Merhaba bayanlar,öncelikle şifa arayan herkese Rabbim şifa versin.Ben geçen hafta açık miyom ameliyatı oldum (27.11.2017 de ) ve miyom ameliyatı hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.Ameliyat süreci,sonrası,doktor tavsiyesi,ameliyat sonrası yapılması ve kısıtlaması olan şeyler hakkında.Hatta isteyen olursa benden alınan miyom fotoğrafını da yollarım.Şimdiden koymuyorum biraz mide de kaldırabilir diye.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açık miyom ameliyatı olacaklar
- Konu Sahibi Ebrhll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Bizden baska yok galiba :) senden 1 hafta sonra olmusum rabbim nerde varsa acil sufa versin hepimize
:)) aman maşallah sağlık versin Rabbim tabi ama belki ihtiyaç olur bilgiye diye en azından biz geçtik bu süreçten paylaşırız bildiklerimizi.Ne de olsa damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler
- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
:)) aman maşallah sağlık versin Rabbim tabi ama belki ihtiyaç olur bilgiye diye en azından biz geçtik bu süreçten paylaşırız bildiklerimizi.Ne de olsa damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler
Cok dogru soyledin walla ben burda yazilanlardan cesaret aldim kafayi yicektim umarim biz de birilerine moral oluruz
- 5 Haziran 2017
- 1
- 1
- 1
- 38
- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Merhaba bende 20 kasımda açık miyom ameliyatı oldum benim 9 adet en büyüğü 13 cm en küçüğü 1.5 cm büyümlar alındı 31yaşında 1 yıllık evliyim ilk gittiğim dr beni çok korkuttu ama neyseki doğru dr buldum ve süreci atlattım.sizlerede çok geçmiş gitmiş olsun .
Çok gecmis olsun,sen daha once olmussun ben 12.gundeyim tam anlamiyla rahat hareket edemiorum korkuorum dikislere bisey olur diye karnimda hala sislik var sen nasilsin
- 17 Aralık 2017
- 13
- 1
- 1
- 40
Merhaba istanbulda açık ameliyat yapabilecek iyi bir doktor arıyorum yardımcı olabilirmisiniz benimde 8 cm myom varMerhaba bayanlar,öncelikle şifa arayan herkese Rabbim şifa versin.Ben geçen hafta açık miyom ameliyatı oldum (27.11.2017 de ) ve miyom ameliyatı hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.Ameliyat süreci,sonrası,doktor tavsiyesi,ameliyat sonrası yapılması ve kısıtlaması olan şeyler hakkında.Hatta isteyen olursa benden alınan miyom fotoğrafını da yollarım.Şimdiden koymuyorum biraz mide de kaldırabilir diye.
Merhaba istanbulda açık ameliyat yapabilecek iyi bir doktor arıyorum yardımcı olabilirmisiniz benimde 8 cm myom var
Çok geçmiş olsun öncelikle.Ben de tavsiye üzerine bulduğum kendi doktorumu öneriyorum zira işinde çok başarılı bir doktor kendisi benim de 12 cm myomumu açık ameliyatla aldı kendisi. Özel Çamlıca medicana hastanesinde Kadın doğum doktoru Mine Tüzel bir defa gidince zaten bırakmak istemeyeceksiniz kendisini.Eğer giderseniz Ebru Ceylan tavsiye etti diyebilirsiniz çok çok geçmiş olsun
- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Merhaba mersindemisiniz acaba ? Mersin'den doktor önerebilirimMerhaba istanbulda açık ameliyat yapabilecek iyi bir doktor arıyorum yardımcı olabilirmisiniz benimde 8 cm myom var
- 17 Aralık 2017
- 13
- 1
- 1
- 40
Merhaba msj yeni gördüm mersinede gidebilirim kardeşimde mersinde doktor arıyor yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürlerMerhaba mersindemisiniz acaba ? Mersin'den doktor önerebilirim
- 17 Aralık 2017
- 13
- 1
- 1
- 40
çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun öncelikle.Ben de tavsiye üzerine bulduğum kendi doktorumu öneriyorum zira işinde çok başarılı bir doktor kendisi benim de 12 cm myomumu açık ameliyatla aldı kendisi. Özel Çamlıca medicana hastanesinde Kadın doğum doktoru Mine Tüzel bir defa gidince zaten bırakmak istemeyeceksiniz kendisini.Eğer giderseniz Ebru Ceylan tavsiye etti diyebilirsiniz çok çok geçmiş olsun
- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Ben açık miyom ameliyatı oldum çiğdem şanlıalp yaptı gerçekten çok başarılı bi doktor tavsiye ederimMerhaba msj yeni gördüm mersinede gidebilirim kardeşimde mersinde doktor arıyor yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler
- 17 Aralık 2017
- 13
- 1
- 1
- 40
teşekkür ederimBen açık miyom ameliyatı oldum çiğdem şanlıalp yaptı gerçekten çok başarılı bi doktor tavsiye ederim
- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Benim miyomum 6 cm di ve ultrasonda görünmeyen küçük bi miyom daha varmış ameliyat esnasında o da alındıMerhaba msj yeni gördüm mersinede gidebilirim kardeşimde mersinde doktor arıyor yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler
- 17 Aralık 2017
- 13
- 1
- 1
- 40
hastanelerle anlaşması varmı acaba sakıncası yoksa ücret olarak ne ödediniz söylermisinizBen açık miyom ameliyatı oldum çiğdem şanlıalp yaptı gerçekten çok başarılı bi doktor tavsiye ederim
- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Kendinisinin özel muayenesi var ,city hıspitalla anlaşmalı 2500 tl ödedimhastanelerle anlaşması varmı acaba sakıncası yoksa ücret olarak ne ödediniz söylermisiniz
- 17 Aralık 2017
- 13
- 1
- 1
- 40
teşekkür ederimKendinisinin özel muayenesi var ,city hıspitalla anlaşmalı 2500 tl ödedim
- 5 Ocak 2018
- 56
- 32
- 38
Merhaba Ebru hanım ben de 1 ay sonra miyom ameliyatı olacağım 6 cm büyüklüğünde bir miyomum varmış.Aynı zamanda sol tüpümde hirosalpenks de var onu da alacaklar ama ben çok korkuyorum ameliyat olmaktan bebek istiyorum mecburen bir an önce olmam gerek devlet hastanesinde olacağım ameliyatımı beni de bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürlerMerhaba bayanlar,öncelikle şifa arayan herkese Rabbim şifa versin.Ben geçen hafta açık miyom ameliyatı oldum (27.11.2017 de ) ve miyom ameliyatı hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.Ameliyat süreci,sonrası,doktor tavsiyesi,ameliyat sonrası yapılması ve kısıtlaması olan şeyler hakkında.Hatta isteyen olursa benden alınan miyom fotoğrafını da yollarım.Şimdiden koymuyorum biraz mide de kaldırabilir diye.
