B Beeerna Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2016 4 0 27 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Beeerna #1 Üni için ek tercih yaptım ve elimde diploma yok kazanırsam nasıl kayıt yaptırcam niye bu kadar geç kalındı? Başına gelen var mı?
Üni için ek tercih yaptım ve elimde diploma yok kazanırsam nasıl kayıt yaptırcam niye bu kadar geç kalındı? Başına gelen var mı?
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.614 54.382 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Beeerna #2 Beeerna .!.: Üni için ek tercih yaptım ve elimde diploma yok kazanırsam nasıl kayıt yaptırcam niye bu kadar geç kalındı? Başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Çıkma belgesi alabilirsin kayıt için.
Beeerna .!.: Üni için ek tercih yaptım ve elimde diploma yok kazanırsam nasıl kayıt yaptırcam niye bu kadar geç kalındı? Başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Çıkma belgesi alabilirsin kayıt için.
tabiiyaa Hayvansever Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2014 72 54 27 5 Ekim 2016 Konu Sahibi Beeerna #3 Aynı durumdayız, mezuniyet belgesi ile kayıt oldum. Şimdi de diplomalar basılmış, üniversiteye teslim edecek miyiz?
Aynı durumdayız, mezuniyet belgesi ile kayıt oldum. Şimdi de diplomalar basılmış, üniversiteye teslim edecek miyiz?
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.908 3.712 5 Ekim 2016 Konu Sahibi Beeerna #4 tabiiyaa .!.: Aynı durumdayız, mezuniyet belgesi ile kayıt oldum. Şimdi de diplomalar basılmış, üniversiteye teslim edecek miyiz? Genişletmek için tıkla... merhaba Kaç ay bekler üniversite
tabiiyaa .!.: Aynı durumdayız, mezuniyet belgesi ile kayıt oldum. Şimdi de diplomalar basılmış, üniversiteye teslim edecek miyiz? Genişletmek için tıkla... merhaba Kaç ay bekler üniversite