014 öğretim yılı itibarı ile tüm öğrenciler öğrenimlerine "Alansız" olarak devam edeceklerdir. Bu kapsamda öğrenimlerine halen "Alanlı" olarak devam eden öğrenciler "Alansız" olacaklardır.
"Alanlı" bir öğrenci "Alansız" yapıldığında, "Alanlı" iken sorumlu olmadığı bazı dersler, zorunlu ders olarak karşılarına çıkacak, dolayısı ile mezuniyet için gereken krediyi tamamlasa bile, karşısına yeni çıkan zorunlu dersleri başarmadığı ya da muaf olmadığı taktirde mezun olması mümkün olmayacaktır.
Bu nedenle, mezun olma aşamasına yakın "Alanlı" öğrencilerin, ek sınavlara başvurmaları bu anlamda yararlarına olacaktır.
Önemle duyurulur.
Kızlar benim son sınavdaki durumumu biliyorsunuz İlk günü kaçırmıştım
2. günde 6 dersten toplam 13 kredilik derse girmiştim
9 kredi almışım son kalan 3 ortaktan ikisinden kalmışım Anlayamadım çünkü kaldığımın biri dil ve anlatım 8
Onlarda ve ingilizcelerde ihç kalmamıştım İngilizcenin 8 inden korkmuştum hiçte çalışamamıştım Ama onu bile geçmiştim :)
Maalesef ek sınavada giremedim Çünkü Kayıt günleri İstda idim Eşimde şehir dışındaydı oda kaydımı yaptıramadı
Son gün geldim yani çarşamba gecesi :) iş işten geçmişti yani Gİrebilseydim çok iyi olacaktı Girenlere başarılar...
Size mesaj attım ancak gönderilemiyor dendi, kotadan dolayı.
Daha birkaç gün öncesine kadar hangi bölümü seçsem kolaylık olur diye düşünüyordum. Hatta konu açmıştım ben bir de bununla ilgili ama sonra yeni yasa çıkmış. Alan seçemiyormuşuz. Merakım şu yöneydi; alanlı olunca ne oluyor, alansız olunca ne oluyor?
Yani daha mı zor benim için? Yeni başlayacağım da...
cevahirim bankaya kayıt için para yatırsaydın ek sınavlar için belki geldiginde kayır için şansın olurdu . öyle diye biliyorum .
paryayı yatırıp 147 dende yardım isyete bilirdin ordanda kayır için yerdımcı olablirlerdi belki durumunu anlatınca .
inan benimde aklım sendeydi ek sınavları kaçırdımı diye :26:
saglık olsun bakalım . bence bu drumlarda 147 arayıp yardım istenebilir
merhaba arkadaşlar benim kuzenim şuan 25 yaşında 6. sınıftan sonra okula gitmemiş ben onu aöf'ye kayıt yaptırıp süpriz yapmak istiyorum bunun için nereye başvurup neler yapmalıyım ne kadar harç parası var başvuru nereye oluyor söylerseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
selam kızlar hafta sonu sınavlardan bişi anlamadım yahu 8 dersi aynı oturumda birden yapınca
neyse muaf olsak bile kar kardır ..
arkadaşın sanırım ortaokul kayıtlarına başvurması lazım . burdan ve 147 nolu tel. arayarak istedigin konuyu ögrene bilirsin .şimdiden başarılar arkadaşına
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...0lzU3H3k0a9KKMZBu--ZIjQ&bvm=bv.51495398,d.Yms
ankara yolcusu inşlhh üniversiteli olarak geri dönersin evineekızlar yine 22 krei ldım ve 186 kredim oldu ve Ankara yolcusu kalsın diyorum...hiç gitmediğim Ankara ya ek sınav için gidicem kredi için :) dua edin...<3 Üniversite hayalim gerçekmi oluyor ne!
(ek sınavda 2 dersten40alarak kaldımm ve toplamm 6 krediydi. yani o derslerden geçeydim Ankara için masraf yapmayacaktımm..olsun Ankarayı görmüş olurum bu sayede)
ankara yolcusu inşlhh üniversiteli olarak geri dönersin evinee
olsun arada ankara yı da görürsün allah zihin açıklığı versin tatlım
kızlar yine 22 krei ldım ve 186 kredim oldu ve Ankara yolcusu kalsın diyorum...hiç gitmediğim Ankara ya ek sınav için gidicem kredi için :) dua edin...<3 Üniversite hayalim gerçekmi oluyor ne!
(ek sınavda 2 dersten40alarak kaldımm ve toplamm 6 krediydi. yani o derslerden geçeydim Ankara için masraf yapmayacaktımm..olsun Ankarayı görmüş olurum bu sayede)
saziyem bude senin şansın bacım . 2. ek sınav hiç olmamıştı
bekleriz ankaraya
cevahirim canım gelme i,htimalin varmı ankaraya nerde oturuyordun?
24 kredilik ders seçme imkanı var .
bende deniycem . kredim 138 olmuş .. hala zorunlu ingilizce 6.7.8. duruyor onları bari muaf yapayım..