Açık lise lütfen buraya yardıma ihtiyacım var !!!!!!!!!!

balbocugu35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
37
0
16
İzmir
Şimdi ben açık lisede çoçuk gelişimi okuyorum. Kredi derslerinden sınava girmeyi düşünüyorum ama herkes girme muaf olursun geçmiş sayılırsın diyo sizce doğru mu ? ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim. Lütfen bana yardımcı olun

derslerden muaf olman için sınavlara girip aynı dersten 3 kez başarısız olursan muaf oluyorsun sınavlara girmezsen fark etmiyor bir daha ki sınavda aynı dersler önüne geliyor diye biliyorum .

evet yuzyuze eğitim alıyorum çocuk gelişimi var.
Öğrendim zaten çok saçma muaf olmak yıldan da kaybediyorsun hem aynıları önune geliyor yinede saolun:)

fakat belirli illerde var sanırım..ben tekırdagda yasıyorum göremedım

tekirdağ için mesleki açık oğretim lisesi irtibat bürosu bilgileri, bi ara sor istersen canım....
ıLÇE ADI: MERKEZ (Koordinatör)

TELEFONLAR: (282) 261 20 64
FAKS: (282) 260 19 55
ADRES: Ortacami Mh. Hükümet Cd. No:12

kaçıncı sınıftasın canım??
bende gitmeyi düşünüyorumda...

10. sınıftayım zaten liseye daha önce gittiysen direk 10a geçiriyorlar tavsiye ederim dersler çok iyi örgün eğitim gibi kaliteli eğitim görüyoruz. Bizim sınıf yaş ortalaması 19 ben 17 yaşındayım ama 26 yaşında bile sınıf arkadaşımız var herkes birbirine destek oluyor her manada ama devamsızlık olayı sıkıntı çalışıyorsan düz açık liseye git derim çünkü rapor bile sayılmıyor çalışan butun arkadaşlarımız ilk dönemi bitirmeden bıraktı..

ya arkadaşlar benimde bi sorum olucak bende açık lise çocuk gelişimi okuyorum staj durumu varmış diye duydum bu konu hakında bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…