Merhaba Ebru hanım ben de 1 ay sonra miyom ameliyatı olacağım 6 cm büyüklüğünde bir miyomum varmış.Aynı zamanda sol tüpümde hirosalpenks de var onu da alacaklar ama ben çok korkuyorum ameliyat olmaktan bebek istiyorum mecburen bir an önce olmam gerek devlet hastanesinde olacağım ameliyatımı beni de bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler
Çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim hayırlısıyla şifanızı versin.Cidden söylüyorum hiç hiç korkmayın büyütüldüğü kadar acıtan bir ameliyat değil ben 12 cm myom aldırdım ilk saat ağrım çok olmuş ama verdikleri uyuşturucu ilaç yüzünden hatırlamıyorum bile 4.saat yürümeye başladım gaz çıkardıktan sonra katı yiyecek vermeye başlıyorlar sonra taburcu oluyorsunuz zaten.Tabi ki hareketleriniz çok kısıtlı oluyor ilk 15-20 gün hoş benim 40 gün oldu hala bile dikkat etmem gerekli eğer çok gaz sancınız olursa dulgocas diye bir toz var eczanede satılıyor onu dilinizin üzerine döküp eritip yutun 20-25 dk sonra gazı çıkartıyorsunuz çok işe yarıyor.Ameliyattan sonra ilk 6 hafta sonunda iç dikişler iyileşiyor ama 6 ay bazen de 4 ay korunmanız gerekiyor cinsel ilişki istemiyor doktor bu sürede.Bu arada kesilen yer de his kaybı oluyor korkmayın normal bu.Ben de bugün kontrole gittim dikişlerim iyileşmiş ama ne yazık ki çok kısa zamanda 2 myom daha oluşmuş henüz çok çok ufaklar o yüzden 4 ay sonra gebe kalma çalışmalarına başla dedi myomlar büyümeden bebek sahibi olmamı söyledi inşallah Rabbim de nasip eder.Şu an İçin aklıma gelenler bunlar sizin özellikle soracaklarınız varsa yazın cevaplarım.
- 5 Ocak 2018
- 56
- 32
- 38
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.Aslında ben en çok anestezi ve dikiş kısmından korkuyorum.Ayrıca bu ameliyatta rahmin alınma riski varmış bu da beni çok korkutuyor.İçim hiç rahat değilÇok geçmiş olsun öncelikle Rabbim hayırlısıyla şifanızı versin.Cidden söylüyorum hiç hiç korkmayın büyütüldüğü kadar acıtan bir ameliyat değil ben 12 cm myom aldırdım ilk saat ağrım çok olmuş ama verdikleri uyuşturucu ilaç yüzünden hatırlamıyorum bile 4.saat yürümeye başladım gaz çıkardıktan sonra katı yiyecek vermeye başlıyorlar sonra taburcu oluyorsunuz zaten.Tabi ki hareketleriniz çok kısıtlı oluyor ilk 15-20 gün hoş benim 40 gün oldu hala bile dikkat etmem gerekli eğer çok gaz sancınız olursa dulgocas diye bir toz var eczanede satılıyor onu dilinizin üzerine döküp eritip yutun 20-25 dk sonra gazı çıkartıyorsunuz çok işe yarıyor.Ameliyattan sonra ilk 6 hafta sonunda iç dikişler iyileşiyor ama 6 ay bazen de 4 ay korunmanız gerekiyor cinsel ilişki istemiyor doktor bu sürede.Bu arada kesilen yer de his kaybı oluyor korkmayın normal bu.Ben de bugün kontrole gittim dikişlerim iyileşmiş ama ne yazık ki çok kısa zamanda 2 myom daha oluşmuş henüz çok çok ufaklar o yüzden 4 ay sonra gebe kalma çalışmalarına başla dedi myomlar büyümeden bebek sahibi olmamı söyledi inşallah Rabbim de nasip eder.Şu an İçin aklıma gelenler bunlar sizin özellikle soracaklarınız varsa yazın cevaplarım.